Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Společnost Pila Benda s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej dřevěných palet, obalů, beden, ale i nábytku z palet. Své výrobky rozvážíme po celé ČR do 24 hodin.
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Prodej dřevěných palet, kovových beden České Budějovice, paletové nástavce, Gitterbox, boxy
Zabýváme se prodejem dřevěných palet, obalovým materiálem a samozřejmě nabízíme také prodej Euro palet, paletové nástavce, Gitterboxy, plastový boxy, paletové přířezy.
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Výkup a prodej palet a boxů Pardubice, vykoupíme jakékoliv množství, platíme ihned hotově
Zajišťujeme také mobilní výkup palet. Jsme největší výkupna palet a boxů, naše provozovny najdete v Pardubicích a v Dašicích.
Jan Chaloupka Palety a boxy Pardubice
Nejlepší samolepící pásky na trhu – pásky Praha
Samolepící materiály, lepící systémy pro průmyslové společnosti, lepící pásky klasické i oboustranné, česká společnost s lepícím materiálem – Sotkvic Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Výrobce gastro obalů - kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem gastro obalů a vyrábí i kartonové obaly na míru. Dodává kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky. Dodávky realizuje po celé ČR.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.
Klopové krabice - přepravní, stěhovací, poštovní, archivační
Firma Kart Holding, a.s. je výrobce kartonových obalů a krabic z regionu Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha typů - přepravní, stěhovací krabice či archivační nebo poštovní krabice.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Zakázková výroba, vstřikování plastických hmot a vakuové tvarování Rakovník, plastové nádobí
Zabýváme se výrobou v oblasti vstřikování plastických hmot a vakuového tvarování pro spotřební a stavební průmysl. Vyrábíme a dodáváme plastové soupravy pro letecký catering a gastronomii.
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Palety, dřevěné bedny a obaly - výroba a prodej s rozvozem až k vám do firmy
Firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet a beden, které jsme schopní rozvážet až k Vám do firem. Působíme také Olomouci a okolí.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Bezpečnost pro přepravu i uskladnění v našem e-shopu!
O bezpečnost Vašich písemností i drobných cenných předmětů při přepravě nebo při uskladnění se postará nabídka bezpečnostních obalů, obálek a plomb v e-shopu společnosti ProTrade, s.r.o. z Prahy.
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Jednorázové ochranné povlaky pro výrobce autosedaček a pro autoservisy
Nabízíme ochranné povlaky autosedadel, které zajistí čisté sedačky po celou dobu opravy v autoservisu - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Výrobce speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl
Výrobou speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl se zabývá firma HB pack s.r.o. Bublinková fólie zamezuje tvorbě elektrostatického náboje.
HB pack s.r.o.
Dnešní doba on-line nákupů si žádá naše krabice a obaly - KRABICE s.r.o. se sídlem v Praze
Pohybují se i vaši zákazníci převážně v on-line prostoru a vy řešíte přepravu zakoupeného zboží k nim domů? Dodáme vám krabice a obaly standardních velikostí nebo vyrobené přímo pro vás.