Pro výškové práce i zvedání těžkých a nadměrných břemen v různých odvětvích průmyslu skvěle poslouží zdvihací zařízení, jeřáby a montážní plošiny. Pestrá nabídka výrobců a dodavatelů včetně pronájmu vám poskytne minijeřáby, přívěsné jeřáby, mobilní jeřáby, vakuové přístroje, manipulátory, kladkostroje, zvedací plošiny, sloupové výtahy a další.

Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety pro profesionální manipulaci s materiály
Břemenové elektromagnety a elektropermanentní magnety od společnosti Gantry Rail jsou ideálním prostředkem pro usnadnění práce při manipulaci s materiály.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny pro imobilní osoby, hydraulické a lanové výtahy.
Výroba jeřábových traverz od firmy UNIMAN Žďár nad Sázavou, ultrazvuková a magnetická zkouška
Naše firma UNIMAN s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou nabízí výrobu uchopovací techniky včetně jeřábových traverz s dokumentací v jakém koliv jazyce.
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč
Rekonstrukce, modernizace a revize výtahů na klíč, montování nových výtahů a demontování strarých výtahů od firmy TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech
Rekonstrukce a renovace výtahů Cheb, modernizace starších výtahů v panelových domech, provádíme částečné nebo úplné rekonstrukce starých výtahů.
Instalace nového výtahu do panelového domu, kde výtah dosud nebyl – záruční i pozáruční servis
O instalaci nového výtahu na klíč v panelovém domě, kde výtah doposud nebyl, se postará společnost CENOK – výtahy a.s. se sídlem v Ostravě, ale působící v celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby
Schodišťové a svislé zvedací plošiny na klíč pro imobilní osoby vyrábí, dodává a montuje firma MANUS z Prostějova - snažíme se usnadnit život všem, kteří mají potíže s pohybem.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Přední český výrobce a dodavatel jeřábových technologií
Portálové, mostové a sloupové jeřáby. Periodické prohlídky jeřábů, školení pro obsluhu jeřábů, revize. Nepřetržitý servis a poradenství od společnosti JASS s.r.o.
JASS a. s. Jeřáby Hradec Králové
Manipulační technika, vysokozdvižné vozíky - servis, opravy, prodej i pronájem
Prodejem, pronájmem, opravami použitých VZV i servisem manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků se zabývá společnost Moravia Manipul spol. s r.o. Brno.
Moravia Manipul, s.r.o.
Pronájem pracovních plošin a autojeřábů Brno, plošiny na dálkové ovládání, teleskopické plošiny
Pronájem pracovních plošin a autojeřábů na dálkové ovládání Brno, pronájem plošiny se strojníkem, teleskopické plošiny na automobilovém podvozku mají přístup k výšinám.
Zapůjčení a pronájem jeřábu za výhodnou cenu s dobou zapůjčení až jeden měsíc
Půjčovnu jeřábu s možností pronájmu jeřábu za výhodnou cenu provozuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou stavební firma Ristić s.r.o. Jeřáb Vám zapůjčíme až na dobu jednoho měsíce.
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek
Pronájem vysokozdvižných vozíků, vysokozdvižné přepravní vozíky všech značek, bazar ojetých vozíků u firmy VZV-VESELÝ v Hodoníně a Břeclavi.
Prodej stavebních výtahů a shozů  - široký výběr strojů pro všechny typy provozů
Nevíte si rady jak vybrat ten správný výtah na vaši stavbu? Společnost ASTA, spol. s r.o. působí jako výhradní distributor stavebních výtahů, lešenářských vrátků a shozů stavební suti GEDA.
Jeřáby a jeřábové dráhy - dodávky, montáž, servis, revize
Zakázkovou výrobou jeřábů a jeřábových drah se dlouhodobě zabývá společnost PKD, s.r.o. Dačice, výrobce ocelových konstrukcí a hal.
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení - podle autorizovaného certifikátu
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení vydává autorizovaná a certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně. Technické inspekce provádíme v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Revize zdvihacích a jeřábních zařízení Plzeň
Firma JOKR se zaměřuje na distribuci, opravy zdvihacích a jeřábních strojů, revize zařízení, školení jeřábníků a vazačů.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Servis výtahů nonstop, servisní práce u stávajících a nových výtahů, generální opravy výtahů dle norem Brno
Nonstop záruční i pozáruční servis všech druhů výtahů, splňujeme nejvyšší požadavky na kvalitu, servis výtahů, pohotovost nonstop Brno.
Opravy a revize jeřábů Plzeň
Pracují Vaši zaměstnanci se zdvihacím zařízením? Pravidelné revize a nutné opravy jeřábů pro dodržení bezpečnosti práce nabízí firma JOKR - montáže s.r.o. z Plzně.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny - Desta, Balcancar, Hyster a další
Firma VZV-VESELÝ poskytuje kromě nových vysokozdvižných vozíku i bazar vysokozdvižných vozíků za příznivé ceny. V široké nabídce najdete značky Desta, Balcancar, Hyster, Toyota a další.
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit při koupi VZV - kompletní servis
Jak vybrat vysokozdvižný vozík, na co se zaměřit, jak se rozhodnout při koupi nového VZV vám poradí firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která zajišťuje na Znojemsku kompletní servis a služby v oblasti VZV.
Servis pro hydraulické jeřáby - hydraulické ruce Praha - značek Palfinger, FASSI, HMF, HIAB
Společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy je autorizované pracoviště, které nabízí servis pro hydraulické jeřáby a hydraulické ruce značek Palfinger, FASSI, HMF.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha