Prodejní a prezentační stánky, kiosky, stánky rychlého občerstvení, prodejny, kontejnery a buňky to všechno přináší nejen zázemí pro firemní, výrobní a prodejní účely, ale také pro účely bydlení a rekreační. Můžete si vybrat ze spousty možností provedení jako ocelové námořní kontejnery, stavební a obytné buňky i tradiční prodejní stánky a podobně.

Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Námořní kontejnery ke skladování prodej – ihned k odběru
Námořní kontejnery, které prodává společnost METRANS, a.s. z Prahy a které jsou ihned k odběru, nalézají široké využití nejen ke skladování.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Pronájem a přistavení kontejnerů na odpad Český Brod, kontejnerová doprava, objemný odpad
Firma MS Servis z Českého Brodu s více jak 15letou tradicí a jeden z největších kontejnerových dopravců v regionu.
Odvoz a likvidace odpadů, suti, zeminy - dlouhodobý pronájem kontejnerů
Odvoz a likvidaci odpadů, suti nebo zeminy zvládne v Brně zajistit firma Jan Karpíšek. Přistavíme kontejnery tam kde jsou potřeba a poskytneme i jejich dlouhodobý pronájem.
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.
Stavební kontejnery na zeminu a stavební suť včetně kontejnerové dopravy
Stavební kontejnery na zeminu a suť včetně kontejnerové dopravy Vám poskytuje firma Černohorský s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Skladové námořní kontejnery METRANS - a problém s úložným prostorem je pryč
Každému z nás už se někdy stalo, že se mu věci nakupily a on je neměl kam dát. Jak tento problém řešit? Půda i sklep mají omezené kapacity a přece nechcete kupit věci ve svém domě.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Dodavatel kontejnerových systémů všeho druhu
Výrobce kontejnerových buněk dle přání zákazníka, konstrukce a realizace obytných, kancelářský či sanitárních systémů od společnosti Futures-Contproduct s.r.o.
Futures Contproduct s.r.o. kontejnery
Pronájem a přistavení  kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice
Pronájem a přistavení kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice zajišťuje firma Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Stavební buňky pronájem i prodej - vhodné na všechny druhy staveb jako kanceláře, šatny nebo sklady
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. nabízí stavební buňky především k pronájmu, ale také k prodeji
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Vyřazené námořní kontejnery prodej Praha – ihned k odběru
Vyřazení ocelové námořní kontejnery různých velikostí s okamžitým využitím jako garáže, sklady nebo dílny nabízí k prodeji společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Last Way kontejnery pro poslední cestu za nízké ceny - ČR a Slovensko
Last Way kontejnery pro poslední cestu s využitím ke kontinentální i zámořské přepravě Vašich projektů nabízí pro zájemce z celé ČR i Slovenska za nízké ceny společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Pronájem námořních kontejnerů za akční ceny včetně možnosti dopravy
Nedostatek skladových prostor vyřešíte rychle a efektivně pronájmem námořních kontejnerů za akční ceny u společnosti METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Skládací paletové kontejnery, které šetří logistické náklady a zajišťují návratnost investic
Skládací paletové kontejnery šetřící logistické náklady a které se vyznačují vysokou nosností, velkým objemem a nízkou váhou, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, sestavy buněk kontejnerů pro stavby i sklady
Kontejnery pro zařízení stavenišť, skladovací prostory či jiné technické místnosti Vám dodá společnost VAMIRO s.r.o. z Mostu. Široký výběr kontejnerů a buněk pro nejrůznější účely.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky Praha – pohodlné řešení nedostatku ubytovacích kapacit
Pohodlné a rychlé řešení nedostatku ubytovacích kapacit představují obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky od společnosti WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Výroba obytných modulů s možností volby interiérového vybavení Praha
Obytné moduly se zvýšenou tepelnou odolností, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. se sídlem v Praze, naleznou své uplatnění na stavbách, jako kanceláře, prostory pro školky i nouzová bydlení.
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.