Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Speciální BIG-BAGy pro přepravu nebezpečného nákladu s UN registrací
Přepravu nebezpečného nákladu třídy II + III/Y, případně Z, Vám spolehlivě umožní speciální BIG-BAGy od společnosti Bohemia Bag, s.r.o.
Kvalitní ochranné fólie na skla vydrží i v zimě
Provádíme lepení fólií na skla, které vydrží i náročné mrazivé podmínky. Účinné řešení proti přehřátí interiéru automobilu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Výroba plastů Tachov
Česká společnost Tachovské SPV s.r.o. nabízí zákazníkům výrobu plastů a plastových výlisků metodou vstřikování od výroby vstřikovací formy až po potisk a dopravu hotových výrobků.
Termo pohárky, kelímky na kávu, čaj nebo punč - vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé
Termo kelímky a pohárky na kávu, čaj nebo lahodný punč zakoupíte u firmy PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci. Vybrat si můžete z krásných a originálních vzorů! Vychutnejte si své oblíbené nápoje vždy teplé.
Výroba mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle, ochranné povlaky sedadel, Liberec
Vyrábíme mikrotenové sáčky, velkoobjemové pytle i ochranné povlaky sedadel v naší firmě BIPO - PLAST s.r.o. Liberec.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení
Pokud potřebujete zakoupit plastové obaly na potraviny pro rychlé občerstvení do bufetu nebo kiosku, pak oslovte Olomouckou firmu PRIMA PACK, která se zaměřuje na výrobu kvalitních plastových obalů.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Průmyslové papírové a plastové lepicí pásky - transparentní, barevné, s bezpečnostním potiskem
Kvalitní lepicí pásky, které označí či zabezpečí obal zakoupíte u firmy MODEL PACK SHOP, která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných papírových i plastových lepicích pásek.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
PE obaly sáčky bublinkové folie papírové kartony etikety Liberec.
Zabýváme se výrobou a prodejem PE obalů, kartonových obalů z vlnitých lepenek - OSAPO, s.r.o. Liberec
Samolepící okenní fólie vám poskytnou soukromí a ochrání proti slunečnímu záření
Samolepící fólie na sklo vám dopřejí nejen soukromí, ale také vás ochrání proti slunečnímu záření. Reklamní agentura BB DESIGN v Olomouci má na výběr z různých moderních vzorů. Stačí si jen vybrat.
BB DESIGN, s.r.o. Reklamní agentura Olomouc
Kvalitní TPO a PVC hydroizolační povlakové fólie pro izolaci plochých střech
Společnost KST MEMBRANE s.r.o. se specializuje na prodej TPO i PVC hydroizolačních povlakových fólií a dalšího střešního materiálu, který Vám dopraví přímo na Vámi určené místo po celé ČR.
Plastové obalové materiály, pytle, sáčky, plastové plachty.
Vyrábíme a dodáváme kvalitní polyetylénové pytle a sáčky podle požadavků zákazníka s bočním i s dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Bag-in-Box - krabice na víno, mošty a šťávy, která splňuje "Vinařský zákon" o balení sudových vín
Na e-shopu společnosti Model Pack Shop můžete zakoupit Bag-in-Box. Jedná se o krabici na víno, mošty a další tekutiny, která splňuje podmínky nového zákona pro vinaře.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, rozprašovače
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, mechanické rozprašovače, skleněné lékovky, lékárenské kelímky, zátky, kapací vložky Vám poskytne společnost Václav Jung – Renwel.
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.