Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Dodavatel technologických celků v kraji Vysočina
Hledáte dodavatele komplexních technologických celků pro oblasti potravinářství, zemědělství či farmacie? Kontaktujte PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. z Pacova na Pelhřimovsku.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Volná pracovní místa na pozice - obsluha i seřizovač CNC stroje, mistr, plánovač, expedient, skladník či kontrolor OTK
Firma Wicke CZ, s.r.o. Slušovice, výrobce průmyslových kol, má aktuálně volná pracovní místa na různé pozice - plánovač, expedient, obsluha i seřizovač CNC stroje, skladník či kontrolor OTK i další.
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů, zakázková a sériová kovovýroba, CNC ohraňování, sváření a obrábění.
Impec technology s.r.o. zakázková a sériová kovovýroba
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Opravy a vyztužení poškozených forem Pardubice, opravy a repase strojů, prasklých forem
Opravy a vyztužení poškozených forem Pardubice, opravy a repase strojů, prasklých forem používaných v nejrůznějších průmyslových oborech.
Service-Solution s.r.o.
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
Hydraulické lisovací stroje – montážní lis pro strojírenskou a průmyslovou výrobu
Špičkové zalisování matic, šroubů a sloupků do tenkých plechů, popřípadě plastů - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníky
Tepelná energetika, modernizace parních a horkovodních kotlů Ostrava, strojírenství, výměníkové a redukční stanice, parovody a horkovody, tlakové nádoby a nádrže.
Projekční, konstrukční a výrobní činnost v metalurgii
Komplexní služby zaměřující se na projektování, návrhy konstrukcí strojů, zařízení a výrobní činnost v oblasti strojírenské metalurgie poskytuje firma METAKON s.r.o. z Brna.
Výrobní linky a navazující technologické provozy - strojírenské technologie na míru
Různé strojírenské technologie na míru pořídíte u firmy Metakon, s.r.o. sídlící v Brně. Dodáváme výrobní linky, lakovny, tavírny a jiné funkční navazující technologické provozy.
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu
Výroba rotačních kovových součástí z oceli a hliníku Praha, rotační díly do automobilového průmyslu a hydraulických systémů.
Výroba a dodávky pro automobilový průmysl - velkoobjemové série
Výrobou a dodávkou dílů pro automobilový průmysl se zabývá firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajistíme konstrukční práce od individuálních požadavků zákazníků až po velkoobjemové série.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim, obráběné díly, dělení materiálu, svařence, kovoobrábění, strojní součásti.
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Volná pracovní pozice železáře - zaměstnání v oblasti stavební kovovýroby
Zaměstnání v oblasti stavební kovovýroby poskytuje firma ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Hledáme spolehlivého zaměstnance na volnou pracovní pozici železáře za adekvátní platové ohodnocení.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování, zábradlí, schodiště, ploty, brány, regály, mříže, ocelové přepravní palety.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Stožáry veřejného osvětlení z ocelových trubek - Strojírna Velim
Stožáry veřejného osvětlení z ocelových trubek vyrábíme ve strojírně Velim v.o.s. Vyrábíme a dodáváme kompletní sortiment typizovaných stožárů. Typy stožárů: - sadové - silniční - sklopové - atypové - atypové pro anténní systémy - trakční s vrcholovým tahem Stožáry jsou vyráběny z ocelových trubek s protikorozní manžetou. ...
Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů, kovoobráběčské práce, vyvažování válců, výroba strojních součástí.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servopohony, armatury, komponenty
Kovovýroba, zpracování plechu, převodovky ZPM Kolín, servomotory, armatury, komponenty, převodovky k servopohonům, zámečnická výroba, svařování.
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín