Strojírny a kovovýroba poskytují komplexní služby v oblasti strojírenské výroby a obrábění kovů. Jedná se o CNC obrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání, kování vrtání, značení dílců a další povrchové úpravy materiálů. Firmy v této oblasti provádějí kusovou i velkosériovou výrobu včetně výroby na míru.

Strojírenská výroba - tvarové výpalky z kovů, těžké svařence
Společnost VOP CZ, s.p. má v oblasti strojírenské výroby mnohaleté zkušenosti. Zaměřuje se na tvarové výpalky z kovů a také na výrobu těžkých i lehkých svařenců pro celou Českou republiku i zahraničí.
Výměnné nože, tyče, polotovary, speciální nástroje ze slinutého karbidu
Společnost Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z okr.Kroměříž, výroba je zaměřena i na nože, tyče, speciální nástroje a polotovary ze slinutého karbidu.
Ozubárenská technika, výroba ozubených součástí, ozubení čelní, přímé, šikmé, šneková kola
Kvalitní výrobu ozubených součástí z tuzemského i dodaného materiálu Vám zajistí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Vyrobíme Vám ozubená kola, tyče i hřídele s maximální přesností.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Speciální lopaty, lžíce a ramena pro stavební, silniční stroje - výroba
Důležitou součástí stavebních strojů jsou nejen ramena, ale také lopaty a lžíce. Proto se ve firmě VOP CZ specializují na výrobu lehkých svařenců pro malé, střední silniční a stavební stroje.
Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Ozubené válce válcovacích stolic Plzeň
Společnost Xtek Europe, s.r.o. se zastoupením v Plzni nabízí na náš trh ozubené válce válcovacích stolic s vylepšenou konstrukcí, jejichž výroba odpovídají kvalitativním standardům.
Výroba kovových rámů pro stroje a manipulační techniku
Výroba kovových rámů - ty jsou vhodné pro celý segment výroby, zemědělské stroje, stavební konstrukce, svařence, manipulační techniku a speciální konstrukce - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola a servis
Ocelové konstrukce pozemních a inženýrských staveb, kontrola, údržba, posouzení technického stavu, návrh oprav, servis provádí společnost PH poradce servis s.r.o., Ostrava.
Výroba odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích
Strojírenská firma Metalactivity s.r.o. sídlící nedaleko Brna v Ivančicích se zabývá výrobou odlitků, svářenců a kovových strojních součástí na NC nebo CNC strojích.
Obrábění ucelený výrobní program díky kvalitnímu vybavení
Hlavní náplní je kompletní výroba strojních součástí do různých průmyslových odvětví textilní průmysl, elektrotechnický průmysl, dopravní a manipulační systémy.
Strojírenská výroba, strojní opracování, obrábění na CNC strojích Brno
Firma METAL ACTIVITY se sídlem nedaleko Brna poskytuje služby v oblasti výroby strojních součásti, obrábění a opracování na CNC strojích.
Společnost OMEGA spol. s r.o., mění své logo - nové a moderní logo OMEGA GEARS
Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně mění své logo! Společnost bude používat nové, moderní a také více vypovídající logo OMEGA GEARS.
Atypická zakázková kovovýroba - výrobky pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu
Zakázkovou kovovýrobu nejvyšší kvality nabízí ve Zlínském kraji firma VIKOSTEEL s.r.o. Vyrábí veškeré atypické výrobky a konstrukce pro stavebnictví z oceli, nerezu, plechu.
Výroba, servis, opravy strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu
Specializujeme se především na výrobu strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu, realizaci návrhů technologií a dodávky náhradních dílů - STROJÍRNY HOLDING a.s. Hradec Králové, Mladá Boleslav
Výroba svařovaných komponentů, dílů, svařování a kompletace
Naše firma se zabývá výrobou, opravou a dodávkou technologických zařízení na klíč - TOMAS s.r.o. Hradec Králové
Kovovýroba, výroba kovových strojních součástí v Ivančicích na Brněnsku
Strojírenská firma METAL ACTIVITY s.r.o. z Ivančic na Brněnsku se zabývá kovovýrobou, výrobou kovových strojních součástí a dodává zákazníkům kvalitně opracované kovové díly.
Kovovýroba Tachov
Firma KOVOVÝROBA HONZÍK, s.r.o. z Tachova nabízí kompletní služby kovovýroby jako je lisování plechů a jejich ohraňováním, výrobu drátěného programu, zámečnickou výrobu, svařování i bodování.
Výroba plechové bedny, svařované konstrukce z plechu
Firma MRB Sazovice se specializuje na výrobu dílů a sestav z plechů - výroba je zaměřena hlavně na plechové bedny a svařované konstrukce z plechu. Firma má dva provozy - Sazovice u Zlína a Kroměříž.
Díly, komponenty pro strojírenství, svařence-zakázková výroba dílů
Firma TRIOMETAL-okres Zlín, vyrábí různé díly a komponenty pro strojírenství, svařence do 500Kg. Zakázková výroba strojírenských dílů se zaměřením na rámy a konstrukce strojů.
Kovovýroba, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, třískové obrábění
Kovovýroba, zámečnictví, výroba strojních dílů, kovových konstrukcí, ozubení, třískové obrábění, soustružnické práce realizuje společnost FEMONT a.s.
Zakrytování strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, výroba
Opláštění strojů, ochranné kryty pro obráběcí stroje, bezpečnostní zakrytování konstrukcí, výrobu, montáž a údržbu zajišťuje společnost CREMER Bohemia s.r.o., Plzeň.
Zakázková kovovýroba se zaměřením na zpracování plechu, plechových dílů pro řídicí techniku
Společnost PDS – Servis Kovo, s.r.o. se specializací na zakázkovou výrobu plechových dílů, komponentů pro různou techniku a řídicí systémy. Zaměřujeme se na sériovou výrobu i na výrobu prototypů.
Strojní zámečnictví, kovovýroba, nástrojárna Liberec
Strojní zámečnictví, kovovýroba, nástrojárna výroba průmyslových nástrojů, plotů, kovaných dílů za pomoci CNC strojů a fréz realizuje Zámečnictví PM s.r.o., Liberec.