Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Galvanizace plastů, galvanické chromování plastů pro automobilový průmysl ve špičkové kvalitě
Prémiové zušlechťování povrchů Vám zajistí inovační společnost Galvanoplast Fischer Bohemia, s.r.o. z Liberce. Špičkový design pro automobily, elektroniku i sanitární aplikace.
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Nově zrekonstruovaná lakovna Kutná Hora – instalace nové nanášecí kabiny
Firmám nabízíme špičkové povrchové úpravy v naší nově zrekonstruované lakovně prodloužené na 5 metrů - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Odolná povrchová úprava kovů, antikorozní ochrana dílů pro automobilový průmysl
Naše firma provádí velmi účinné povrchové úpravy kovů metodou Delta-MKS nejen pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Povrchová úprava Delta Protekt VH 300 efektivně snižuje korozi
Provádíme kvalitní povrchové úpravy, které velmi dobře minimalizují korozi ocelových součástí v automobilovém průmyslu - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Polyurea - stříkaná hydroizolace s vytvrzením do 7 vteřin Litvínov
Vysoce mechanicky odolnou ochranu s vytvrzením již za 7 vteřin zajistí pro různé povrchy stříkaná hydroizolace Polyurea od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
Povrchové úpravy kovů pro menší a střední dílce
Provádíme povrchové úpravy kovů zinkováním, niklováním, eloxováním a pasivaci nerezové oceli - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu Mladá Boleslav – dlouhotrvající efekt
Použití kvalitních materiálů a dodržení předepsané technologie pro dlouhotrvající efekt při lakování výrobků z hliníku, pozinku, plastu a laminátu garantuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavy.
Povlaková antikorozní úprava řady Delta Seal pro odolnost materiálů
Provádíme velmi účinné povrchové antikorozní úpravy, Povlakové materiály řady Delta Seal pro povlakování závitových dílů - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kataforéza – rychlé a kvalitní lakování na kov, měď, mosaz, hliník i pozink
Ochrana proti korozi a dokonalé lakování všech záhybů a skulin - to umožňuje kataforéza. Kataforézní lakování se hodí k úpravě výrobků různých velikostí a tvarů napříč obory.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Leštění ultrazvukem Jičín Nová Paka Semily Turnov Jilemnice Hořice
Provádíme účinné leštění ultrazvukem a malé konečné úpravy malých forem a nástrojů - Nástrojárna - FONAK Kbelnice, s.r.o.
Profesionální lakovna - lakování kovu, plastu a dřeva, povrchová úprava automobilových dílů
HAJDÍK a.s. je dnes největší zákaznickou lakovnou v ČR. Tato ryze česká společnost se zabývá povrchovou úpravou kovu, plastu a jiných materiálů, zejména pro oblast automotive.
Povrchová úprava DELTA TONE od firmy SVUM-CZ, MKS, SEAL, PROTEKT
Povrchovou úpravu kovů navíc nabízíme hned v několika variantách. Vybrat si tak můžete úpravu přesně podle vaší potřeby- SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kataforézní lakování - efektivní nanášení barev i v obtížně přístupných místech - Dašice
Jde o typ úpravy, který umožňuje lakování v obtížně přístupných místech, takže problémem nejsou ani různé skuliny nebo trubky.
Zápustkové výkovky - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Specializujeme se především na výrobu zakázkových zápustkových výkovků z různých tříd oceli a to včetně nerezů.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Tryskání a lakování starých výrobků - renovace jízdních kol, dílů aut a motocyklů
Zrenovujte svoje kolo či motocykl u firmy LAKMETAL spol. s r.o. , která působí v Opavě, Ostravě i okolí. Nabízíme tryskání a lakování starých výrobků.
Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost
Firma METAL-PS Otrokovice provádí pro zájemce z regionu Zlínský kraj práškové lakování kovů. Povrchová úprava kovů práškovým lakováním zvýší jejich odolnost vůči nárazům a poškrábání.
Lakování nábytkových a strojních dílů - nalakujeme veškeré díly nábytku i strojů včetně odmaštění
Firma LAKMETAL spol. s r.o. se zabývá kvalitním lakování výrobků, strojních dílů a nábytku v Opavě, Ostravě a okolí.
Kvalitní povrchové úpravy kovů jedinečnou metodou DELTA-MKS
Kvalitní povrchové úpravy kovů jedinečnou metodou DELTA-MKS – dokonalá antikorozní ochrana kovů pro automobilový průmysl - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Povrchové úpravy kovů, tryskání, žárové nástřiky, metalizace, antikorozní nátěry
Povrchové úpravy kovů, ošetření materiálu tryskáním, žárovým nástřikem, metalizací, antikorozními nátěry provede společnost Pavel Kordík – Metax sídlící v okrese Jičín.
Kataforéza Dašice, Pardubice - lakování v průmyslovém odvětví i v jiných odvětví
Lakování stylem kataforézy provádí společnost KATAFORESIS CZ. Kataforéza, neboli elektroforézní metoda depozice laku, se provádí pomocí lakovací lázně, do které je produkt ponořen spolu s katodou.
Úprava kovů pomocí práškového lakování, komaxitování a pískovaní s dlouhou trvanlivostí
Brněnská firma Prášková Lakovna Holasice s.r.o. se zabývá moderní úpravou kovů pomocí práškového lakování neboli komaxitování, které je šetrné k životnímu prostředí
Kovové regály, regálové systémy i drátěné výrobky, vše kvalitně lakujeme v naši práškové lakovně
Potřebujete nalakovat regály nebo různé drátěně výrobky a chcete využít služeb práškové lakovny? Pak kontaktujte firmu Lakemtal, která sídlí poblíž Ostravy i Opavy a připraví Vám konkrétní nabídku.