Prodej, nákup, opravy, recyklace, servis a výměna všech druhů palet, EUR patel a EPAL palet, čtvrtpalet, jednoúčelových a atypických palet a dřevěných obalů i exportních beden pro přepravu zboží a materiálu včetně ostatních služeb paletového hospodářství, tepelného ošetření palet nebo označení a odvozu palet.

Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Dřevěné a atypické palety  - výroba dle požadavků zákazníka
Pokud hledáte odborníka na výrobu palet, pak kontaktujte firmu Beneš Bohuňovice, kde seženete dřevěné, atypické a EUR palety.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Výroba dřevěných a jednorázových palet na zakázku
Dřevěné palety libovolných rozměrů a nosností nebo jednorázové palety vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. - specialista na výrobu dřevěných obalových materiálů.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Mobilní výkup EUR palet Pardubice - pojízdný výkup palet, beden, boxů v jakoukoliv hodinu
Naše firma Jan Chaloupka Pardubice patří k větším výkupnám, která si pro vykupované zboží včetně EUR palet po patřičné domluvě přijede.
Jan Chaloupka Palety a boxy Pardubice
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Logistika - přepravní bedny, boxy, vozíky, koše, přepravky a palety - dodávka, prodej
Přepravky a palety jedině od firmy Zarges CZ, s.r.o. z Brna, která zajišťuje velkoobchodní, maloobchodní prodej, půjčování přepravních beden a boxů, vozíků, košů a dalších logistických doplňků.
Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevovýroba, palety, europalety pro přepravu zboží, dřevěné a přepravní obaly
Kvalitní dřevěné palety i bedny vhodné k přepravě Vám vyrobí a zprostředkuje společnost Stanislav Hovězák s.r.o. Dřevovýroba z Klobouků u Brna. Bez problému si poradíme i s atypickými konstrukcemi.
Dřevěné obaly a transportní bedny - vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly na míru
Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky.
Výroba, tepelná úprava a ošetření dřevěných palet, beden
Výrobu, tepelnou úpravu a ošetření dřevěných palet přenechejte odborníkům z firmy Beneš Bohuňovice. Na přání zákazníka vyrábíme palety v široké škále rozměrů.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Výkup dřeva, dřevěné obaly, dřevovýroba, pila, pořez dřeva
Výrobce dřevěných palet, europalet, výrobu europalet, dřevěných palet. Prodej, výkup dřeva a dřevovýrobou se zabývá firma Pila Benda s.r.o.
Dřevěné palety Teplice – výroba a prodej přepravních palet
Vyrábíme a prodáváme přepravní dřevěné palety. Náš sklad a kanceláře naleznete v Duchcově.
Výkup a prodej europalet, palet EUR, kovových palet za výhodnou cenu
Vykupujeme, prodáváme a zpracováváme palety Eur nebo-li europalety, kromě toho i kovové palety a to vše za výhodnou cenu v našem Kovošrotu Vokšice.s.r.o.
Dřevěné přepravní bedny také pro nebezpečné zboží IBC
Společnost Pila Krnov s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou a prodejem dřevěných přepravních obalů, také pro nebezpečné zboží IBC.
Europalety, výroba a prodej atypických palet Břeclav
Europalety, výroba, prodej a výkup palet, atypické palety na míru, palety standart, dřevěné produkty od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Břeclavi -
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní palety Brno
Výroba a prodej palet, europalety, dřevěné palety, přepravní obaly, bedny, standardní a atypické palety od firmy Stanislav Hovězák s.r.o. v Brně.
Výkup EUR, světlých, tmavých i poškozených palet
Máte-li nepotřebné palety, které vám zbytečně zabírají spoustu místa a nevíte si rady kam s nimi, pak kontaktujte firmu DAREK, která se specializuje na výkup palet.
Výroba, prodej - dřevěné obaly, přepravní obaly Brno
Sháníte ke koupi dřevěné obaly či přepravní obaly? Chcete si nechat vyrobit dřevěné obaly pro přepravu? Firma Stanislav Hovězák s.r.o která sídlí v blízkosti města Brna v obci Klobouky je specialistou ve výrobě dřevěných obalů a přepravních konstrukcí. Jakoukoli přepravní bednu či paletu vyrobíme dle Vašich představ. Vyrábíme ...
Prodej palet Praha – akční ceny do vyprodání zásob
Sháníte ke koupi levné palety ve velkém množství za akční ceny? Prověřená firma AZpalety s.r.o. Praha se zaměřuje na prodej a výkup palet. Zajišťujeme prodej a dodání většího množství dřevěných palet různých druhů. Cenou se přizpůsobujeme množství požadovaného od zákazníka. Platí zlaté pravidlo: čím víc objednáte, tím větší slevu Vám dáme. ...
Prodej a výkup palet, europalet Brno
Potřebujete prodat či nakoupit palety, europalety? Společnost Stanislav Hovězák s.r.o. u Brna nabízí prodej a výkup palet. Vykupujeme použité palety EUR a EPAL a také tyto palety prodáváme. Nabízíme prodej a výkup palet značení: - EUR nebo EPAL použité světlé, tzv. A - EUR nebo EPAL použité tmavé, tzv. B - EUR nebo EPAL použité ...
Ocelové palety pro přepravu profilů, obuvnické klenky | Zlín
Hlavním výrobním artiklem firmy Kovo Soják s.r.o. Zlín-Tečovice jsou ocelové palety pro přepravu profilů a pro automobilový průmysl. Ocelové palety pro automobilový průmysl vyrábíme na míru pro různé díly a komponenty automobilu. Umožňují snadnější manipulaci, přepravu a skladování. Další specifická činnost je výroba a prodej ocelových ...
Palivové dřevo, dřevěné pelety, palety epal Zlín, Zlínský kraj
Chcete slevu na palivové dřevo a dřevěné pelety či palety za výhodné ceny přímo od výrobce ? Pelety Glosser a palety Epal seženete u firmy Glosser Holzpellets s.r.o. Vlachovice, okres Zlín. Nabízíme pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0,5% - balení po 15kg nebo big-bag. Velkoobchodně prodáváme i licencované europalety ...