Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli
Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli, ochrana před korozí malých i velkých dílů.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Povrchová úprava dílů prostřednictvím mokrého lakování
Komplexní péče o povrch dílů pro automotive i strojírenství, dokonalý vzhled díky technologii mokrého lakování zajišťuje společnost HAJDIK a.s.
Kalení, zušlechtění, cementování, žíhání kovů, speciální technologické postupy
Žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci, nitridaci, povrchové kalení, cementování a speciální technologické postupy nabízí firma Q.I.P. s.r.o., z Brna.
Zakázkové kalení, kalírna, zušlechtění, cementace, povrchové kalení
Zakázková kalírna, tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů, žíhání, kalení, popouštění, cementaci, nitrocementaci a další provádí firma Q.I.P. s.r.o., Brno.
Na zakázku vyrábíme zápustkové výkovky - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Specializujeme se především na výrobu zakázkových zápustkových výkovků z různých tříd oceli a to včetně nerez oceli - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Chemické úpravy povrchů přípravkem Alodine - metoda Bonderite
Firma DELTACOL CZ s.r.o. se zaměřuje na galvanické zinkování, chromování a pasivaci hlíniku přípravkem Alodine a nyní využívá i novou metodu Bonderite.
Kovovýroba, tryskání, lakování a řezání plechů - moderní obrábění kovů na CNC strojích
Obrábění kovů na CNC strojích, tryskání, řezání a lakování plechů nabízí firma HON-KOVO s.r.o. v Opavě, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby.
Celková kvalitní předúprava a tryskání ocelových výrobků před následnou povrchovou úpravou
Před konečnou povrchovou úpravou ocelových výrobků provede firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě celkovou předúpravu, od důkladného odmaštění až po kvalitní tryskání, které jim zajistí dlouhou životnost.
Moderní lakovna, která používá kvalitní práškové barvy a zabývající se velkými i malými zakázkami
Práškové lakování pomocí kvalitních barev od významných dodavatelů provádí ve své moderní lakovně firma COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě. Zabývají se velkými i malými kusovými zakázkami.
Tryskání a lakování – nábytek, regály, bílá technika
Komplexní servis související s tryskáním a lakováním nábytku, regálů či bílé techniky poskytuje v okolí Brna-venkov prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Galvanické pokovování hliníku – chromátování hliníku přípravkem Alodine 1200
O chromátování hliníku se postará společnost DELTACOL CZ, specialista v oblasti galvanického pokovování nejen v Litovli a olomouckém kraji.
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání
Povrchové úpravy kovů Hodonín, eliminace koroze kovů, práškové lakování, tryskání, svařování kovů.
Navýšení skladovacích prostor a možnost tryskání větší výrobky díky nové velké výrobní hale
Kvalitní tryskání a práškové lakování i rozměrnějších výrobků, navýšení skladovacích prostor i snadnější nakládka a vykládka produktů zajistí nová velká výrobní hala firmy PLADO s.r.o. Brno-venkov.
Galvanické a chemické úpravy - dekorativní, tvrdé chromování
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je profesionální galvanovna, která provádí galvanické a chemické úpravy, mezi které se řadí dekorativní a tvrdé chromování.
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl
Svářečské práce a povrchové úpravy kovů Praha, výroba dílů pro automobilový průmysl, lakování, zinkování, svařování - Dormatt s.r.o.
Galvanické niklování - jednoduché i duplexní povlaky niklu
I kvalitní materiály je často nutné obstarat ještě nějakou další vrstvou - firma DELTACOL CZ s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na galvanické niklování. Poskytne vám jednoduché i duplexní povlaky niklu.
Moření, chromátování, pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine
Moření, chromátování i pasivace hliníkových dílů přípravkem Alodine vám zajistí galvanovna DELTACOL CZ se sídlem v Litovli u Olomouce.
Lakování ocelových konstrukcí pomocí nejmodernějších technologií
Rychlé a kvalitní lakování ocelových konstrukcí za využití moderních technologií od skutečných specialistů ve svém oboru, společnosti PKD s.r.o. sídlící v Dačicích.
Galvanovna - galvanické pokovování, zinkování, niklování
Společnost DELTACOL CZ s.r.o. je profesionálem v oblasti zinkování, niklování a galvanického pokovování kovových materiálů.
Povrchová úprava kovů, galvanické pokovení a zinkování
Protikorozní povrchovou úpravu kovových výrobků Vám zajistí naše společnost CVP Galvanika s.r.o. Najdete nás v Příbrami IV ve Středočeském kraji.
Zakázková výroba dílů pro letecký průmysl, kovoobrábění, malosériová výroba komponentů
Spolehlivé letecké díly přímo na míru navrhne, vyrobí a dodá společnost Workpress Aviation s.r.o. se sídlem v Plzni. Zajišťujeme kompletní obrábění, povrchové úpravy i kompletace daných sestav.
Povrchové úpravy kovů, eloxování, zinkování, cínování i chromátování hliníků a oceli
Kompletní povrchové úpravy rozličných kovů a slitin poskytuje společnost GALVANIKA PRAHA s.r.o. Zajišťujeme protikorozní ochranu, zlepšení vzhledu i odstranění povrchových zplodin.
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání velkých ocelových dílců
Tryskání ocelových dílců a ruční tryskání ocelových ocelových dílců provádí v oblasti Jižní Moravy prášková lakovna PLADO s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Dekorativní chromování pro vysoký lesk, stálost a kvalitu kovového povlaku
Firma DELTACOL CZ s.r.o. je galvanovna v Olomouci, která provádí dekorativní chromování na vrstvu duplexního niklu.