Pestré portfolio stavebních chemikálií dává možnost výběru produktů dle individuálních potřeb pro různé stavební účely. Můžete si tak vybrat stavební chemikálie jako silikony, lepidla, barvy, laky, rozpouštědla, tmely, samonivelační hmoty, koncentráty, nátěry, různá pojiva, adheziva, čisticí prostředky a další sortiment.

Nemrznoucí směs
Nabízíme, prodáváme Novinka - Nemrznoucí směs do ústředního topení MAXITHERM
Ošetření, impregnace dřeva, nátěr na ochranu dřeva
Karbolineum Extra - komplexní ochrana dřeva 3 v 1 Venkovní i vnitřní dekorativní impregnační a fungickidní nátěr na dřevo. Obsahuje biocidní přísady, které velmi účinně působí jako prevence proti veškerým biologickým škůdcům dřeva. Kombinace kvalitního pojiva, olejů a transparentních pigmentů vytváří z tohoto přípravku unikátní přípravek k ...
Zelená skalice, prodej skalice zelené
Nabízíme k prodeji zelenou skalici, která u nás vzniká mořením oceli v kyselině sírové. Zelená skalice je Řetězárnou a.s. produkována jako výrobek a je řádně přeregistrována dle REACH. Skalice má standardní složení bez cizích příměsí (balastní znečištění nevhodným skladováním), expeduje se volně ložená na korbě auta. Roční produkce je cca 200t.