Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Revizní zkoušky zvedacích zařízení a hydraulických jeřábů Praha
Zvedací zařízení potřebují pravidelnou kontrolu, aby bylo zajištěno jejich bezpečné používání. Pro tyto účely je zde CH + S SERVIS, s.r.o. sídlící v Praze. CH + S SERVIS, s.r.o je firmou zabývající se autorizovaným servisem zvedacích zařízení a hydraulických jeřábů, a to již od roku 1999. Realizují jak záruční, tak pozáruční opravy všech ...
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Montáže nosiče kontejnerů, hydraulické nakládací jeřáby Praha
Servis a dodávky náhradních dílů na kontejnerové nosiče jednoramenné, dvouramenné(řetězové,lanové i třmenové.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, pronájem, prodej Praha
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, půjčovna, pronájem, prodej pro Vás zajistí společnost Stavební výtahy.cz, s.r.o., se sídlem v Praze 9 – Letňany.
Půjčovna vysokozdvižných vozíků - výhodné řešení při přechodných sezónních špičkách
Poskytujeme krátkodobý pronájem čelních vysokozdvižných vozíků, ruční skladové techniky a různých přídavných zařízení – výhodné půjčení VZV vozíků - VZV CAR SERVIS, spol s.r.o. Chrudim
Čelní vysokozdvižné vozíky Pardubice servis, prodej
Nabízíme čelní vysokozdvižné vozíky nejen od firem Desta, ale také vozíky firem Hyundai a UN.
Kovovýroba, zdvihací technika, mostové a portálové jeřáby, výroba a revize
Kovovýrobu a kovoobrábění, zakázkovou výrobu zdvíhací techniky, jeřábových drah a jeřábů pro Vás zajistí společnost NESPREKOL s.r.o., která sídlí v okrese Praha – východ.
Velkoobchod, prodej výtahů - osobní, nákladní, domácí a autovýtahy
komponenty pro hydraulické výtahy, teleskopické písty, výtahové kabiny, rámy pro zavěšení, autovýtahy, nákladní, domácí, osobní výtahy
Přezkoušení, revize zařízení Příbram
Vzdělávací středisko, s.r.o. v Příbrami nabízí všem majitelům nejen stavebních firem služby přezkoušení zaměstnanců a revize vyhrazených zařízení pro zajištění bezpečnosti práce na pracovišti.
Revize jeřábů a zdvihacích zařízení Praha - dlouholetá zkušenost a praxe
Ing. Miroslav Dvořák nabízí a provádí revize jeřábů, hydraulických, lanových a jiných zdvihacích zařízení.
Generální opravy, servis, rekonstrukce a montáže výtahů
rekonstrukce a montáže výtahů, generální opravy, servis,, revize a další služby spojené se zdvihacími zařízeními zajistí na Brněnsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Zdvihací technika, revize, inspekce, školení, poradenství, Ostrava
Revize, inspekce, revizní zkoušky a školení v oblasti zdvihací techniky provádí certifikovaný odborný technik Ing. Petr Holub ze společnosti PH poradce servis s.r.o. z Ostravy.
Pronájem vysokozdvižné plošiny MP 13 s obsluhou pro výškové práce
Pro výškové práce je možné si sjednat pronájem montážní vysokozdvižné plošiny MP 13 u firmy ELINS Plus. Obsluha plošiny je vyškolena. Práce zajišťujeme ve Zlínském kraji.
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu
Nemocniční výtahy pro imobilní pacienty, přeprava invalidů ve výtahu a další služby ohledně výtahů zajistí firma GMV Martini CZ, s.r.o.
Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.
Vysokozdvižné vozíky Pardubice, Chrudim VZV
Firma VZV car servis nabízí vozíky motorové, elektrické nebo speciální.
Hliníkové, montážní, skládací poloprofesionální lešení, věže, žebříky
Zajišťujeme servis, prodej a revize zdvihací techniky jako jsou různé hliníkové, montážní, skládací, profesionální i poloprofesionální lešení, věže i žebříky.
Zdvihací technika, pracovní plošiny, stavební výtahy, jeřáby, stavební vrátky
Zajišťujeme prodej, servis a revize zdvihací techniky, najdete u nás stavební výtahy, pracovní plošiny, jeřáby, stavební vrátky a další.
Revize a servis výtahů, odborné prohlídky zdvihacích zařízení
Odborné prohlídky výtahů, montáž, revize, servis zdvihacích zařízení, generální opravy, rekonstrukce a další zajistí na Zlínsku firma ELVÝZ, s.r.o.
Žebříky, lešení, půjčovna, montáž, servis, podestové schůdky, skládací
Zajišťujeme půjčovnu, montáž i servis pro zdvihací techniky jako jsou například různé žebříky, lešení, podestové schůdky
Výtahy, generální servis, revize a opravy, montáže výtahů
Výtahy, generální servis, revize, montáže, odborné prohlídky výtahů a výtahových šachet zajišťuje profesionál v oboru firma ELVÝZ, s.r.o. ve Zlíně
Generální servis a revize výtahů a výtahových šachet, montáže, opravy, revize Znojmo
Montáže a opravy výtahů, ale i generální opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení a výtahových šachet provádí naše firma ELVÝZ s.r.o. Znojmo.
Montáž, servis, revize zdvihacích zařízení, jeřábových drah, školení jeřábníků
Zdvihací zařízení, jeřábové dráhy a kladkostroje dodá a opraví firma Pa a Ha – opravy a revize zdvihacích zařízení a jeřábových drah s.r.o. z Chomutova, včetně zajištění školení obsluhy strojů.
Odborné prohlídky výtahů, servis, opravy výtahů a zdvihacích zařízení, Vysočina
Opravy, rekonstrukce, servis, revize, odborné prohlídky a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení, ale i montáže opláštění výtahových šachet provádí firma ELVÝZ, s.r.o.
Zdvihací plošiny , vertikální, šikmé schodišťové, nákladní zdvihací
Vyrábíme, projektujeme a montujeme zdvihací plošiny, šikmé schodišťové plošiny, vertikální i nákladní plošiny v naší provozovně v Liberci.
Výtahy osobní, lůžkové, domácí, nákladní-výroba, prodej Brno
autovýtahy, výtahy lůžkové, osobní, nákladní, domácí, hydraulické, záruční i pozáruční servis, technické poradenství, rámy pro teleskopické písty