Pro domácnosti, průmysl, provoz strojů a dalších zařízení mají důležitou roli paliva. Jejich chemická energie se mění na energii tepelnou a k specifické skupině paliv patří pohonné hmoty. Podle skupenství si můžete vybrat paliva plynná, kapalná i pevná jako vodík, zemní plyn, LPG, CNG, benzín, nafta, petrolej, uhlí, koks, brikety, dřevo, biopaliva.

Výroba dřevité vlny Čestice – přírodní obalový, dekorační materiál a podestýlka pod domácí zvířata
Dřevitou vlnu vyrábíme z měkkého smrkového a borového dřeva a je vhodná pro jakoukoliv fixaci či výplň, podestýlka pod domácí zvířat, zateplení psích bud a používá se i ve stavebnictví.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering
Prodej palivového dřeva – stejnoměrný žár a stabilní, dlouhotrvající oheň
Prodej palivového dřeva různých rozměrů pro stabilní hoření se stejnoměrným žárem zajišťuje společnost BOŠ spol. s r.o. s dovozem v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej měkkého a tvrdého palivového dřeva Vysočina
Prodej měkkého a tvrdého palivového dřeva Vám zajistí firma WOOD RAKUŠAN z Mladoňovic, okres Třebíč.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Sypké materiály, černé a hnědé uhlí, koks - doprava, prodej
Dopravou a velkoobchodním prodejem sypkých materiálů, černého a hnědého uhlí a koksu se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. Zajišťujeme silniční i železniční dopravu.
EMTB Trade s.r.o.
Prodej kvalitního palivového dřeva z měkkých i tvrdých dřevin
Společnost BOŠ spol. s.r.o. má v prodeji kvalitní palivové dřevo z tvrdých listnatých i měkkých jehličnatých dřevin v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Nechcete řešit míchání směsi paliva do dvoutaktních motorů? - Palivo ASPEN
Univerzální palivové směsi prodává firma GARDENTECH Brno. Chcete-li si zjednodušit práci, pak si zakupte palivo ASPEN, které je vhodné do dvoutaktních motorů.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej tuhých paliv a sypkých materiálů, autodoprava - přeprava sypkých hmot
Společnost Jan Dolenský - AUTODOPRAVA s.r.o. prodává tuhá paliva a sypké materiály, současně poskytuje autodopravu sypkých hmot.
Pevné paliva - černé, hnědé uhlí, koks, biomasa - velkoobchod, prodej
Společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě, v rámci celé Evropy zajišťuje velkoobchodní prodej pevných paliv jako je černé, hnědé uhlí, koks, brikety či biomasa.
EMTB Trade s.r.o.
E-shop černé a hnědé uhlí, koks a palivové dříví - objednávejte z pohodlí domova
Černé a hnědé uhlí, koks, brikety nebo palivové dříví nyní nakoupíte z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu firmy BOŠ ze Znojma. Postaráme se i dovezení Vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Prodej černého a hnědého uhlí – uhlí přímo z uhelných skladů
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksu, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Výkup, prodej a dovoz všech druhů kulatiny
Společnost Tomava, s.r.o. se zabývá výkupem kulatiny všech druhů, působí nejen v okolí Hodonína, ale na území celé České republiky a Slovenska. Zajistí prodej a dovoz kulatiny dle přání zákazníka.
Tomava, s.r.o. výkup kulatiny Hodonín
Páblovi - prodej koksu, uhlí Jaroměř, kovošrot Dvůr Králové
Zabýváme se prodejem hnědého a černého uhlí, koksů, palivového dřeva a písků. Též výkupem kovového odpadu a barevných kovů.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Kvalitní palivové brikety, pelety - udělejte si zásoby na zimu, prodej
Udělejte si kvalitní zásoby na zimu - ve firmě PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se zaměřují na prodej kvalitních palivových briket, pelet.
Čerpací stanice Rabštejn – doplňování paliv do motorových vozidel
Jste na služební cestě a projíždíte kolem Kolína? Zastavte se na naší čerpací stanici Rabštejn, která se nachází nedaleko rybníka Samberk.
RABŠTEJN, spol. s r.o. Čerpací stanice
Kvalitní černé nízkosirnaté uhlí, dřevěné brikety, štěrk, písek, cement, dovoz až k domu, složení uhlí pásem
Společnost J.R.H.D. s.r.o. se sídlem v Háji u Duchcova nabízí k prodeji kvalitní bílinské nízkosirnaté UHLÍ z Ledvic za dobrou cenu, dřevěné brikety, podpalové třísky a také štěrk, písek a cement.
Prodej dřevěných briket a pelet od firmy BIOMAC - minimum kouře bez škodlivých plynů
Sháníte dřevěné brikety, které jsou z čisté biomasy, pilin, hoblin a oprané kůry bez použití pojiv a příměsí? Naše společnost ABA-AZA Trutnov vám s tím mile ráda pomůže.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Prodej volně sypaného palivového dřeva
Společnost Wood Rakušan vyrábí a prodává volně sypané palivové dříví z různých dřevin jako smrk, borovice, dub, buk v Třebíči a okolí.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Prodej, zpracování dřeva a hospodářská úprava lesů od BIOMARAS s.r.o.
Společnost BIOMAROS s.r.o. z Ostravy se zabývá prací v oboru lesnictví a zpracování a prodej dřeva, mezi její další činnosti pak patří prodej gastro zařízení a rekonstrukce.
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. - prodej a dovoz uhlí okres Liberec
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. se nachází v okrese Děčín a nabízí k prodeji bílinské uhlí, uhelné brikety, štěrky a písky, včetně dopravy. Zabýváme se také realizací zemních prací.
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Specialista na tuhá paliva, uhlí, koks, brikety a pelety
Spolehlivý dodavatel pro maloobchodní a velkoobchodní prodej tuhých paliv v Praze to je společnost MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic.
MEIXNER & HANUŠ a.s. Czech republic tuhá paliva
Lesní hospodářství, nákup a prodej dřeva Praha, prodej palivového dřeva, úklid klestu štěpkováním
Nabízím kompletní lesnické služby v oblasti lesního hospodářství v okolí Prahy, nákup a prodej dřeva, prodej palivového dřeva, úklid klestí, odvoz vašeho dřeva z lesa.
Prodej topiva a sypkého stavebního materiálu nedaleko České Lípy
Pevná topná paliva, prodej sypkého materiálu v okrese Děčín, nabídka uhlí, koksu a briket Ústecký kraj, výkopové práce, to vše od firmy Jiří Kopecký – Krásná Lípa.