Chcete mít kancelář vybavenou moderním zařízením a dalšími doplňky? Dopřejte si výběr ze širokého sortimentu kancelářského vybavení, jako jsou nejen pracovní stoly a kancelářské židle, ale také stojany, tabule, vozíky, kontejnery, kartotéky, magnetické rámečky, prezentační panely, nástěnky, organizační pomůcky, projekce a mnoho dalšího.

Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Kvalitní kopírovací stroje, kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop nejen do kanceláře
Vysokou kvalitu, rychlý tisk, kopírování i skenování vám zajistí kvalitní kopírky Toshiba, Triumph Adler a Develop. S výběrem kopírovacích strojů do kanceláře vám zajistí firma FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Prodej multifunkčních zařízení, tiskárny, centrální tisk Brno
Prodej, pronájem a servis barevných, laserových tiskáren, multifunkčního zařízení, kopírovacích strojů a dataprojektorů značek DEVELOP, KONICA MINOLTA zprostředkuje firma Samsontech.
Originální funkční kancelářský nábytek na míru dle vlastního návrhu, výroba
Vybavte si kancelář originálním nábytkem na míru tak, aby jste se při práci cítili pohodlně. Truhlářství LEGON v Adamově u Brna vám vyrobí funkční nábytek dle vlastního návrhu.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Realizace kanceláří na klíč David Vender - Praha -   jednoduše nám zavolejte!
Potřebujete oživit vaši kancelář? Pokud je vaše odpověď ANO - obraťte se na nás.
Prodej výpočetní techniky, opravy PC Litomyšl, servis PC a telefonů, tabletů, tiskáren a monitorů
Prodej výpočetní techniky, opravy PC Litomyšl, servis PC a telefonů, tabletů, tiskáren a monitorů.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Servis a prodej tiskáren, autorizovaný prodej kancelářské techniky Brno
Servisem a prodejem tiskáren včetně autorizovaného prodeje kancelářské techniky jako jsou tiskárny a faxy se zabývá společnost Samsontech. Své služby poskytuje pro klienty z oblasti Brna i Vysočiny.
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Štíhlá výroba e-shop – doprava zdarma nad 1000,- Kč
E-shop s komponenty pro štíhlou výrobu, implementace štíhlé výrobu u vás na provozovně, zlepšování a zefektivnění procesního řízení, vizualizace a realizace lean managmentu.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Profesionální laminátory na občanské průkazy a pasy s vysokou spolehlivostí
Laminátory využívané na občanské průkazy, pasy a ORV musí být vysoce spolehlivé. Profesionální laminátory od společnosti H.S.TRADE a.s. jsou proto vynikající volbou!
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Autorizovaný servis a prodej tiskáren Brother Liberec
Firma C Servis Liberec, s.r.o. působí od roku 1997 v rámci Libereckého kraje jako autorizovaný servisní partner firmy Brother a Kyocera.
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba nábytku, návrh, výroba a montáž
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba kancelářského nábytku, návrh, výroba a montáž vybavení pro kanceláře, hotely, restaurace, recepce, jednací místnosti.
Nábytek pro mateřské školy Praha, bezpečný dětský nábytek, skříně, stoly, židle, postýlky, šatny,
Zabýváme se výrobou nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání dětí, vybavení pro mateřské školky.
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Barevné MFP kopírky SHARP si  můžete zakoupit nebo vypůjčit v okolí Ostravy a Opavy
Výkonné a kompaktní barevné MFP kopírky SHARP pro malé i velké kanceláře poskytuje k pronájmu či k prodeji česká společnost SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o. v okolí Ostravy i Opavy.
Prodej a servis výpočetní techniky Moravská Třebová, kancelářská technika, spotřební materiál
Prodej a servis výpočetní techniky Moravská Třebová, kancelářská technika, spotřební materiál, notebooky, tiskárny, klávesnice, monitory, myši.