Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Leštění kovů, produktů, forem, raznic a nástrojů, Jindřichův Hradec
Leštění produktů pro automotive, lékařský a jiný průmysl, oprava, údržba a leštění vstřikovacích forem realizuje LAM leštění s. r. o., Jindřichův Hradec.
Protikorozní ochranu a dekorativní vzhled výrobků vám zajistí galvanické zinkování
Protikorozní ochranu, dekorativní vzhled, otěruvzdornost nebo tvrdost vašich výrobků zajistí galvanické zinkování - obraťte se na firmu FESTA SERVIS v Olomouci, kde se touto službou zabývají.
Zakázková kovovýroba, výroba svařovaných dílů a rozváděčových skříní, okres Klatovy
Svařování a pájení kovových i nekovových materiálů poskytuje společnost KORAMEX a. s. z obce Sušice. Provádíme kompletní povrchové úpravy včetně montáže, balení i dopravy.
Antikorozivní nástřiky na ocelové mostní konstrukce Jičín
Provádíme profesionální ošetření ocelových mostních konstrukcí kvalitními antikorozivními nástřiky - Pavel Kordík - Metax Jičín, Mělník
Galvanické zinkování a dekorování kovů na zakázku - ochrana kovů s profesionálním přístupem
Olomoucká firma FESTA SERVIS s.r.o. se zabývá galvanickým zinkováním, dekorováním kovů nebo práškovým lakováním. S profesionálním přístupem a za pomocí špičkových strojů.
Kovovýroba - povrchová ochrana trubek a profilů, ohýbání plechů
Povrchovou ochranu trubek a profilů, ohýbání plechů a trubek, svařování a řezání kovů zajistí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou.
Práškové lakování - S & Ř, CH KOVO s.r.o.
V práškovací lakovně provádíme komplexní služby povrchových úprav za přijatelné ceny.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Tryskání suché i mokré, čistící práce, opracování povrchů, Litoměřice
Opracování a čištění povrchů, abrazivní tryskání ocelovou drtí a pískem, bezprašné otryskání vodním proudem vykonává společnost AQUA S.P.P., s.r.o., Litoměřice.
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Prášková lakovna s širokým výběrem barevných odstínů
Naše prášková lakovna MOSTR Libor Brom Pardubice se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Povrchová úprava kovů, práškové lakování, pískování kovovou drtí, komplexní kovovýroba
Finální úpravu povrchů kovů Vám zajistí společnost JOHAN TS s.r.o. z Příboru. Disponujeme bohatou nabídkou vzorů a barev pocházejících od předních zahraničních i tuzemských dodavatelů.
Povrchová úprava, komaxitování, práškové lakování - prášková lakovna a vypalovací pec
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. disponuje práškovou lakovnou, která je součástí výrobního závodu Štítina a v současnosti je jedna z nejmodernějších a největších v ČR.
CNC zpracování plechů, svařování, dělení, povrchové úpravy
Strojírenské komponenty, CNC zpracování plechů, ohýbání, ruční a robotické svařování, laserové dělení, povrchové úpravy realizuje Stodkeram, s.r.o., okres Domažlice.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Decoral System - povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů
Povrchové úpravy hliníku, dekorování kovových předmětů pomocí Decoral System zajistí v prvotřídní kvalitně firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Odlakování za studena, odstranění nátěrů pomocí chemie
Odstraňování nátěrů pomocí chemie, odlakování za studena, tryskání, pískování, povrchové úpravy a další technologii zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Opravy a renovace kovů a kovových zařízení – efektivní a ekonomické
Renovace a oprava kovů a kovových zařízení, kterou nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o., je efektivní a ekonomickou variantou zachování funkčnosti mnoha strojů a jejich součástí.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Potisk a dekorování kovů pomocí sublimace - Decoral systém
Decoral systém - jedinečná technologie pro designově náročný vzhled. Jedná se o potisk a dekorování kovů pomocí sublimace, které Vám zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o. se sídlem v Brně.
ASTOM TRADE s.r.o.
Prášková lakovna Zlín-komaxitování, práškové lakování kovů
Povrchová úprava kovů zvýší jejich odolnost. Prášková lakovna firmy METAL-PS Otrokovice provádí komaxitování-práškové lakování kovů pro zájemce z regionu Zlín.
Povrchová úprava kovů Kolín - Kovoobrábění kovů a povrchové úpravy Kolín, Kutná Hora, Poděbrady
V oblasti kovoobrábění uspokojíme každého zákazníka. Na základě přání zákazníka se nezaměřujeme jen na kovoobrábění, ale i na povrchovou úpravu kovů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Žárové nástřiky, metalizace Jičín - kvalitní antikorozivní nástřiky na ocel
Zabýváme se kvalitními povrchovými úpravami ocelových prvků, kde životnost lze prodloužit až o desítky let - Pavel Kordík - Metax Jičín
Povrchové úpravy kovů, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů
Povrchové úpravy kovů, metalizaci, žárové nástřiky pro antikorozní ochranu kovů, broušení, tryskání, ochranu kovů proti okolním vlivů zajišťuje společnost ALONISSO s.r.o., Brno.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.