Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Vitríny Euro Vitrine, Office Vitrine, výroba Praha – kvalitní provedení i pro exteriérové využití
Společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy vyrábí a klientům nabízí vitríny řady Euro Vitrine a Office Vitrine v mnoha formátech pro přehlednou presentaci tiskovin a informací v exteriéru i interiéru.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Levný tisk - snížení nákladů na tisk
Levnější tisk díky snížení nákladů za tisk pro Vás zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Zhodnotíme Váš stávající způsob tisku a poradíme vhodná opatření.
A3 černobílé kopírky, kopírovací stroje Sharp - pronájem i prodej
A3 černobílé kopírovací stroje seženete u české společnosti SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se zabývá prodejem, pronájmem i servisem kancelářské techniky značky SHARP.
Výpočetní a kancelářská technika, digitální fotoaparáty, prodej, montáž i odborný servis
Kvalitní stolní počítače, notebooky i kancelářské tiskárny pro maloobchodní prodej zajišťuje společnost AZ-line s.r.o. s provozovnou v Moravské Třebové.
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Výroba pákových mechanismů a příslušenství k pořadačům
Kvalitní pákové mechanismy do pořadačů včetně příslušenství Vám dodá INTERKOV spol. s r.o., výrobce pákových i kroužkových mechanismů, hřbetních kroužků, nýtů a dalších produktů.
Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Rychle a spolehlivě řešíme opravy počítačů a notebooků
IT služby včetně oprav a upgrade stolních počítačů a notebooků – o vše se postará firma CompAct Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.
Pronájem kopírek Praha – na dobu určitou i neurčitou za jednotnou cenu
Potřebujete zapůjčit kopírku? Společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí pronájem kopírek na dobu určitou i neurčitou za jednotnou a výhodnou cenu.
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.