Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Eshop skládací stroje na výkresy Neofold - skládačky výkresů od výhradního zástupce pro ČR
Skládačky výkresů urychlí zpracování a kompletaci technické dokumentace. Výhradní zástupce pro ČR firma CS NEOLT, spol. s r.o. na svém eshopu prodává skládací stroje na výkresy Neofold.
Pronájem tiskáren Praha - na dobu neurčitou, flexibilní a pohodlné řešení pro Vaši firmu.
Pronájem tiskáren a kopírek na dobu určitou i neurčitou nabízí společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze a dlouholetou tradicí a zkušenostmi v tomto oboru.
Tiskárny do firem - optimální řešení pro malé, střední i velké podniky - kvalitní tiskárny Xerox
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. je servisní a prodejní partner firmy Xerox Czech Republic. Firma poskytuje optimální řešení tisku pro malé, střední i velké podniky.
Školní židle pro žáky a studenty eshop s dopravou zdarma
Pohodlné a praktické školní židle pro všechny věkové kategorie a typy postav s výškovým nastavením nabízí ve vzorkové prodejně nebo pohodlně na eshopu firma Kovový nábytek Praha.
Servis tiskáren a kopírek Praha – rychle, profesionálně a po celé ČR
Nefunguje Vám tiskárna či kopírka? Nebo funguje špatně? Nekupujte hned novou. Oprava je levnější a s firmou na opravu kopírek a tiskáren TOMADOS s.r.o. z Prahy i rychlá a levná.
Výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP
Firma RK-EMPTIES zajistí výkup použitých tonerů Dell, Samsung, Lexmark, Xerox, Brother, HP. Působíme nejen v regionu Zlín, Kroměříž, ale po celé ČR.
Kvalitní pákové a kroužkové mechanismy do kancelářských pořadačů, jejich výroba a prodej
Firma INTERKOV spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pákových a kroužkových mechanismů do kancelářských pořadačů. Široký sortiment pro knihařskou a papírenskou výrobu v Benešově nad Ploučnicí.
Výkup online, likvidace inkoustových kazet HP, Canon
Snadný způsob jak se zbavit starých inkoustových kazet je výkup online a likvidace u firmy RK-EMPTIES. Vykupujeme kazety HP, Canon, Epson a další typy - působíme po celé ČR.
Online výkup prázdných tonerů, cartridge-vykupujeme originální i renovované tonery
Firma RK-EMTPIES umožňuje snadno Online výkup prázdných tonerů a cartridge, Vukupujeme originální i renovované tonery, působíme po celé ČR, převážně v regionu Praha a Zlínský kraj.
Moderní a flexibilní držáky na monitory, držáky na projektory
Pro svou firmu nebo domácnost potřebujete kvalitní a flexibilní držáky na elektroniku. Ve firmě Fiber Mounts s.r.o. si vyberete držáky na monitory, držáky na projektory, ale i na televize či tablety.
Prodej, pronájem a servis kvalitních kopírek a tiskáren značky Konica Minolta, Sharp, Kyocera a Brother
Prodejem kvalitních tiskáren a kopírek se zabývá společnost P.M.CAROLINE, s.r.o. ve Vsetíně, která Vám navíc zprostředkuje pronájem a rychlý servis.
Stoly jídelní, konferenční stolky, teakové stoly, truhlářská výroba
Masivní stoly domů i do kanceláří, jídelní, konferenční stolky, teakové, televizní, studentské realizuje truhlářská výroba Toraj, s.r.o. z okresu Semily.
Vsaďte na kvalitu a nakupujte tonerové a inkoustové kazety značky ABEL
Víte, proč upřednostnit značku ABEL? Protože se na ni prostě můžete spolehnout! Nakupujte kvalitní tonerové a inkoustové kazety od společnosti ABEL-Computer s.r.o.
Komplexní služby pro čárový kód a etikety - Snímače čárového kódu
Snímače čárového kódu pro snadné načtení zboží - Kabelové snímače nebo přenosné snímače od firmy ETIGRAF, s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Pronájem FullHD projektorů Praha – profesionální organizace konferencí a prezentací
Pořádáte konferenci, důležitou prezentaci nebo školení? Pak jistě oceníte možnost pronájmu FullHD projektorů, kterou Vám nabízí včetně dopravy a instalace společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Renovace tonerů do laserových tiskáren, spotřební materiál do tiskáren, fotopapír, papíry
Profesionální renovace tonerů do laserových tiskáren provádí firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště. Na prodejně zakoupíte i spotřební materiál do tiskáren - pásky, fotopapír, papíry, obálky.
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář
Multifunkční zařízení, prodej kopírky, tiskárny pro notářskou kancelář, velkoformátová zařízení, produkty značky XEROX a další zajistí v Brně SPIN SERVIS s.r.o.
Tiskárny, kopírky, digitální kopírovací stroje - prodej a servis kancelářské techniky
Firma Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá prodejem a servisem kancelářské techniky. Na prodej jsou tiskárny, kopírky - digitální kopírovací stroje, pokladny i veškerý spotřební materiál.
Prodej, servis a oprava notebooků, počítačů a další výpočetní techniky
Spolehlivý servis výpočetní a digitální techniky poskytuje společnost OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě-Zábřehu, kde si můžete také vybrat z široké škály počítačů, notebooků a dalšího příslušenství.
Nábytek do zasedacích místností nebo kanceláří Praha - výroba reprezentativních stolů
Rodinná firma Vašitruhláři.cz pana Michala Pavlíka z Prahy nabízí firmám zakázkovou výrobu nábytku na míru do zasedacích místností nebo kanceláří, včetně výroby representativních jednacích stolů.
Vybavení kanceláře Praha – nábytek na míru pro firmy
Vyrábíme kancelářské vybavení a nábytek přímo na míru do firem. Naši dílnu naleznete na Praze 10.
Návrhy a vybavení interiérů - kanceláře, obchody, ordinace
vestavěné skříně, komody, stoly, stolky, kancelářský nábytek, regály, police, pro prodejny, obchody i ordinace vyrobí XYLA, spol.s r.o.