Kvalitní plastové nádrže a zásobníky přinášejí komfortní řešení pro domácnosti a firmy i díky dlouhé životnosti, pevnosti a stálosti materiálů. Můžete si tak z pestré nabídky vybrat plastové nádrže a zásobníky na dešťovou vodu, jímky, septiky, měrné šachty, sedimentační nádrže, akumulační nádrže, zásobníky pitné vody a mnohé další.

Vysoce kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC
Nádrže z termoplastů, jímky, nádrže na dešťovou vodu, šachty i tvarovky do vodovodních a odpadních systémů i další výrobky pro chemický, potravinářský a stavební průmysl.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice
Kontejnerová autodoprava, použité nádrže, barely na vodu, prodej použitých jízdních kol Pardubice, použité plastové sudy, dovoz a odvoz sypkých stavebních materiálů, přepravy automobilů.
Novinka NÍZKOPROFILOVÁ nádrž VARIO 2 na jímání dešťové vody o objemu 2,1 m3 Pardubice
Nabízíme novou nízkoprofilovou samonosnou nádrž na jímání vody o objemu 2100 litrů, nádrž je vhodná do problémových lokalit s vysokou hladinou spodní vody a skalnatým podložím.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Jímání dešťových vod – zásobníky a systémy pro zadržování a využití dešťové vody
O instalaci a realizaci sestavy pro jímání dešťových vod a podzemního zásobníku pro zadržování dešťové vody se v okolí Třebíče postará stavební firma VESAS.
Naše výroba plastových nádrží a jímek vyniká vysokou odolností a životností
Seznamte se s výrobou plastových nádrží a jímek s vysokou odolností a živností u firmy ITMS Plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou.
Nádrže na dešťovou vodu akce – k sestavám zdarma posudek na dotace Dešťovka
Šetřete pitnou vodou i finance z Vaší peněženky. K sestavám nádrží na dešťovou vodu nyní získáte od společnost Nádrže 24 s.r.o. z Prahy v rámci podzimní akce posudek na dotace Dešťovka zdarma.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Vodoměrné šachty z plastu pro kontrolu vodoměru a vody
ORYX-CZ, s.r.o. sídlíce nedalko Břeclavi poskytuje kvalitní technologie z plastu, mezi něž patří i kvalitní vodoměrné šachty z plastu, které jsou pro kontrolu vodoměru a vody.
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Přečerpávací nádrže k čerpání odpadních vod za nízké ceny a s dopravou zdarma
Čerpání odpadních vod, přečerpávání dešťových, spodních vod a dalších kapalin Vám zajistí kvalitní a snadno usaditelné přečerpávací nádrže od společnosti ITMS plast.
Plastové palivové nádrže, jímky, kanalizační šachty, rotační tváření plastů
Plastové palivové nádrže, vodoměrné jímky, kanalizační šachty Vám dle požadavků vyrobí společnost CZ PLAST s.r.o.. Nádoby vyrábíme metodou rotačního tváření plastů.
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Výrobky pro rybáře - odchovné kruhové nádrže, žlaby a koryta pro rybářství a zemdědělství
EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobu a montáží platových výrobků pro zemědělství a rybářství. V širokém sortimentu naleznete například žlaby, koryta nebo odchovné kruhové nádrže.
Výroba plastových nádrží pro styk s potravinami
Firma EKORY Jihlava, spol.s r.o. se zabývá výrobou plastových výrobků pro rybářský, stavební, zemědělský a průmyslový sektor. Vyrábí však i plastové výrobky pro styk s potravinami.