Povrchová úprava kovů slouží především k speciálnímu ošetření materiálů, který následně získá vyšší odolnost vůči korozi, otěrům a dalším vlivům. K povrchovým úpravám patří činnosti jako frézování, broušení, leštění, tryskání, moření, lakování, kalení, zinkování chromování, stříbření, barvení a další možnosti povrchové úpravy.

Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Povrchové úpravy kovů a kovových konstrukcí
ELLIT PLUS v Litovli nedaleko Olomouce je firmou, která se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí různých tvarů a rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Pískování povrchů - kovu, železa, dřeva, zdiva profesionálně od ARS
Pískování všech druhů povrchů, ať už se jedná o kov, železo, dřevo, zdivo či jakýkoliv jiný povrch, Vám profesionálně zajistí společnost ARS.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Povrchová úprava, elektrochemické leštění nerezových výrobků
Potřebujete vyčistit nebo upravit výrobky z nerezavějící oceli? Obraťte se na profesionály z firmy ELLIT PLUS - zajistí vám povrchovou úpravu a elektronické leštění nerezových výrobků.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Protipožární nátěry - ochrana kovových konstrukcí budov a prvků před vysokými teplotami
Chraňte kovové konstrukce budov před požárem, nejlepším pomocníkem jsou protipožární nátěry chránící před vysokými teplotami, které realizuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Lason CZ s.r.o.
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Odborníci na leštění, broušení, navařování a další povrchové úpravy
NOVAPAX CZ s.r.o. – specialista na leštění, broušení, navařování, lapování a další povrchové úpravy nejrůznějších materiálů s provozovnou v Kuřimi na Brněnsku.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Povrchová ochrana a úprava kovů - kvalitní tryskání, metalizace, nátěry
Povrchová ochrana a úprava kovů, tryskání, metalizace, nátěry tím vším se zabývá společnost LASON CZ s.r.o. již od roku 1997 a řadí se mezi nejkvalitnější firmy ve svém oboru.
Lason CZ s.r.o.
Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Průmyslová lakovna využívající dvousložkové nátěry pro větší ochranu materiálu
ELNA – renovace s. r. o. je společnost z Jihlavy, která Vám zajistí ochranu různých materiálů a produktů či konstrukcí různých velikostí před vlivy okolního prostředí.
ELNA-renovace s.r.o.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
Renovace betonových částí Litvínov – kvalitně a odborně provedená práce vyškolenými pracovníky
Nenahrazujte zbytečně částí strojů a zařízení kvůli povrchovému poškození novými díly. Nechte si je raději renovovat od firmy STROJCONSULT Litvínov.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Prášková a mokrá lakovna  - ten nejlepší výsledek jedině od nás Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Prášková a mokrá lakovna - je vidět jak pracujeme - ten nejlepší výsledek jedině od nás Bühler CZ s.r.o. Žamberk – v naší lakovně ošetřujeme a prodlužujeme výrobkům jejich životnost