Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Válcování závitů za studena pro zpevnění materiálu, odolnější proti korozi, okres Zlín
Firma LAJDA KOVO, s.r.o., okres Zlín, se zabývá válcováním závitů za studena, jež dodává materiálům větší pevnost, velký výkon a přesný profil závitů. Válcujeme závity až do M30 a délky 3000 mm.
Zakázková strojní výroba - svařovaných, obráběných strojních dílů
Jednou z hlavních činností firmy GERGEL s.r.o. je zakázková strojní výroba - kusová i malosériová výroba svařovaných dílů a obráběných strojních dílů. Působíme nejčastěji v lokalitě Zlín, Kroměříž.
Strojírenská výroba - díly pro strojírenství, svařované sestavy
Společnost TRIOMETAL Nový Hrozenkov vyrábí díly pro strojírenství, svařované sestavy. Jde o široké spektrum dílů. Strojírenská výroba je naší hlavní činností. Působíme v regionu Zlín, Vsetín.
Zakázková výroba strojů pro automobilový průmysl, drátovny, Vamberk
Zakázková výroba strojů, zařízení, linek pro automobilový průmysl, drátovny, svařování elektrod vyvíjí, vyrábí a dodává společnost VASPO VAMBERK, s.r.o.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Strojírna, výroba drtičů slámy a stébelnin, zakázková kovovýroba Vodňany
Výroba drtičů slámy a stébelnin, ventilátorů, odlučovačů, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, obrábění kovů realizuje společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o..
Atypické konstrukce, ocelové rámy, vany, brány-zakázková kovovýroba
Společnost TRIOMETAL vyrobí na zakázku atypické konstrukce, ocelové brány, skladovací rámy, vany a další svařované sestavy a konstrukce do 500kg. Působíme v lokalitě Vsetín, Zlín.
Kovové držáky na lakované díly nejen pro lakovny - výroba na zakázku, e-shop
Společnost UVAX, s.r.o. v Šumperku vyrábí na zakázku kovové držáky na lakované díly, které jsou vhodné nejen pro lakovny. Různé druhy speciálních držáků si můžete vybrat také v e-shopu.
Kovovýroba, zdvihací technika, mostové a portálové jeřáby, výroba a revize
Kovovýrobu a kovoobrábění, zakázkovou výrobu zdvíhací techniky, jeřábových drah a jeřábů pro Vás zajistí společnost NESPREKOL s.r.o., která sídlí v okrese Praha – východ.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Ocelové, kovové palety-gitterboxy, přepravní, skladovací
Firma Triometal z okresu Zlín má ve standardním výrobním programu kovové, ocelové palety - přepravní, skladovací i gitterboxy a jsme schopni dodat i atypické palety.
Zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, brány, vrata, schodiště, zábradlí, Žamberk
Brány, vrata, schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce, veškerá zakázková kovovýroba a kovoobráběčské služby Vám poskytne společnost UNIKOVO SVOBODA s.r.o., Žamberk.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Klasické jednopramenné ocelové lano –  lana vinutá klasickým způsobem
U nás nakoupíte jednopramenná lana vinutá klasickým způsobem - LANA VAMBERK s.r.o. Rychnov nad Kněžnou
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.
Automatizace výroby - vývoj strojních zařízení a strojů
De & Co Hranice, s.r.o. je firmou specializující se na vývoj strojních zařízení a vývoj strojů.
Zakázková kovovýroba z nerezových a uhlíkových ocelí
Kompletní kovovýroba na zakázku, výroba z nerezových a uhlíkových ocelí - ACTUAL 98 s.r.o. Pardubice
Šnekové převodové skříně Hradec Králové v patkovém nebo přírubovém provedení
Nabízíme šnekové převodové skříně, které částečně upravujeme dle požadavku zákazníka - Strojírna Kukleny spol.s r.o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Strojírenská výroba Louny – kusová výroba, malé i velké série
Česká firma RK METAL spol. s r.o. z Loun nabízí své služby kvalifikované strojírenské výroby malých i velkých sérií náhradních dílů, forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů.
Převodová zařízení, speciální převodovky – vývoj, výroba, prodej
Výrobu, vývoj převodového zařízení, převodovek, šnekové převodovky, variátory s lamelovým řetězem, převodové skříně a další zajišťuje TOS ZNOJMO, akciová společnost ze Znojma.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí Teplice - od návrhu až po konečnou realizaci
Pokud sháníte společnost s nabídkou výroby ocelových konstrukcí a kovovýroby od projektu až po dodání, neváhejte kontaktovat spolehlivou firmu HASU spol. s r.o. z Teplic.
Chytré vestavby do všech užitkových automobilů
Vestavby do užitkových automobilů - Vestavby se montují výhradně do prostoru určeného pro náklad - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Převzetí vaší výroby a dodržení termínů odevzdání zakázky při opravě výrobního stroje
Prototipová výroba s.r.o. Vám převzetím výroby pomůže zachránit zakázky a zajistí splnění termínů v případě, že se vám pokazí váš výrobní stroj a musí do opravy.