Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků Litoměřice - krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích nabízí vysokozdvižné vozíky s nosností od 1800 do 5000 kg, a to na jediný den, dva týdny nebo i několik měsíců.
Stavební a zemní stroje, revize Rakovník - slavíme 21 let ve vzdělávání dospělých
Revize stavebních a zemních strojů, zdvihacích zařízení a vysokozdvižných vozíků v Rakovníku provádí firma Jan Šlegr – Horizont vzdělávací středisko.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
Komponenty pro osobní, nákladní a automobilové výtahy
domácí, nákladní,osobní výtahy, autovýtahy, kabiny dle přání zákazníka, technické poradenství, teleskopické písty
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Revize a hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení
Inspekce, revize a hodnocení technického stavu zdvihacích zařízení provádí Roman Špička, Česká Třebová. Zajištění revizní a kontrolní činnosti v oblasti jeřábů, zdvihadel, zvedáků i stavebních výtahů.
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Půjčovna lešení, mobilní lešení-výhodný pronájem
Výhodný pronájem firmám v regionu Zlínský kraj nabízí firma KAMI Otrokovice na různé druhy lešení. Půjčovna má k dispozici mobilní lešení, hliníkové a ocelové pojízdné věže.
Střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy-pronájem, prodej
Zvedací zařízení je na prodej i k pronájmu u firmy KAMI Otrokovice - okres Zlín. Jde o střešní, okenní vrátky, nosné konstrukce, žebříkové výtahy.
Výtahy, osobní, nákladní, Hradec Pardubice Náchod Trutnov Rychnov
Výtahy dodáváme a montujeme osobní, nákladní, pro všechny z Hradce Králové, Pardubic, Náchoda, Trutnova, Rychnova a pro každého z ČR. Dodávky a montáže: - osobní výtahy - nákladní výtahy - malé nákladní výtahy - lanové - trakční - bubnové - hydraulické - plošiny pro imobilní občany (pro osoby s omezenou pohyblivostí) - šikmé a ...
Prodej, pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy
Firma Kami poskytuje pronájem zvedacích, zdvihacích zařízení pro stavební firmy z regionu Zlín, Zlínský kraj. Veškeré zařízení je i na prodej.
Náhradní díly pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku – prodej, dodávka
Dodávku náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku Vám zajistí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Vysokozdvižné motorové vozíky řada 2E prodej Litoměřice -  bezpečnější výhled z místa řidiče
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích představuje novou řadu vysokozdvižných motorových vozíků řady 2E.
Mechanismy pro zvedání a manipulaci - hřebenový zvedák Brano
Mechanismy pro zvedání a manipulaci nabízí BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí v okrese Opava. V nabídce naleznete hřebenový zvedák Brano.
Terénní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro provoz na nezpevněném povrchu a v těžkém terénu
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. nabízí prodej terénních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné do provozu s nezpevněným povrchem a do těžkého terénu.
Vysokozdvižný vozík na CNG prodej Litoměřice - vozíky na stlačený zemní plyn
Pokud chcete ušetřit energii, peníze a ulehčit životnímu prostředí,pak je tu pro vás vysokozdvižný vozík na CNG (stlačený zemní plyn) od firmy BALKANCAR CZ
Mostové jeřáby Praha-západ – rekonstrukce pohonů a zvedacích těl
Společnost se zabývá opravou ocelových konstrukcí a jeřábových technologií. Rekonstruujeme pohony a zvedací těla mostových jeřábů. Naše dílna se nachází na Praze-západ.
Výroba mostových jeřábů | Jílové u Prahy
Jsme předním výrobcem kvalitních zdvihacích mostových jeřábů v České republice. Pomocí CAD systémů Vám na požádání vytvoříme technickou dokumentaci a vytvoříme Vám jeřáb na míru potřebám. Mostové jeřáby jsou pevně ukotvená zařízení pro zvedání a přenášení těžkých břemen v halách a překladištích. Můžete tak s nákladem pohybovat po obdélníkové ...
Revize jeřábů a plošin.Školení jeřábníků,vazačů...
revize jeřábů,inspekce jeřábů,revize,plošin,revize autozvedáků,školení jeřábníků a vazačů,revizní technik,rtzz,technik znalec,zvláštní posouzení jeřábu
Výroba, montáž, modernizace výtahů a výtahových dílů Olomouc, Šternberk
Hledáte výtah pro váš dům nebo projekt? Kontaktujte společnost LIFTMONT CZ s.r.o. se sídlem ve Šternberku a pobočkou v Olomouci, která je profesionálem v oblasti výroby výtahů a výtahových dílů včetně montáže a servisu. Také zajistíme modernizace již provozovaných výtahů. K dispozici máme moderní výrobní technologie, které zaručují přesnost a ...
Servis kladkostrojů, náhradní díly na elektrické kladkostroje
Firma KAMI Otrokovice-Zlín je dovozce kladkostrojů. Zajistíme jejich servis a dodáme náhradní díly na elektrické kladkostroje.
Prodej, montáž, servis, revize hydraulické jeřáby HMF
Prodej, montáž, servis i revizi hydraulických jeřábů HMF v Ostravě realizuje společnost UNICON Ostrava, s.r.o., která je specialistou v této oblasti.