Papírové obaly a krabice nacházejí svoje využití nejen v domácnostech, ale také ve firmách, přepravních a logistických společnostech. Pro veškeré potřeby se nabízí široký sortiment jako kartonové krabice klopové, tubusy, paletové boxy, minikrabičky, balící papír, fólie, sáčky, pytle, tašky, úložné a stěhovací krabice, gastro obaly a další.

Knihařské práce, knihy či diplomové práce a luxusní krabice jako dárkové balení
IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně se zabývá kartonážní výrobou obalů a ozdob širokého rozsahu pro různá využití. Firma Vám pomůže s dárkovými kazety, knihou či diplomovou prací.
Výroba obalů, kartonáže a průmyslových krabic Příbram – i dortové a potravinářské
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu obalů, kartonáže a průmyslových krabic včetně dortových a potravinářských v množství podle přání.
Zakázková výroba papírových přepravních obalů Praha -  kartónové obaly s vysokou pevností
Hledáte výrobu obalů v Praze 4 a okolí? Jste na správném místě! Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních papírových obalů již od roku 1995.
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - farmacie, potravinářský průmysl
Lepení krabiček jednobodové, tříbodové - pro farmaceutická a potravinářský průmysl, lékové krabičky a obaly zajistí společnost Wéčko, s.r.o.
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2018
Firmám nabízíme spoustu výhod s náhradním plněním pro rok 2018 - Získáte užitečné výrobky a praktické služby - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod
Vlnitá lepenka v tabulích a v rolích - pro rychlé a bezpečné balení výrobků, zakrývací materiál pro malíře
Sháníte kvalitní materiál pro rychlé zabalení Vašich výrobků nebo pro zakrytí interiéru při malování? Pak vsaďte na vlnitou lepenku od společnosti Model Pack Shop z Opavy za jedinečnou cenu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Krabice, krabičky a obaly na muffiny a cupcakes - pro bezpečnou přepravu, ideální pro rodinné oslavy
Krabice pro bezpečnou přepravu muffin a cupcakes seženete u společnosti Model Pack Shop s pobočkou v Praze, kde si můžete vybrat z široké nabídky krabic na potraviny.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
LDPE a LLDPE fólie výroba, prodej obalového materiálu, Jílové u Prahy
Výroba LDPE a LLDPE fólií, strech fólií, prodej obalového materiálu, sáčků, pytlů, kartonů, bublinkové fólie Vám zajistí společnost TG scarabeus s.r.o., Jílové u Prahy.
Papírové pytle - bílé a hnědé s barevným potiskem, s PE vložkou odolné proti vlhkosti
Kvalitní papírové pytle v bílé i hnědé barvě nakoupíte u společnost SACK CZ s.r.o., která Vám zajistí také jejích potisk. Poskytujeme až 5-ti barevný potisk.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
PE obaly sáčky bublinkové folie papírové kartony etikety Liberec.
Zabýváme se výrobou a prodejem PE obalů, kartonových obalů z vlnitých lepenek - OSAPO, s.r.o. Liberec
Vlnitá lepenka v rolích nebo arších - ideální pro malíře i stavebníky
Nakupujte vlnitou lepenku na eshopu nebo v prodejně Model Pack Shopu v Praze. Vlnitá lepenka se skvělé hodí jako zakrývací materiál pro stavební i malířské projekty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výroba krabic a obalů na zakázku přímo pro váš produkt
Expert na obaly Podorlická kartonážní spol.s r.o. Rychnov nad Kněžnou vám pro váš produkt vyrobí obaly a krabice přímo na míru.
Bag-in-Box - krabice na víno, mošty a šťávy, která splňuje "Vinařský zákon" o balení sudových vín
Na e-shopu společnosti Model Pack Shop můžete zakoupit Bag-in-Box. Jedná se o krabici na víno, mošty a další tekutiny, která splňuje podmínky nového zákona pro vinaře.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Menuboxy, lunchboxy, hamburger boxy pro gastro provozy a restaurace
Jednorázové menuboxy, lunchboxy a hamburger boxy jsou ideálním pomocníkem pro rozvoz potravin a hotových jídel - nejen gastro provozy a restaurace si tyto boxy pořídí ve firmě PRIMA PACK v Olomouci.
Papírové obaly výroba Praha – od běžných až po luxusní
Sháníte spolehlivou firmu na výrobu papírových obalů? Ať se bude jednat o reklamní nebo čistě účelné baly, vše vyrobí kvalitně a levně společnost PALECO z Prahy.
Ekologické papírové tašky EKO výroba Praha – variabilní rozměry, široké využití
Tašky jsou v mnoha obchodech nepostradatelnou službou pro zákazníky. Využijte nabídky společnosti PALECO z Prahy, která vyrábí ekologické papírové tašky EKO v mnoha rozměrech.
E-shop papírové tašky - nejširší sortiment v České republice za velmi příznivé ceny
Náš eshop nabízí nejširší sortiment papírových tašek v celé České republice všech běžných i netypických formátů, barev, stylů a potisků.
Luxusní papírové tašky výroba, prodej Praha
Společnost Paleco vyrábí papírové tašky a další obaly pro reklamní a dárkové použití.
Výroba kartonové obaly, tvarové výseky, boxy, ochranné rohy, inka palety
Jednou z našich činností je výroba kartonových obalů, různých tvarových výseků, boxů, ochranných rohů, proložek, mřížek i inka palet.
Prodej, výroba ochranné lisované papírové rohy a hrany - levná ochrana balení
Pokud hledáte levnou ochranu balení proti poškození, obraťte se na firmu Akart CZ spol. s r.o., která vyrábí a prodává ochranné lisované papírové rohy a hrany.
Jednorázové plastové obaly na potraviny - pro restaurace, fastfoody a i na koncerty
Pro balení jídla a pití s sebou v restauracích, fastfoodech, bufetech nebo třeba i pro podávání jídla na koncertech jsou určené jednorázové plastové obaly Olomoucké společnosti Prima Pack.
Kartonové krabice na míru – výrobce Podorlická kartonážní
Firma Podorlická kartonážní se zabývá výrobou kartonových krabic na míru. Dle Vašich požadavků vyrobíme kartonové krabice již od 1 kusu.
Zakázková výroba krabiček atypických rozměrů, obaly na léky
Zakázkovou výrobou krabiček atypických rozměrů, obalů na léky a potraviny provádí Wéčko, s.r.o.
Kartonové obaly, krabice s víkem, průmyslová kartonáž na míru, na zakázku
Společnost Akart CZ spol. s r.o. se jako specialista na obalové služby zaměřuje na výrobu kartonových obalů. Dle zakázky a požadavků zákazníka vyrobí průmyslovou kartonáž i krabice s víkem na míru.
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky, talíře pro potravinářské výrobky
Jednorázové papírové tácky, misky, vaničky i talíře jsou vhodnou volbou pro rychlé občerstvení - firma PRIMA PACK vám nabídne široký sortiment potravinářských obalů dle vaší potřeby.