Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Jednorázové plastové obaly na potraviny - pro restaurace, fastfoody a i na koncerty
Pro balení jídla a pití s sebou v restauracích, fastfoodech, bufetech nebo třeba i pro podávání jídla na koncertech jsou určené jednorázové plastové obaly Olomoucké společnosti Prima Pack.
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství
Komplexní sortiment pytlů a obalových materiálů pro zemědělství, pytle na brambory a obilí prodává firma FOKUS-H s.r.o. v Třebíči.
Výroba,  jednorázové ochranné povlaky autosedadel, autosedaček,polyetylén
Vyrábíme jednorázové polyetylénové ochranné povlaky autosedadel a autosedaček pro autoservisy a výrobce sedaček v bílé barvě nebo s potiskem.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Praktické jednorázové nádobí, boxy na jídlo, příbory
Jednorázové nádobí od firmy PRIMA PACK v Olomouci vám ušetří čas i spoustu práce. Je praktické především pro pořádání oslav nebo pro bufety - u nás seženete vše od boxů na jídlo, příborů i talířů.
Kartonové desky i desky z PVC výroba Praha – ochrana dokumentů a diplomů
Hledáte firmu, která vám vyrobí kartonové desky nebo desky z PVZ podle Vašich požadavků na míru? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy, kde jsou přání zákazníka na prvním místě.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Bezpečnostní plomby, visačky, přepravní obaly Praha, e-shop
Bezpečnostní plomby, obálky a vaky, identifikační jmenovky, náramky a pouzdra, zakázková výroba z polypropylenu, PVC, spotřební materiál do tiskáren - to vše vyrábí a prodává společnost ProTrade.
Výroba identifikačních náramků Praha - barevné, plastové - akční ceny
Společnost ProTrade, s.r.o. se zabývá výrobou identifikačních náramků. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Výroba kartonových obalů, Liberec
S výrobou obalů máme dlouholeté zkušenosti. Našim klientům garantujeme maximální kvalitu výrobků, spolehlivost při plnění zakázky a vstřícnost při samotném jednání.
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby
Velkoobchod a maloobchod s mikrotenovými sáčky, balící potřeby,obalový meteriál, kancelářské potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Obaly tašky sáčky nádobí fólie Lanškroun Litomyšl Česká Třebová.
Zabýváme se v Lanškrouně výrobou a velkoobchodním prodejem obalů, tašek, sáčků, plastového a papírového jednorázového nádobí, tácků a fólií.
Výroba flexibilní obaly pro potravinářský, kosmetický, farmaceutický průmysl
Vyrábíme flexibilní obaly vhodné pro potravinářský, kosmetický i farmaceutický průmysl. Casia spol.s r.o.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Zipové znovuuzaviratelné sáčky Chomutov - pro rychlé uskladnění drobných předmětů
Zipové znovuuzaviratelné sáčky se dodávají buď prázdné, anebo už předem naplněné látkami, které požadujete.
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Prodej balicích sítí na vánoční stromky - sítě na balení stromků, ochrana proti zvěři a sněhu
Balící sítě nejen na vánoční stromky. Stromky zabalíte snadno a rychle. Sítě také poskytují ochranu proti okusování stromků zvěří, proti sněhu a nedochází k poškození větví.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.
Folie Plzeň - prodej obalového materiálu, folie polyethylenové, potravinové, smršťovací a alobal
Folie z různých materiálů s širokou škálou využití včetně příslušenství od firmy Obaly Greit s.r.o. z Plzně nakoupíte výhodně v našem e-shopu.
Tašky Plzeň - prodej polyethylenových, mikrotenových a nákupních tašek
Polyethylenové tašky, jakož i tašky mikrotenové – barevné, transparentní, s potiskem a nákupní tašky s plastovými uchy od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o.
Farmaceutické obaly, aplikátory Čkyně
Výrobu a prodej farmaceutických aplikátorů vede firma Aptar Čkyně s. r. o. v Prachaticích. Nabízíme vysoce hygienickou a bezpečnou úschovu, přepravu a dávkování léků pro farmaceutický průmysl. Z našich lahviček si vyberete přesně tu, která dokonale poslouží Vašim potřebám. Vybrat si můžete z řad: Klasik – nízkotlaký sprej vhodný pro kapalné ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Bublinková fólie dokonale ochrání vaše zboží při přepravě - malé i velké zásilky
Společnost Model Pack Shop se v Praze specializuje také na prodej bublinkové fólie v rolích, která výborně ochrání přepravované zboží.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výprodej skladů - LDPE pytle na odpadky 30l, 70l, 90l, 120l - extra silné
Zlínská firma JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Vám ve výprodeji skladových zásob nabízí extra silné plastové (LDPE) pytle na odpad o objemech 30l, 70l, 90l a 120l.
Igelitové a polyetylénové pytle - pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl.
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. V sortimentu naleznete igelitové a polyetylénové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Vzduchové polštářky pro ochranu zboží v krabicích - opakované použití
Vzduchové polštářky zakoupíte na e-shopu nebo v prodejně Model Pack Shop v Opavě na Nádražním okruhu 23. Polštářky poskytnou ochranu zboží při odesílání zásilky.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice