Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Samolepící pásky, tvarované výseky a laminování
Oboustranné i jednostranné lepící pásky, tvarové výseky z lepících pásek i laminování lepících materiálů. Sériová i zakázková výroba v nejvyšší kvalitě od společnosti LAGA Borohrádek s.r.o.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Krabice na cukrářské výrobky, vánoční cukroví, dorty a zákusky
Potravinové krabice na zákusky, vánoční cukroví, dorty a jiné cukrářské výrobky v naší prodejně Model Pack Shop v Praze na Bečovské ulici nebo na našem e-shopu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
TransPak kvalitní balicí materiály Praha, krabice, karton, obálky, přepravní obaly, vzorky zdarma
TransPak je velkoobchodní společnost zabývající se balícími materiály jako např. kartonáž z hladké a vlnité lepenky, obaly pro knihy, přepravní tašky, krabice a plnicí materiál.
Poštovní a zásilkové obaly, tubusy, klopové krabice pro bezpečnou přepravu zboží
Posílejte zboží bezpečně a v kvalitním obalu v Praze i Plzni - na eshopu společnosti Model Pack Shop si vyberete poštovní a zásilkové obaly, tubusy, krabice, nebo obaly na knihy.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky  - výroba a prodej Litoměřice
Společnost Litopap spol.s.r.o. se sídlem v Litoměřicích je výrobcem a prodejcem krabic a výrobků z kartonu.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Nerezové KEG sudy, IBC kontejnery na kapaliny
Nerezové KEG sudy pro nápojový průmysl – pivo, víno, nealko, IBC kontejnery na kapaliny i sypké hmoty různých objemů vyrábí SCHÄFER - SUDEX s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. nerezové KEG sudy
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Dodavatel obalového materiálu a kancelářských potřeb
Kartonový, lepenkový obalový materiál pro vaše zboží, drobnější papírové obaly a výrobky, kancelářský papírový sortiment a mnoho dalšího sortimentu u nás v LITOPAP spol. s.r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Prodejce dřevěného materiálu Praha
Potřebujete dřevěný materiál či obaly ze dřeva? Vyrábíte dřevěné schody nebo podlahy, máte stolárnu na výrobu nábytku, ale chybí vám dodavatel kvalitního materiálu?
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Plastové transportní obaly z recyklovatelných materiálů Turnov
Naše firma VYVA PLAST je přední dodavatel vakuově tvářených dílů v ČR předně pro automobilové, stavební a průmyslová odvětví.
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Europalety, dřevené palety, pilařský provoz, pila, dodávka palet do 24 hodin!
Specialista na výrobu a dodávky europalet, dřevených palet, pilařský provoz s vlastní autodopravou, to je firma Pila Benda s.r.o.
Montáž autofolií s atestem | Liberec, redukce ostrého slunečního světla
Zajišťujeme montáže autofólií, které Vás ochrání před ostrým slunečním světlem, zvyšují bezpečnost, soukromí, a nevyblednou Vám potahy!
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž