Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Kancelářský nábytek na míru, zakázková výroba, grafické návrhy
obývací pokoje, grafické návrhy, kuchyňské linky, nábytek na míru, ložnice, postele, kancelářský nábytek vyrobí v Blansku firma XYLA, spol.s r.o.
Technika pro společenské akce i pronájem pódia Praha
S organizací akce jakéhokoli charakteru se pojí vždy spousta zařizování. My jsme tu proto, abychom vám s jeho velkou částí pomohli.
Inkoustové barevné tiskárny pro ten nejlepší tisk
Tiskárnu si zvolte podle požadavku na výkon, šíři tisku, rozlišení tiskové hlavy nebo podle požadavku na odolnost tisku s různými druhy materiálů - ETIGRAF, s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Nábytek pro firmy výroba Praha – kvalitní práce a výroba na míru
Zařizujete nebo předěláváte firemní prostory a sháníte representativní nábytek? Obraťte se na rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde šikovní truhláři vyrábí nábytek pro firmy na míru.
Výroba, zaměření v prostoru, návrh školních šaten na míru ve 3D
Česká výroba školních šaten se zárukou až 5 let, pohodlné převlékání a přezouvání v dostatečně velkém a větraném prostoru - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Prodej, dodávka nábytku, kancelářský nábytek, židle, stoly, skříňky na míru
Prodej, dodávka kvalitního kancelářského nábytku, stoly a skříňky na míru, židle a konferenční křesla nabízí firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej, servis, pronájem barevné laserové tiskárny KONICA MINOLTA
autorizovaný prodej, kopírovací stroje, spotřební materiál, faxy, multifunkční zařízení, záruční i pozáruční servis, kancelářské techniky zajistí KOHOUT KT s.r.o.
Tonery do tiskárny přímo od českého výrobce - kvalitní tonerové kazety
Pořiďte si kvalitní tonery do tiskárny přímo od českého výrobce! Stačí se obrátit na firmu ABEL z Opavy, která vyrábí kvalitní tonerové kazety pro laserové tiskárny, kopírky a faxy.
Interaktivní tabule ACTIVboard Touch, novinka na trhu
6ti dotyková interaktivní tabule ACTIVboard 6Touch 78D + digiální pero nabízí firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Nástroje, potřebné při výuce ve školách.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Hlasovací zařízení pronájem Praha – přesná a rychlá evidence výsledků
Pořádáte konferenci nebo přednášku a potřebujete zařízení pro přesnou evidenci průběhu hlasování? Pronájem bezdrátových hlasovacích zařízení poskytuje firma SAN SERVICE s.r.o. z Prahy.
Výroba identifikačních náramků Praha - barevné, plastové - akční ceny
Společnost ProTrade, s.r.o. se zabývá výrobou identifikačních náramků. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Specielní laminátory na doklady, občanské průkazy, cestovní pasy
Laminátory na doklady, používané zejména statutárními městy a obcemi, musí mít vysokou odolnost a životnost. Toto splňují modely 5021T a 6041P od společnosti H.S.TRADE a.s.
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly
Příslušenství pro interaktivní tabule - rám s keramickými křídly pro ActivBoard dodává a prodává firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Vybavení pro školy - Interaktivní tabule ACTIVboard
Dodávku interaktivních tabulí ACTIVboard zajišťuje naše firma Ing. Aleš Svoboda TOPmedia, sídlící v Brně. Tabule jsou orientovány přimo pro školní prostředí.
Pronájem kancelářské techniky Praha 8 - Proč dát přednost pronájmu před nákupem nové tiskárny?
Pronájem kancelářské techniky na Praze 8 od společnosti Tomados s.r.o. Barevná multifunkce Konica Minolta Bizhub C203
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných tabulí
Dotyková tabule ActivBoard Touch - dodávky rychlých a přesných interaktivních tabulí s licencí Vám dodá firma Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Vývoj a výroba paravánů a lehkých dělicích příček splňujících estetické i ekonomické požadavky
Paravány a lehké dělicí příčky s velkým výběrem látek a odstínů, plexisklovými výplněmi, jednoduchou montáží a dobrou akustikou vyrábí firma Tomáš KYSELA - ErgoOffice, český výrobce paravánů
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.
Zdravotní kancelářské židle Therapia pro pohodlné, zdravé sezení
Pro pohodlné, zdravé sezení v práci je vhodné pořídit si model zdravotní kancelářské židle Therapia od firmy INTERIER GROUP z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj.
Profesionální opravy a servis notebooků, základních desek
Pokud vám dosluhuje notebook a potřebuje opravu či servis, tak se obraťte na firmu Repair Center Olomouc, která je specialistou na opravy notebooků, základních desek a jiných elektronických sestav.
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.