Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Tiskárny a optimální tisková řešení pro firmy s velkokapacitním tiskem
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tiskárny optimální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Stejně jako se postará o servis nebo objednávku tiskových materiálů.
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Tiskárna a kopírka pro účetní a poradenskou kancelář
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje široký sortiment v oblasti tisku. Najdete u nás multifunkční zařízení, tiskárny, kopírky, velkoformátová zařízení, skenery, tonery a další.
Prodej a servis tiskárny pro malé firmy, skenery, multifunkční systém
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje velkoformátová zařízení, skenery, tiskárny, multifunkční zařízení, produkční systémy, skenery a mnohé další. Pomůžeme Vám s optimalizací tisku.
Kancelářské potřeby, potřeby do kanceláří k prodeji, šanony, pořadače, složky
Kancelářské potřeby, potřeby do kanceláří k prodeji, šanony, pořadače, složky, desky, kufříky, plastové obaly, podložky pro psaní od firmy QPV spol. s r.o. v Brně.
Kroužkové a pákové mechanismy do pořadačů - výroba
Společnost INTERKOV spol. s r.o. z Benešova nad Ploučnicí se zabývá výrobou kroužkových a pákových mechanismů do pořadačů pro tuzemský a zahraniční trh.
Tiskárny a multifunkční zařízení nejen pro řemeslníky - tiskárny Xerox do firem a podniků
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje ideální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy, řemeslníky i živnostníky. Navrhneme Vám optimální tisková řešení na míru.
Chytrá kancelář – analýza a optimalizace tiskových procesů
Tiskněte chytře! Analýzu a optimalizaci tiskových procesů pro Vás po celé České republice zajistí brněnská společnost SPIN SERVIS s.r.o.
Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Úspora nákladů na tisk – komplexní tisková řešení
Úspora přímých i nepřímých nákladů na tisk se specialistou na komplexní tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Oslovte SPIN SERVIS s.r.o., působící po celé České republice.
Atypické rozměry paravánů
O efektivní rozdělení výrobních a skladových hal na menší úseky se postarají paravány atypických rozměrů vyráběné společností Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.
Paravány PLEXIK
Samostatně stojící či stolové paravány PLEXIK od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov jsou vhodné do kanceláří i společenských prostor k vytvoření diskrétního prostoru.
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Online výkup, likvidace prázdných tonerů, cartridge-realizujeme po celé ČR
Po celé ČR realizuje výkup i likvidace prázdných tonerů, cartridge firma RK-EMPTIES s provozovnou Hulín, nedaleko Kroměříže i Zlína. Výkup ONLINE přes jednoduchý systém.
Pronájem tiskáren, rychlý tisk bez starostí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. Vám umožní kvalitní tisk bez starostí a bez zbytečných nákladů. Pronájem tiskových zařízení Vám nově zprostředkuje společnost s téměř 30letou zkušeností na trhu.
Prodej originálních tonerů HP - tonery s nulovou reklamací
Používejte originální tonery HP a máte zaručenou kvalitu tisku, jde o tonery s nulovou reklamací. Firma RK-EMPTIES se zabývá prodejem originálních tonerů HP v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Kroměříž.
Akční cena na školní nábytek s novou technologií od výrobce
Polohování je bez rizika stržení závitu nebo protočení matky díky technologii tepelného tváření závitů Flowdrill - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Paravánový systém CREATIV pro kancelářské a společenské prostory
Paravánový systém CREATIV pro rozdělení a oddělení kancelářských a společenských prostor, a tak vytvoření elegantního interiéru, vyrábí společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice.
Prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří Praha
Společnost Enprag s.r.o nabízí prodej průmyslového a kovového nábytku do dílen a kanceláří. Na českém trhu působíme od roku 1995.
Tisková řešení pro středně velké firmy - optimální řešení tisku a poprodejní servis
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje optimální tisková řešení pro střední firmy. Tiskárny do firem od 10 do 50 počítačů za nízké náklady a s poprodejním servisem.
Originální tonery jsou zárukou kvalitního tisku - prodej originálních tonerů HP
Společnost RK-MPTIES prodává originální tonery HP v lokalitě Praha, Středočeský kraj. Při použití originálních tonerů HP nebudete muset řešit žádné reklamace a máte záruku kvalitního tisku.