Interiérové a exteriérové fasádní barvy, laky, lazury a nátěrové hmoty, ale také syntetické barvy, speciální barvy na dřevo, kov, beton, střechy nebo univerzální vodou ředitelné barvy Vám budou namíchány v odstínu podle vzorníku nebo podle Vašeho přání včetně možnosti zakoupení doplňkového sortimentu malířských potřeb.

Extrémní mechanická odolnost díky Nano barvám a Nano lakům
Výroba jednovrstvých Nano barev a transparentních Nano laků - extrémní mechanická odolnost lakovaných povrchů - Synpo, a.s. Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Speciální, antikorozní barva pro střechaře, na střechy, ploty-Renokov
Speciální barvy zakoupíte u firmy Slovlak CZ Zlín. Velice žádaná je antikorozní barva pro střechaře Renokov, která je vhodná nejen na střechy, ale i na ploty, brány.
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt najdete v Ostravě-Radvanicích u firmy SILESIA COLOR.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Aplikace pro správný výběr barev při opravě auta, prodej barev a autolaků NEXA Autocolor
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. v Ostravě a Havířově dodává barvy a laky výrobce NEXA Autocolor. V rámci služby lakování aut představují aplikaci Paint It pro správný výběr barvy k opravě vozidla.
Autolaky JANOUŠEK
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Nátěrové systémy Akrylmetal Pardubice - kvalitní průmyslové barvy
Nabízíme kvalitní nátěrové systémy Akrylmetal, kvalitní průmyslové barvy naleznou uplatnění v automobilovém a strojírenském odvětví.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.
Špičková lepidla nové generace od německého výrobce UHU
Kvalitní lepení nikdy nebylo snadnější s našimi lepidly nové generace – německá výroba ručí kvalitou - Z - TRADE s. r. o. Náchod
Primalex POLAR 15 kg plus plyšový medvěd ZDARMA
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. Vás za nákup PRIMALEX Polar 15 kg čeká plyšový medvěd zdarma. Dokonalá bělost ve Vašem interiéru a provzdušněný prostor díky interiérovému nátěru POLAR.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nátěry na dřevo - olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu
Olejové lazury pro zvýraznění struktury a dokonalou ochranu dřeva dodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě, která nabízí široký sortiment nátěrů na dřevo té nejvyšší kvality.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nitro barvy na značky a bezpečnostní značení podlah v průmyslových areálech
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete široký výběr nitro barev, které se dají využít také k bezpečnostnímu značení podlah.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Podlahové bezpečnostní značení - odolný podlahový nátěr
Pokud chcete předejít k poškození nátěrů, které jsou nutné pro označení manipulačních prostorů a komunikací, tak je ideálním řešením vysoce odolný podlahový nátěr od firmy Aledo s.r.o. Prostějov.
Velkoobchodní prodej barev Košín u Tábora
Široký sortiment kvalitních malířských a fasádních barev a laků nabízí velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Košíně u Tábora.
Maloobchodní prodej barev Tábor
Maloobchodní prodejna RÁJ BAREV z Tábora nabízí kompletní sortiment malířských a fasádních barev či laků od většiny běžných dodavatelů.