Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Plastové transportní obaly z recyklovatelných materiálů Turnov
Naše firma VYVA PLAST je přední dodavatel vakuově tvářených dílů v ČR předně pro automobilové, stavební a průmyslová odvětví.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Montáž autofolií s atestem | Liberec, redukce ostrého slunečního světla
Zajišťujeme montáže autofólií, které Vás ochrání před ostrým slunečním světlem, zvyšují bezpečnost, soukromí, a nevyblednou Vám potahy!
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku
Balírna Balmex Mladá Boleslav, kompletní balící služby, zhotovení obalů a sáčků na zakázku, realizace nestandardních zakázek i atypických rozměrů výrobků.
Lamely, PVC pásy, clony nebo svařovací závěsy. To vše k ochraně Vašeho zdraví a k úspoře energie.
Lamely, PVC pásy či protiprůvanové clony a další mnohé můžete pořídit u brněnské firmy PortaTherm s.r.o., která se zabývá především výrobou, servisem a prodejem těchto komponentů.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Výroba plastových obalů včetně dóz s víčky TVAR | Pardubice
Našim zákazníkům poskytujeme široký sortiment služeb, od vývoje a výroby nástrojů až po samotnou výrobu zboží včetně potisku a dopravy do sídla obchodního partnera.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
DOYPACK obaly, sáčky na potraviny se zipem - zabezpečí trvanlivost vašich výrobků
Chcete-li zabezpečit trvanlivost vašich výrobků a potravin, pak jsou skvělým pomocníkem DOYPACK obaly nebo-li sáčky se zipem, které vám vyrobí společnost OBALIA se sídlem v Prostějově.
Kovové obaly, gitterboxy, bedny a dřevěné palety
Kovové bedny a boxy, dřevěné, plastové i kovové palety, přepravní obaly vyrábí, prodává i vyměňuje společnost EXPEDIENCE s.r.o., Brno.
Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.