Papírové obaly a krabice nacházejí svoje využití nejen v domácnostech, ale také ve firmách, přepravních a logistických společnostech. Pro veškeré potřeby se nabízí široký sortiment jako kartonové krabice klopové, tubusy, paletové boxy, minikrabičky, balící papír, fólie, sáčky, pytle, tašky, úložné a stěhovací krabice, gastro obaly a další.

Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Krabice na cukrářské výrobky, vánoční cukroví, dorty a zákusky
Potravinové krabice na zákusky, vánoční cukroví, dorty a jiné cukrářské výrobky v naší prodejně Model Pack Shop v Praze na Bečovské ulici nebo na našem e-shopu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
TransPak kvalitní balicí materiály Praha, krabice, karton, obálky, přepravní obaly, vzorky zdarma
TransPak je velkoobchodní společnost zabývající se balícími materiály jako např. kartonáž z hladké a vlnité lepenky, obaly pro knihy, přepravní tašky, krabice a plnicí materiál.
Poštovní a zásilkové obaly, tubusy, klopové krabice pro bezpečnou přepravu zboží
Posílejte zboží bezpečně a v kvalitním obalu v Praze i Plzni - na eshopu společnosti Model Pack Shop si vyberete poštovní a zásilkové obaly, tubusy, krabice, nebo obaly na knihy.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky  - výroba a prodej Litoměřice
Společnost Litopap spol.s.r.o. se sídlem v Litoměřicích je výrobcem a prodejcem krabic a výrobků z kartonu.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Dodavatel obalového materiálu a kancelářských potřeb
Kartonový, lepenkový obalový materiál pro vaše zboží, drobnější papírové obaly a výrobky, kancelářský papírový sortiment a mnoho dalšího sortimentu u nás v LITOPAP spol. s.r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Krabice na vánoční cukroví a potraviny - specializovaná prodejna i e-shop
Krabice na vánoční cukroví i na potraviny nakoupíte v kamenné prodejně Model Pack Shop Praha nebo z pohodlí domova či kanceláře přes náš e-shop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Přepravní obaly Praha – zboží doručené bez poškození
Pro bezpečné doručení zboží nabízí společnost ProTrade, s.r.o. z Prahy široký sortiment přepravních obalů, které slouží k ochraně proti mechanickému poškození zásilky během cesty k adresátovi.
Krepovaný papír pro průmyslové balení výrobků Karlovy Vary, kotouče v hnědé a bílé barvě
Naše firma G.T.MANDL, a.s. vyrábí také široký sortiment krepovaného papíru z recyklovaných surovin, průmyslového balení výrobků.
G.T.MANDL, a.s.
Polyetylénové, papírové, rašlové pytle - různé druhy pro průmysl
Společnost SACK CZ s.r.o. prodává různé druhy pytlů vhodné pro zemědělský, potravinářský i farmaceutický průmysl. Naleznete u nás polyetylénové, papírové a rašlové pytle.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.
Pivo a pivní speciály v luxusním balení - dárek pro každou příležitost
Luxusní balení pro pivo a pivní speciály dodává pro Prahu a Kladno firma Model Pack Shop. Vyrábíme odnosné recyklovatelné obaly, které udělají z jakékoliv lahve vhodný dárek pro každou příležitost.
Pivobox Model Pack Shop
Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem
Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s.r.o. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design.
Ventilové papírové pytle - obal pro sypké materiály, mouku, cukr, cement, maltu
Společnost SACK CZ s.r.o. nabízí kvalitní ventilové papírové pytle opatřeny speciálním ventilem k plnění materiálem. Ventilové pytle jsou vhodné především pro mouku, cukr, cementové a maltové směsi.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní
Papírový obalový materiál z recyklovaných surovin Merklín, výroba, krepovaný papír, antikorozní krepovaný papír, zpracování papíru, kartonu a lepenky, kvalitní obalový papír, recyklace papíru.
G.T.MANDL, a.s.
Výroba papírových a lepenkových obalů – krabice, proložky
Sháníte dodavatele kvalitních a rychle dostupných papírových a lepenkových obalů? Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic se zabývá výrobou kartonových obalů i odnosných a skládacích krabic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Obalový materiál – výroba lepenkových krabic, etiket, kartonů
Prodej žádného výrobku se neobejde bez obalového materiálu, lepenkových a odnosných krabic, kartonů i samolepících etiket. Toto vše Vám vyrobí a dodá společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Krabice na výslužku, vánoční cukroví a dekorativní krabice – výroba a prodej
Ozdobné krabice na svatební výslužku, originální dekorativní krabice na zabalení dárku či klasické krabice na uskladnění cukroví zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně společnosti Karton plus.
Karton plus spol. s.r.o.
Papírové obaly, kartónové krabice výroba Litoměřice
Kartónové krabice a boxy s víkem, rychlouzavírací i skládací na skladování, stěhování či balení produktů vyrábí a prodává společnost LITOPAP spol. s r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé lepenky - snadné a rychlé balení zboží
Firma Model Pack Shop z Prahy vyrábí a dodává speciální rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé vlnité lepenky, které slouží ke snadnému a rychlému balení zboží. Jejich odběr je možný již od jednoho kusu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.