Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Opravy jeřábů Plzeň
Neobejde se vaše práce bez jeřábu nebo jiného zdvihacího zařízení a je zrovna porouchané? O profesionální opravu se postará společnost JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Osobní, nákladní i lůžkové výtahy pro nové i stávající budovy, odborná montáž, servis
Spolehlivé a ekologické výtahy dodává společnost GMV Martini CZ, s.r.o. sídlící v Brně – Královo Pole. K dispozici máme bohatý výtahový sortiment včetně komponentů a příslušenství.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Hydraulická čela a plošiny pro vozidla a přívěsy, dodávka a montáž
Hydraulická čela a plošiny pro různé typy vozidel a přívěsů, zasouvací, standardní či pro tělesně postižené dodává, montuje a servisuje CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o., Brno.
Projekční činnost v investiční výstavbě, projekce zdvihací a dopravní techniky i jeřábů
Profesionální projektování ocelových konstrukcí hal zajišťuje společnost ADECO, spol. s r. o. z České Třebové. Modernizujeme veškerá strojní zařízení od hříží po točnice a přesuvny.
Revize jeřábů Plzeň
Odborní revizní technici společnosti JOKR - montáže s.r.o. z Plzně nabízí pravidelné revize jeřábů a zdvihacích zařízení, mostových i sloupových jeřábů nebo jejich mechanických a elektrických částí.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Zdvihací zařízení a výtahy osobní, nákladní, návrh a výroba na míru, renovace, servis
Standardní i atypické výtahy Vám navrhne, vyrobí a dodá společnost Výtahy Filipčík s.r.o. z obce Velká Hleďsebe na Chebsku. Zrealizujeme nový výtah na zakázku a zajistíme opravu toho starého.
Pronájem autojeřábu AD 28 se strojníkem - jeřábnické, vyprošťovací a stavební práce
Autojeřáb AD 28 se strojníkem pronajímá firma Autojeřáby Jiří Velčovský z Brna. Vykonává vyprošťovací, stavební a jeřábnické práce, jako je například manipulace s břemeny do výšky 30 m.
Jiří Velčovský Autojeřáby Znojmo
Nové vysokozdvižné vozíky Hyundai za akční ceny - výkonné, praktické a úsporné VZV
Hodonínská firma VZV-VESELÝ poskytuje manipulační techniku a vysokozdvižné vozíky. Nově má vysokozdvižné vozíky značky Hyundai, které Vás překvapí nejen svou praktičností, ale také úsporou.
Stavební výtahy GEDA  - prodej, pronájem, dodávka a montáž, Praha
Stavební výtahy GEDA pro výstavbu či rekonstrukci objektů, přepravu osob či materiálu, prodává a pronajímá společnost Stavební výtahy.cz s.r.o., Praha.
Kompletní výroba a dodávka výtahu Pardubice - výtah i do nízkopodlažních domů
Kompletní výroba výtahů od českých a renovovaných zahraničních výrobců, nabízíme výtahy i do nízkopodlažních domů - Výtahy Pardubice a. s.
Výhodný pronájem pracovních plošin - montážní plošiny s obsluhou, bez obsluhy
Společnost PLOŠINY CZ s.r.o. poskytují výhodný pronájem pracovních plošin. Montážní plošiny Vám usnadní práce ve výškách. Pronájem je možný s obsluhou i bez obsluhy. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun naleznete v okolí Opavy u společnosti BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí.
Nůžkové, nízkoprofilové, nákladní zvedací plošiny i pro extra dlouhý či těžký náklad
ČEMAT má široký výběr plošin a doplňků pro zvedání nákladu. U nám nabízíme nůžkové či nákladní zvedací plošiny pro rovnoměrně rozložený náklad i pro práci s extra dlouhými či těžkými náklady.
Výtahy osobní, nákladní, jídelní, výtahové šachty, eskalátory
Výtahová technika, výtahy osobní, nákladní, jídelní, moderní a atypické, výtahové šachty, eskalátory to vše zhotoví společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o., Uherské Hradiště.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.
Provádíme jeřábové dráhy a zpracování dokumentace
Provádíme veškeré geodetické práce včetně jeřábových drah - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Prodej pracovních plošin po repasi a náhradní díly na montážní plošiny
Výhodně pořídit montážní plošinu můžete u firmy PLOŠINY CZ z Nivnice. Zabýváme se prodejem pracovních plošin po repasi a dodáme náhradní díly na plošiny. Zajišťujeme i servis v regionu Zlínský kraj.
Manipulační a zdvihací zařízení pro průmyslová odvětví, ocelové konstrukce a výroba
Kvalitní jeřáby, překlápěče či pracovní plošiny, které Vám usnadní manipulaci s těžkými předměty, naleznete u společnosti UNIMAN s.r.o. z Velké Tresné u Žďáru nad Sázavou.
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků, shozů a další mechanizace
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků a shozů, společnost ASTA, spol. s r.o. se sídlem na Praze 7, Vám zapůjčí vše potřebné pro opravu nebo stavbu budov.
Výtahy osobní, nákladní i luxusní, dodávka, montáž, servis
Výtahy osobní, nákladní, atypické, panoramatické i luxusní, projektuje, vyrábí, dodává, montuje a servisuje společnost NOVÉ VÝTAHY 2OOO, s.r.o., Brandýs nad Labem.
Montážní plošiny - přídavné zařízení pro práci ve výškách na vysokozdvižné vozíky (VZV)
Pokud sháníte vybavení pro výškové práce v Ostravě či Bohumíně, pak si pořiďte montážní plošiny od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o.. Jedná se o přídavné zařízení na VZV pro práci ve výškách.
Jeřábnické práce, práce autojeřábem, pronájem montážních plošin
Jeřábnické práce, zdvíhání a přemísťování těžkých břemen autojeřábem na stavbách a montážích, pronájem montážních plošin na výškové práce zajišťuje Zdeněk Václavík, okres Semily.
Nízkozdvižný vozík BT Levio pro manipulaci ve stísněných prostorách Praha
Pracujete ve stísněných prostorách, ale přesto potřebujete rychle manipulovat se zbožím?