Prodej, nákup, opravy, recyklace, servis a výměna všech druhů palet, EUR patel a EPAL palet, čtvrtpalet, jednoúčelových a atypických palet a dřevěných obalů i exportních beden pro přepravu zboží a materiálu včetně ostatních služeb paletového hospodářství, tepelného ošetření palet nebo označení a odvozu palet.

Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodejce dřevěného materiálu Praha
Potřebujete dřevěný materiál či obaly ze dřeva? Vyrábíte dřevěné schody nebo podlahy, máte stolárnu na výrobu nábytku, ale chybí vám dodavatel kvalitního materiálu?
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Výroba dřevěných beden na uskladnění obilí a ostatní zrniny na zakázku
Kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění obilí a ostatní zrniny vyrábí na zakázku společnost Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Bedny dodáváme nejenom ve Znojmě, ale také po celé České republice.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výkup, výroba a prodej palet - atypické, standardní dřevěné palety a europalety
Atypické, standardní dřevěné palety a europalety vykoupí, prodá a vyrobí firma VPS J&M s.r.o. a to nejen v Opavě, ale také v okolí Olomouce.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba dřevěných palet a obalů - rozměry a provedení dle přání zákazníka
Soukromá firma Beneš Bohuňovice spol. s r.o. vám zajistí kvalitní výrobu dřevěných palet a obalů. Dle vašeho přání vyrábí palety v různých rozměrech i provedení.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Dřevěné bedny pro uskladnění brambor a zeleniny - praktické skladování
Praktické skladování zeleniny zajistí dřevěné bedny pro uskladnění brambor a další zeleniny, které vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety, paletové nástavce.
Výkup dřevěných, standardních palet, europalet - výhodne výkupní podmínky
Výkup dřevěných, prostých, standardních, atypických palet a europalet zajišťuje firma VPS J&M s.r.o., která nabízí výhodně výkupní podmínky.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Dřevěné bedny na zeleninu – prodej a výroba na zakázku, Česká republika
Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. z České republiky, to jsou kvalitní dřevěné bedny vhodné pro uskladnění zeleniny. S dřevěnými bednami na zeleninu bude Vaše úroda dlouho čerstvá.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba dřevěných obalů na zakázku - bedny na zemědělskou prvovýrobu
Výrobou dřevěných obalů se zabývá Dřevovýroba POPP a syn s.r.o. Na zakázku pro Vás vyrobí bedny na zemědělskou prvovýrobu.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Výkup palet a europalet a Cu-Al kabelů
Vykupujeme měděné i hliníkové kabely, palety i europalety. Zajistíme nakládku, odvoz i přistavení kontejneru. Provozovny máme v Chomutově a ve Spořicích.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Výroba palet i palivového dřeva, truhlářské a stavební řezivo v Královéhradeckém kraji
Zpracováním dřeva pro stavební i truhlářské účely se zabývá společnost Pila Slavětín Tláskal Petr z okresu Nové Město nad Metují. Zaměřujeme se na výrobu palet, palivového dříví, řeziva i briket.
Palety různých rozměrů, stavební řezivo, dřevovýroba
Palety ze dřeva, europalety pro logistiku a skladování, stavební řezivo na střechy, pergoly, ploty či obložení zhotovuje dřevovýroba - Jaroslava Kuboušková.