Obaly a obalový materiál slouží především k ochraně samotného obsahu. Obaly můžou být přepravní, distribuční nebo spotřebitelské. Jako obalový materiál se používá nejen papír či kartón, ale i plasty, kov či dokonce textil, sklo, dřevo nebo krabice určené na tekutiny tedy vícevrstevné laminované materiály.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Výkup a prodej drátěných beden, kvalitních gitterboxů na přepravu produktů
Kvalitní gitterboxy v různých rozměrech prodává a vykupuje firma VPS J&M s.r.o., která působí v Opavě, Ostravě a Olomouci. Drátěné kovové bedny jsou vhodné pro přepravu široké škály produktů.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba papírových a kartonových krabic pro balení zboží z e-shopu
Objednejte si dostatečnou zásobu kartonových a papírových krabic pro balení zboží z e-shopu, které vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o., působící v Přerově, Prostějově, Olomouci i Vyškově.
Karton plus spol. s.r.o.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Velkoobchod s balícími materiály, obalový materiál, krabice, fólie, pytle, sáčky
Velkoobchodní společnost TransPak CZ s.r.o. nabízí balicí materiály jako jsou krabice, karton, obálky, fólie, pytle, sáčky, přepravní materiály a mnoho dalšího.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Vysoce kvalitní kompostéry z pozinkovaného plechu Litomyšl, kompostéry s nejdelší životností
Objednejte si vysoce kvalitní kompostér ze žárově pozinkovaného plechu, snadná montáž, doprava po celé ČR.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěné obaly, výroba nábytku z palet
Výroba dřevěných palet, europalet, dřevěných obalů, výroba nábytku z palet, výroba na dvou plně automatizovaných linkách u firmy Pila Benda s.r.o. v Dačicích.
Dřevěné EUR palety B (II.) kvality s plnou funkčností – výkup, prodej za nízké ceny
Výkup a prodej dřevěných EUR palet B (II.) kvality s plnou funkčností za velmi nízké ceny provádí v Opavě a celé Severní Moravě firma VPS J&M s.r.o..
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Výkup a prodej kovových a plechových beden Mars, drátěných palet Gitterbox
FVPS J&M s.r.o. je tradiční česká firma se sídlem v okrese Opava, která se také zabývá výkupem a prodejem kovových a plechových beden Mars a drátěných palet Gitterbox.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Bublinkové fólie vhodné pro balení zboží i automobilový průmysl
Bublinkové fólie, které naleznou uplatnění při balení zboží i v automobilovém průmyslu, vyrábí a dodává specialista na obalové materiály, společnost HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna.
HB pack s.r.o.
Atypické dřevěné obaly a bedny na výrobky – kvalitní práce profesionálu nejen na výrobu palet
O výrobu nestandardních dřevěných obalů a beden pro přepravu Vašich výrobků se psotará společnost Beneš Bohuňovice spol. s r. o. poskytující své produkty nejen v Uničově a Litovli.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Bublinková fólie – ochrana zboží před poškozením, znečištěním a vlhkostí
Bublinkové fólie od společnosti HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna skvěle ochrání předměty před poškozením, znečištěním a vlhkostí.
HB pack s.r.o.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Skládací kartónové krabice pro výrobce určené k zabalení zboží
Zkušeným a prověřeným výrobcem a prodejcem skládací kartónových krabic určených k zabalení zboží je v okolí Přerova a Olomouce společnost Karton plus spol. s.r.o., která sídlí v Prostějově.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba víkových kartonových krabic na balení a přepravu zboží
Výrobcem a dodavatelem víkových kartonových krabic určených na balení a přepravu zboží je společnost Karton plus s.r.o. z Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky (zákusky, koláče) - vhodné pro svatby a oslavy
U společnosti Model Pack Shop s pobočkou v Praze nakoupíte papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky. Můžete si vybrat krabičky například se srdíčky, které jsou vhodné na svatby i oslavy.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Dodavatel obalových materiálů a výrobce balící techniky – ochráníme vaše výrobky před zničením
Hledáte zkušeného dodavatele obalových materiálů? Potřebujete papírové krabice, pytle nebo jen sáčky? Firma Ekobal je jejich největší dodavatel a nejen to.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.