Kovové obaly patří mezi sortiment, který nachází využití především v potravinářském průmyslu, ale využití najdou i v jiných oblastech. Patří sem nejen konzervy a plechovky, ale i různé tuby, kovové nádoby pro kosmetiku, spreje, obaly pro barvy, benzin, oleje. Nechají se využít nejen pro kapalný, ale i sypký či pevný obsah.

Sudy se šroubovými uzávěry
Společnost Greif Czech Republic a.s. vyrábí a dodává sudy. Sudy se šroubovými uzávěry: - sud pro nejširší použití, včetně použití pro kapalné látky - vhodný pro dopravu ISO kontejnery - sudy v provedení surovém bez lakování, vně lakované vnitřně lakované speciálním syntetickým lakem RDL® nebo z oboustranně žárově pozinkovaného ...
Klíčová služba, nouzové otevírání trezorů, bytů, auta Ostrava
Naše klíčová služba nabízí: - nouzové otevírání bytů, auta, trezorů - opravy, přestavění zámků - klíčové systémy. Prodej, výroba: - klíčů, klíče - trezorů, trezory - sejfy - skříně na zbraně - bezpečnostní vložky - dveřní zavírače - závory - příruční pokladničky - schránky na klíče - visací zámky - dveřní kování.
Sklepní kóje SKLEPEK, sklepy
Firma PEKOS GROUP s.r.o. nabízí: - ocelové sklepní kóje SKLEPEK - úchytky - věšáky - poličky - konzole. Dále zabezpečujeme kontejner pro likvidaci domovního odpadu, demontáž starého sklepu.
PERFO LINEA a.s. městský mobiliář, výroba, prodej
Město je fascinující místo, jelikož se zde setkávají lidé i historie, kultura i zábava. Jsme rádi, že svůj design směřujeme právě sem. Firma PERFO LINEA a.s. není jen dodavatelem městského mobiliáře, ale je partnerem všem, kteří tvoří ve veřejném prostoru něco hezkého i praktického. Rádi bychom Vám nabídli novou řadu městských mobiliářů ...
Výroba tlakových nádob
Společnost K-PROTOS, a.s. se specializuje na výrobu a montáže zařízení pro chemický průmysl a energetiku. Tlakové zařízení: - nádoby, reaktory, zásobníky, míchané nádoby - ohříváky - chladiče - kondenzátory - potrubní části. Naše služby: - strojní výroba - strojní montáže - strojní údržba, opravy a servis - elektro práce ...
Strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - stroje - dopravníky (pásové, šnekové, korečkové) - strojní zařízení (česle) - výroba drtící, třídící techniky pro kamenolomy, štěrkopískovny a cihlárenský průmysl - stavítka, hradítka, zásobní nádrže - dosazovací nádrže, lapáky písku - tlakové nádoby.
Sklepní kóje SKLEPEK, sklepy
Firma PEKOS GROUP s.r.o. nabízí: - ocelové sklepní kóje SKLEPEK - úchytky - věšáky - poličky - konzole. Dále zabezpečujeme kontejner pro likvidaci domovního odpadu, demontáž starého sklepu.
Tlakové nádoby do 30m3
Společnost s 20 letou zkušeností při výrobě tlakových nádob až 30m3, (dodává 25 nádob/měsíčně) nabízí kapacitu v této oblasti.