Vyberte si ze široké nabídky hutních materiálů včetně služeb dělení, ohýbání, vypalování a dalších úprav. Certifikované produkty splňující i přísné normy, jako jsou betonářská výztuž, sítě, ocelové nosníky, plechy, pásová, plochá a kruhová ocel, pletivo, kované polotovary, kotvy a ukotvení, svářecí elektrody a mnoho dalších.

Otěruvzdorná, vysokopevnostní ocel, zpracování plechů, Hodonín
Plechy z kvalitní oceli, vysokopevnostní, neprůstřelné a nástrojové plechy, prodej, dodávka a zpracování realizuje společnost GAMA OCEL, spol. s r. o., sídlící v Hodoníně.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Trapézové plechy jako opláštění kontejnerů, stavebních buněk, modulárních staveb
Pořiďte si trapézové plechy od firmy Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, které využijete jako kvalitní opláštění kontejnerů, buněk či modulárních staveb.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Brno
Dodáme Vám kvalitní ploché korozivzdorné produkty z různých typů oceli. Pracujeme s kovem austenitickým, martenzitickým, žáruvzdorným, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Trapézové plechy na střechu, fasádu, jako střešní krytina - výroba, prodej
Trapézové plechy na střechu, fasádu i jako střešní krytinu dodá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která se zabývá prodejem i jejich výrobou.
Profesionální výroba a prodej trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu
Profesionální výrobou a prodejem trapézových plechů za nízkou pořizovací cenu se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín, která je specialistou ve svém oboru.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy
Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Jako dodavatele můžete oslovit společnost Trapézy Soukup s.r.o., spolehlivou firmu ze Zlína.
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Plechy podestové, slzičkové v mnoha rozměrech prodej Praha - povrch Man – Mandorla
Sháníte nerezové podestové plechy ve špičkové kvalitě? Firma ITALINOX s.r.o. pobočka Praha prodává nerezové podestové slzičkové plechy s povrchem man (Mandorla) v mnoha rozměrech a tloušťkách.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Trapézy na míru s milimetrovou přesností - dle požadavku zákazníka
Společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu a prodej kovových trapézových plechů. Podle požadavku zákazníka vyrobíme trapézy na míru s milimetrovou přesností.
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Ocelservis Pardubice – skladové zásoby s okamžitým dodáním
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Hutní materiály k okamžitému odběru Pardubice
Společnost OCELSERVIS CZ, s.r.o. z Pardubic nabízí zákazníkům z oblastí průmyslu a stavebnictví široký sortiment dodávek hutních materiálů, včetně skladových zásob s možností okamžitého dodání.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Ocelové výrobky Pardubice
Kvalitní ocelové výrobky jako jsou plechy pro nejrůznější využití, ocelové trubky svařované i bezešvé, uzavřené profily – jekly nebo kruhovou ocel koupíte jedině u společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Nerezové potrubní systémy pro farmacii, chemii a výrobu polovodičů
Nerezové potrubní systémy DOCKWEILER pro farmacii, biotechnologie, výrobu polovodičů na transport plynů a kapalin dodává BIBUS METALS s.r.o.
Plechy velkoobchod - kompletní služby v prodeji plechů a dalších hutních materiálů
OCELSERVIS CZ, s.r.o. se sídlem v Příbrami je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem plechů. Velká část sortimentu je přímo skladem. OCELSERVIS CZ je členem skupiny SOHM.
Ocel - ocelové výrobky velkoobchod – široká nabídka kvalitních hutních materiálů
Širokou nabídku hutních materiálů, ocele a výrobků z ocele s certifikáty EN 10204-3.1 nebo 2.2., jejich prodej a skladování nabízí velkoobchodní společnost OCELSERVIS CZ.
Ocelové výrobky - ploché válcované plechy i pálení plechu - výroba na míru
Ocelové plechy klasické i vyrobené na míru můžete koupit u společnosti OCELSERVIS CZ. V oboru nákupu, prodeje a zpracování hutního materiálu podnikáme již řadu let, koupíte u nás kvalitní plechy pro ocelové konstrukce, plechy na tlakové nádoby i další ploché válcované výrobky - stačí si vybrat. Ocelové výrobky najdou uplatnění ve strojírenství, ...
Přídavný svařovací materiál Hradec Králové – kompletní svařovací materiál
Nabízíme kvalitní přídavný svařovací materiál od známých výrobců - PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o.
Hutní materiál, plechy, tyče, profily, jekly, trubky i jiné kovové produkty, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu za přijatelné ceny naleznete u společnosti FEROSTAV, a.s. z Kolína. Vámi vybraný materiál připravíme na požadovaný rozměr a následně ho dopravíme až k Vám domů.
Hnědé trapézové plechy v hnědé barvě a různých délkách k prodeji za příznivé ceny
Brněnská firma HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. poskytuje k prodeji trapézové plechy v hnědé barvě a za příznivé ceny a s rychlou dodací lhůtou.
Servisní centrum ITALINOX  – dělící, převíjecí a kartáčovací linka -  zpracování nerezové oceli
Servisní centrum ITALINOX zavádí technologickou novinku při zpracování nerezové oceli, tři výrobní linky pro rychlé a kvalitní dodávky ve formě svitků nebo formátů.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem pro výrobu vlnovců - výroba a prodej
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Vyrábíme a prodáváme také nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem jako polotovar pro výrobu jedno a vícevrstvých vlnovců.