Papírové obaly a krabice nacházejí svoje využití nejen v domácnostech, ale také ve firmách, přepravních a logistických společnostech. Pro veškeré potřeby se nabízí široký sortiment jako kartonové krabice klopové, tubusy, paletové boxy, minikrabičky, balící papír, fólie, sáčky, pytle, tašky, úložné a stěhovací krabice, gastro obaly a další.

Kartonové desky i desky z PVC výroba Praha – ochrana dokumentů a diplomů
Hledáte firmu, která vám vyrobí kartonové desky nebo desky z PVZ podle Vašich požadavků na míru? Spolehněte se na TOMOS a.s. z Prahy, kde jsou přání zákazníka na prvním místě.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Velkoobjemové přepravní papírové boxy a krabice - odolné obaly s vysokou pevností
Společnost Akart CZ spol. s r.o. Vám poskytne velice odolné obaly s vysokou pevností. Nabízíme velkoobjemové přepravní boxy a přepravní papírové krabice určené také pro stohování.
Obaly na náhradní díly
Obaly na náhradní díly vám vyrobíme na míru. Umíme zvolit správný materiál pro obaly na náhradní díly. Naše technologie v Podorlické kartonážní spol. s r.o. nám umožňuje vyrábět ty největší obaly v ČR. Spolehlivé a užitečné obaly zajistí náhradním dílům ochranu před poškozením nebo zničením. Pro skladování nebo přepravu ve vlhkém prostředí ...
Obaly pro automotive
Spolehlivé a úsporné obaly pro automotive. Bezpečné obaly všeho druhu od Podorlické kartonážní spol.s r.o. Našli jsme způsob, jak skvěle zabalit i komponenty pro automotive. Sháníte pro své výrobky obal na míru? Chcete mít návrh, výrobu i potisk na jednom místě? Oslovte nás – Podorlickou kartonážní spol.s.r.o. Potisk zvládneme až do ...
Klopové krabice 5 VVL – nejlepší řešení pro automobilový průmysl
Klopové krabice - vysokopevnostní obaly pro ochranu automobilů Podorlická kartonážní spol.s r.o. Rychnov nad Kněžnou – Expert na obaly
Výroba kartonových obalů, Liberec
S výrobou obalů máme dlouholeté zkušenosti. Našim klientům garantujeme maximální kvalitu výrobků, spolehlivost při plnění zakázky a vstřícnost při samotném jednání.
Obaly z vlnité lepenky i pro automobilový průmysl
Potřebujete obstarat obaly z vlnité lepenky nadstandardních rozměrů? Společnost Podorlická kartonážní z města Dobruška je schopná vyrobit pro vás velké krabice, vhodné i pro díly z automobilového průmyslu. Nevíte, jak vhodně zabalit například čelní sklo autobusu? Naše firma pro vás má jednoduché řešení v podobě obalu z vlnité lepenky. Vyrobíme ...
Papírové boxy
Papírové boxy umožňují zabalit a přepravit velkoobjemové zboží na velké vzdálenosti. Papírové boxy jsou správná volba pro transport ve vozidlech, po železnicích nebo na lodi. Pevnost papírového boxu ze sedmivrstvé vlnité lepenky je náhradou i překližkovým krabicím a nedovolí zboží se nějak poškodit. Jste výrobní firma co hledá českého ...
Výroba skládacích papírových a dárkových krabiček za příznivé ceny Praha
Hledáte dodavatele papírových skládacích a dárkových krabiček za příznivé ceny s rychlým termínem dodání? Spolehnout se můžete na firmu PALECO z Prahy.
Vlnitá lepenka, kartonáž, výroba krabic včetně optimalizace obalů a logistiky
Obaly z vlnité lepenky, kartonáže, klopové krabice, tvarové výseky a proložky včetně potisku, optimalizace obalů či logistiky vyrábí firma MN - KARTONÁŽ s.r.o. v Suchodole u Příbrami.
Vysokopevnostní obaly z vlnitých lepenek od výrobce a na míru
Pevné a odolné vysokopevnostní obaly pro přepravu a skladování vyráběné z pětivrstvých a sedmivrstvých vlnitých lepen s voděodolnou úpravou lepení. Vysokopevnostní obaly od výrobce a na míru vyrobíme tak, aby odpovídaly vašim produktům. Jste výrobní firma a je pro vás důležité mít pevný, odolný a zároveň poutavý obal pro svůj výrobek? Hledáte ...
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Obaly tašky sáčky nádobí fólie Lanškroun Litomyšl Česká Třebová.
Zabýváme se v Lanškrouně výrobou a velkoobchodním prodejem obalů, tašek, sáčků, plastového a papírového jednorázového nádobí, tácků a fólií.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Ručně vyráběné papírové tašky  s vánočním motivem Praha
Společnost Paleco ručně vyrábí papírové tašky s nejrůznějšími motivy např.vánočními. Tašky jsou vyráběny s kartonovým dnem, kartonovou horní záložkou a držadlem z textilní šňůry. Nabízíme nepřeberné množství variant,materiálů, grafiky a formátů. Vánoční vzor na taškách může být dle Vašich požadavků buď ve zlaté, nebo stříbrné barvě, možnost ...
Obaly pro zásilky - poštovní krabice, lepenkové obálky, obaly na knihy a kalendáře
Společnost VENKART se v Opavě a okolí zabývá výrobou a prodejem obalů pro zásilky. V tomto sortimentu naleznete vše od poštovních krabic, přes lepenkové obálky, až po obaly na knihy a kalendáře.
Prodej a výroba papírových obalů Teplice-Novosedlice - strojní lepenky, kartonáž
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. se specializuje na výrobu papírových obalů. Naše firma sídlí v Novosedlicích.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Papírové a polyetylenové pytle - PPH pytle a vaky na zakázku
Papírové pytle, vaky, polyetylenové pytle objednávejte u specializované firmy SACK CZ s.r.o., která vyrábí pytle na zakázku.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Bedýnky, paletky na zeleninu, potraviny a cukroví - přímý styk s potravinami
Společnost MODEL PACK SHOP se zabývá prodejem obalů, mezi které patří také bedýnky a paletky na zeleninu, potraviny a cukroví.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Sáčky a pytle na odpad Plzeň - papírové, mikrotenové, polyethylenové pytle
Společnost OBALY GREIT s.r.o. z Plzně se zabývá prodejem sáčků a pytlů na odpad - sáčky do odpadkových kosů, mikrotenové pytle a také pytle papírové a polyethylenové.
Krabice a papír Plzeň - prodej papírových sáčků, papírů, krabic a štítků
Kvalitní papír, papírové sáčky, krabice na dorty a pizzu, štítky od plzeňské firmy Obaly Greit s.r.o. nakoupíte výhodně v našem e-shopu nebo kamenné prodejně.
Obaly z nasávané kartonáže - ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku
Obaly z nasávané kartonáže vyrábí firma DECAPULP ze Vsetína. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku .
Zásilkové obaly - papírové poštovní krabice, tubusy, kartonové obálky
MODEL PACK SHOP se zabývá internetovým prodejem nejrůznějších obalů a krabic. V širokém sortimentu zásilkových obalů u nás naleznete také papírové poštovní krabice, tubusy a kartonové obálky.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice