Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Kovovýroba, strojní kovoobrábění, soustružení, broušení, Brno
Strojní obrábění kovů a plastů, malosériová i kusová výroba, soustružení, broušení a frézování na zakázku zhotovuje společnost Kovovýroba Vladimír Vaněk.
Kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení a frézování - výroba na CNC strojích
Společnost CNC-MORAVIA s.r.o. Prostějov působí v oblasti kovoobrábění a je partnerem firem převážně v automobilovém průmyslu. Výrobu zajišťujeme na CNC strojích - CNC obrábění, soustružení, frézování.
CNC-MORAVIA s.r.o.
CNC obrábění na nejmodernějších obráběcích strojích, pálení, sváření a jiné povrchové úpravy
Komplexní služby v oblasti CNC obrábění Vám poskytne společnost STT SERVIS, s.r.o. z Dlouhé Loučky. Zajistíme výkresovou dokumentaci, materiál, výrobu CNC programů a následné sváření a obrábění.
Ohýbání nerezových a hliníkových trubek, ocelových profilů
Dokonalé ohýbání trubek pro zhotovení zábradlí, bran, oplocení a výfuků. Tvarování ocelových, nerezových, hliníkových trubek a profilů realizuje CUSTOM HOUSE s.r.o.
Na zakázku vyrábíme zápustkové výkovky - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Specializujeme se především na výrobu zakázkových zápustkových výkovků z různých tříd oceli a to včetně nerez oceli - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Řezání plastů laserem a tvarování plastů - frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu, lexanu
R-DESIGN PLAST s.r.o. se specializuje na tvarování plastů a řezání plastů laserem. Provádí frézování, ohýbání plexiskla, polykarbonátu. Sídlo Ostrožská Nová Ves - poblíž Hodonína, Uherského Hradiště.
Přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů, kovoobrábění na CNC strojích
O přesné obráběcí práce – rovinné broušení, dělení materiálů na pásové pile, obrábění kovů na CNC strojích - se postará společnost CNC – MORAVIA s.r.o. se sídlem v Prostějově.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Ohýbání plechu v různých tloušťkách, ohraňovací lis, cnc stroje, ohýbačka
Jednou z našich činností, kterou zajišťujeme je ohýbání plechů v různých tloušťkách v délce až 4m pomocí ohraňovacích lisů, ohýbaček a cnc strojů.
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výroba dílů pro přesné strojírenství
Zámečnické práce, obrábění ocelí a lehkých kovů, výrobu dílů pro přesné strojírenství provádí firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajišťujeme výrobu od návrhu až po odzkoušení a předání zákazníkovi
CNC-MORAVIA s.r.o.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
CNC obráběcí centrum, plošné a tvarové obrábění, frézování a vrtání
CNC obrábění s moderním 5osém obráběcím centru. Výroba forem, modelů a dílů z několika druhů materiálů. Zpracování grafického návrhu výrobku u BV PLAST s.r.o. z Klášterce.
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu
CNC dělící stroje Praha, dodávka, montáž, servis, příslušenství ke strojům, přesné řezání bez odpadu, řezání plamenem, plazmou, vodním paprskem či laserem.
AWAC, spol. s r.o.
Přesné soustružené a frézované díly - kusová i sériová výroba na CNC strojích
Přesné soustružené a frézované díly vyrábí společnost Ospol Tech s.r.o. v okolí Ostravy a Opavy. Díky CNC strojům jsme schopni zajisti kusovou i sériovou výrobu těchto dílů.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Obrábění kovů, CNC v Libereckém kraji
Konvenční a CNC obrábění od specialistů na kovoobrábění. Kusová i sériová výroba dle přání zákazníka. Najdete nás nedaleko České Lípy v Libereckém kraji.
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů, díly pro motory, převodovky a šasi, průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Ohýbání plechu ohraňovacím lisem SAFAN E-brake B - E 100 B
Vysoká kvalita a přesnost ohybu - Ohýbání plechu ohraňovacím lisem za bezkonkurenční ceny
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato
Kovoobrábění, strojírenská, zámečnická výroba Benešov, soustružení na CNC, broušení na kulato, CNC soustružnické centrum.
CNC obrábění Praha – s možností plošného frézování různých materiálů
Firma MOOS s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům možnost CNC obrábění materiálů jako jsou plasty, hliník, akryláty, polypropylén, dřevo či guma také s možností plošného frézování.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech
Společnost Kovoobrábění Crlík se zaměřuje na CNC soustružení - obrábění na soustružnických automatech. Výroba je sériová i malosériová. Zakázky realizujeme na Moravě, převážně v regionu Zlínský kraj.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení,  frézování kovů
Precizní kovoobrábění Valašské Meziříčí, obrábění kovů, soustružení, frézování kovů, kovovýroba.
Ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu
HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která nabízí ohýbání výrobků z plechu s vysokou přesností a libovolným úhlem ohybu.
Zámečnické práce, obrábění kovů, svařování a řezání
Zámečnické práce, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí a ploty za pomoci svařování, řezání, lisování a ohýbání provádí zakázková a sériová kovovýroba Dušan Ress, okres Vyškov.