Výroba a prodej kovových polotovarů přináší pestrý výběr železných i neželezných materiálů, jako jsou různé kovové profily, trubky, hutní materiál, kovové tyče, plechy jak klasické, tak i pozinkované a další produkty. Kovové polotovary nacházejí uplatnění v různých oblastech průmyslu, a to od strojírenského přes stavební až po energetiku.

Zakázková výroba poklopů na studnu – na míru prováděná práce specialisty v oboru
Na zakázkovou výrobu poklopů na studnu v různých provedeních, rozměrech nebo na míru či dodané dokumentace se zaměřují odborníci ze společnosti Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Pojezdové a pochůzné rošty na ocelové plošiny – zaručená kvalita z vysokopevnostní oceli
Na výrobu a dodávku pojezdových a pochůzných roštů z vysokopevnostní oceli zajišťující snadný pohyb po ocelových plošinách se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Komponenty pro výrobu řetízků, náušnic, náramků a další bižuterie od P.P. Trading
Společnost pana Ing. Lumíra Palduse P.P. Trading z Jablonce nad Nisou je výrobce a dodavatelem kvalitních komponentů pro tvoření bižuterie.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Prodej speciálních ocelových lan DWH Taurus, která se vyznačují vysokou únosností i životností
Specialistou v prodeji a dodávce ocelových lan, i speciálních značky DWH Taurus, je společnost Lano Moravia, s.r.o., kterou najdete v Prostějově. Lana ale dodává po celé České republice.
Lano Moravia, s.r.o.
Poklopy z oceli, nerezu a zinku – zakázková výroba s možností individuálního požadavku na úpravu
Zakázkovou výrobou kvalitních poklopů z oceli, nerezu a zinku s použitím nejen na šachty a studny se zabývá společnost Bulldeck s.r.o., která zajistí i individuální úpravy dle potřeb zákazníků.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Prodej, e-shop - okenní parapety venkovní i vnitřní ve vysoké kvalitě!
E-shop, prodej, dodávka okenní parapety s příslušenstvím, venkovní i vnitřní parapety, vysoce kvalitní produkty nabízí firma iPARAPETY s.r.o., z Brna.
iPARAPETY s.r.o.
Železobetonové prefabrikáty pro samostatné, vícečetné, přízemní a patrové garáže
Plošné železobetonové prefabrikáty pro výstavbu samostatných, vícečetných, přízemních i patrových garáží objednávejte u společnosti Leube Beton s.r.o.
Leube Beton s.r.o.
Výroba průmyslových pružin na zakázku - tlačné, tažné, torzní a ploché
Průmyslové pružiny na zakázku vyrábí a vyvíjí naše společnost Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna. Dodáváme tlačné, tažné, torzní, ploché a jiné standardní pružiny různých velikostí.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Prodej a dodávka - odporově svařované a presované podlahové rošty
Společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě se zaměřujeme na servis, prodej a dodávku surových, zinkovaných, svařovaných i lisovaných podlahových roštů.
Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro - různé rozměry a provedení
Potřebujete dvířka, které budete moci zabudovat přímo do obvodové zdi vašeho domu? Dvířka do zdí pro skříně na plyn a elektro nabízí firma Vilém Mach Červený Kostelec.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Zakázková výroba pozinkovaných pororoštů a schodišťových roštů
Výrobou pozinkovaných pororoštů na zakázku v atypických i klasických rozměrech se zabývá firma FERRUM. Zhotovíme i schodišťové rošty.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Distribuce venkovních a vnitřních okenních parapetů - online prodej, e-shop
Specializace na prodej venkovních a vnitřních okenních parapetů - distribuce, online prodej, e-shop od firmy iPARAPETY s.r.o. - kvalitní parapety a příslušenství.
iPARAPETY s.r.o.
Ozubená kola z oceli Pardubice – prodej disků přímo ze skladu
Pro své zákazníky nejen z Pardubic zajišťujeme prodej ozubených kol z oceli s nábojem i bez, poskytujeme plný zákaznický servis a dopravu.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Výrobce průmyslových pružin - poradenství, technické řešení a podpora
Spolehlivým výrobcem pružin je firma Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna, která zajišťuje poradenství, technické řešení a podporu v oblasti vývoje a distribuce průmyslových prototypů.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Standardní ocelová lana - dodávka v metráži, na cívkách nebo ve svazcích
Ocelová lana standart dodává v metráži, na cívkách nebo ve svazcích společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Prodáváme ocelová lana jednopramenná, šesti i osmiramenná i lana speciální.
Lano Moravia, s.r.o.
Ocelové pororošty a schody z pororoštů, zinkované i surové - prodej, dodávka
Specialistou na prodej a dodávku kvalitních pororoštů a schodů z pororoštů je společnost Kytulava s.r.o. v Ostravě, která má ve svém sortimentu ocelové i zinkované podlahové rošty a další výrobky.
Speciální tlačné, tažné, tvarové a nástrojové pružiny - přímo od výrobce
Speciální tlačné, tažné, tvarové, nástrojové, torzní a jiné pružiny na zakázku pro různá odvětví průmyslu dodává výrobce Alcomex Spring Works, s.r.o. z Moravan u Brna.
Alcomex Spring Works, s.r.o.
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Svařované sítě do betonu - kari sítě pro vyztužení základových desek nebo podlah
Kvalitní svařované sítě do betonu seženete u společnosti GAVENDA s.r.o., která nabízí tyto kari sítě v různých rozměrech vhodné pro vyztužení základových desek či betonových podlah.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Profesionální řešení kolejní infrastruktury -  spolehlivé dodávky materiálů a kompletní služby od Gantry Rail
Společnost Gantry Rail je předním poskytovatelem v oblasti kolejnic, upevňovacích systémů, magnetů a dalších služeb.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Parapety venkovní Brno. Parapety na míru. Prodej a montáž jižní Morava
Parapety venkovní již dosloužili? Parapety na míru od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno budou ideální řešení. Prodej a montáž v jednom. A vy si můžete vybrat ze široké škály odstínu a dekoru.
iPARAPETY s.r.o.