Komfortně zařízena kancelář či domácí pracovna se neobejde bez výpočetní a kancelářské techniky. Pro konkrétní potřeby si můžete z pestré nabídky pořídit PC sestavy, tablety a notebooky, telefony a telefonní ústředny, faxy, kopírovací a skenovací zařízení, skartovací, vázací a laminovací stroje, projektory, interaktivní tabule a další vybavení.

Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Tiskárny a optimální tisková řešení pro firmy s velkokapacitním tiskem
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tiskárny optimální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Stejně jako se postará o servis nebo objednávku tiskových materiálů.
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Tiskárna a kopírka pro účetní a poradenskou kancelář
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje široký sortiment v oblasti tisku. Najdete u nás multifunkční zařízení, tiskárny, kopírky, velkoformátová zařízení, skenery, tonery a další.
Prodej a servis tiskárny pro malé firmy, skenery, multifunkční systém
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje velkoformátová zařízení, skenery, tiskárny, multifunkční zařízení, produkční systémy, skenery a mnohé další. Pomůžeme Vám s optimalizací tisku.
Tiskárny a multifunkční zařízení nejen pro řemeslníky - tiskárny Xerox do firem a podniků
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje ideální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy, řemeslníky i živnostníky. Navrhneme Vám optimální tisková řešení na míru.
Chytrá kancelář – analýza a optimalizace tiskových procesů
Tiskněte chytře! Analýzu a optimalizaci tiskových procesů pro Vás po celé České republice zajistí brněnská společnost SPIN SERVIS s.r.o.
Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Úspora nákladů na tisk – komplexní tisková řešení
Úspora přímých i nepřímých nákladů na tisk se specialistou na komplexní tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Oslovte SPIN SERVIS s.r.o., působící po celé České republice.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Prodej originálních tonerů HP - tonery s nulovou reklamací
Používejte originální tonery HP a máte zaručenou kvalitu tisku, jde o tonery s nulovou reklamací. Firma RK-EMPTIES se zabývá prodejem originálních tonerů HP v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Kroměříž.
Tisková řešení pro středně velké firmy - optimální řešení tisku a poprodejní servis
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje optimální tisková řešení pro střední firmy. Tiskárny do firem od 10 do 50 počítačů za nízké náklady a s poprodejním servisem.
Originální tonery jsou zárukou kvalitního tisku - prodej originálních tonerů HP
Společnost RK-MPTIES prodává originální tonery HP v lokalitě Praha, Středočeský kraj. Při použití originálních tonerů HP nebudete muset řešit žádné reklamace a máte záruku kvalitního tisku.
Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Pronájem tiskáren Praha - na dobu neurčitou, flexibilní a pohodlné řešení pro Vaši firmu.
Pronájem tiskáren a kopírek na dobu určitou i neurčitou nabízí společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze a dlouholetou tradicí a zkušenostmi v tomto oboru.
Tiskárny do firem - optimální řešení pro malé, střední i velké podniky - kvalitní tiskárny Xerox
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. je servisní a prodejní partner firmy Xerox Czech Republic. Firma poskytuje optimální řešení tisku pro malé, střední i velké podniky.
Servis tiskáren a kopírek Praha – rychle, profesionálně a po celé ČR
Nefunguje Vám tiskárna či kopírka? Nebo funguje špatně? Nekupujte hned novou. Oprava je levnější a s firmou na opravu kopírek a tiskáren TOMADOS s.r.o. z Prahy i rychlá a levná.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Moderní a flexibilní držáky na monitory, držáky na projektory
Pro svou firmu nebo domácnost potřebujete kvalitní a flexibilní držáky na elektroniku. Ve firmě Fiber Mounts s.r.o. si vyberete držáky na monitory, držáky na projektory, ale i na televize či tablety.
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.