Krásná zahrada je výsledkem nejen skvělých nápadů, zeleně a vybavení, ale také kvalitní péče a údržby. Díky moderní zahradní technice vám údržba půjde od ruky. Stačí si vybrat sekačky, křovinořezy, kultivátory, vertikutátory, drtiče, štípače, nůžky na živý plot, trávu a keře, vysavače a fukary, tlakové myčky, zahradní traktory a další.

Prodej malotraktorů - malotraktor Vari s návěsem ANV  - 400
Prodej malotraktorů - malotraktor Vari IV. Honda GCV160 + návěs ANV400, nejoblíbenějším malotraktorem na našem trhu od firmy Zahrada Vysočiny v Třebíči.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Elektrické řetězové pily s elektromotory pro řemeslníky a zemědělce
Elektrické řetězové pily s elektromotory pro řemeslníky, zemědělce a příležitostní uživatele jejich prodej a servis poskytuje firma Zahrada Vysočiny v Jemnici.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Motorové nářadí Třebíč, Vysočina
Společnost B TECHNIK s.r.o. se sídlem v Třebíči, kraj Vysočina se mimo jiné zabývá prodejem a servisem nejen motorového nářadí. Motorové nářadí: -motorové nářadí, stroje značek: -STIHL, KANGO, JONSERED, ALKO, BRILL, AL-KO -motorové pily -motorové křovinořezy -motorové vyžínače -motorové postřikovače -motorové jamkovače -motory HONDA, ...
Servis zahradní technika, Vysočina, Jihlavsko
Servis zahradní technika, Vysočina, Jihlavsko. Výhodný servis na stroje zakoupené u nás. Provádíme: -garanční prohlídka -použití originálních dílů a maziva -do opravy se pustíme během 24 hodin -náhradní stroje k zapůjčení. Servis, oprava: -sekačky všech druhů -motory HONDA, BGS, ROBIN, TECUMSEH.
Traktor, sekačka, křovinořez, motorová pila Vysočina, Jihlavsko
Traktor, sekačka, křovinořez, motorová pila Vysočina, Jihlavsko. Prodej, maloobchod, servis, oprava: -travní traktory -zahradní technika VARI, HONDA -kultivátory -řetězové pily -křovinořezy -sekačky na trávu všech druhů -řezačky asfaltu -výkopové válce -hladičky betonu -silniční frézy aj.
Zahradní nůžky STIHL akce, Třebíč, Vysočina
Firma B TECHNIK s r.o. Třebíč nabízí prodejní akci na zahradní nůžky STIHL. Zahradní nůžky: -benzínové zahradní nůžky -akumulátorové zahradní nůžky -elektrické zahradní nůžky. Nabízíme slevy až 1.800,-Kč na všechny typy elektrických, akumulátorových i benzinových zahradních nůžek STIHL. Vhodné na úpravy keříků na zahradě nebo do silného ...
Akce motorový rosič STIHL SR 430
Firma B TECHNIK s.r.o. nabízí motorový rosič STIHL SR 430 s akční slevou 1.500,-Kč. Rosič STIHL SR 430: -vysoce výkonný, zádový motorový rosič pro velkoplošnou aplikaci prostředků pro ochranu rostlin -práškování, aplikace granulátů a osiva -velký objem nádrže, komfortní pohodlné ovládání a snadné startování. Více informací na webových ...
Křovinořezy Třebíč, Vysočina, akce na nářadí STIHL
Firma B TECHNIK s.r.o. Třebíč nabízí jarní prodejní akci na křovinořezy a nářadí značky STIHL. S akčními slevami až 2.500 Kč nabízí: -6 křovinořezů/vyžínačů -10 elektrických, benzinových a akumulátorových zahradních nůžek -motorový rosič Termín prodejní akce: 15. dubna až 30. června 2012 Více informací na webových stránkách.