Krásná zahrada je výsledkem nejen skvělých nápadů, zeleně a vybavení, ale také kvalitní péče a údržby. Díky moderní zahradní technice vám údržba půjde od ruky. Stačí si vybrat sekačky, křovinořezy, kultivátory, vertikutátory, drtiče, štípače, nůžky na živý plot, trávu a keře, vysavače a fukary, tlakové myčky, zahradní traktory a další.

Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Prodej motorových řetězových pil Hecht - vynikající kvalita za skvělou cenu
Prodejem motorových řetězových pil Hecht na chalupu i do lesa se zabývá Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou u Blanska a Boskovic. Pily Hecht se vyznačují vynikající kvalitou za skvělou cenu.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Profesionálně udržovaný trávník, efektivní výsledek - sekačky, mulčovače a traktory
Profesionálně udržovaný trávník i na těžko dostupných místech je hračka s vybavením od firmy GARDENTECH Brno. Svahové sekačky, mulčovací sekačky a traktory.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Motorové pily – příprava dřeva na topnou sezónu
Kvalitního a spolehlivého pomocníka pro přípravu dřeva na topnou sezónu naleznete v motorových pilách Husqvarna. Autorizovaným prodejcem značky Husqvarna je Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Pronájem a půjčovna zahradní techniky a příslušenství, pily, křovinořezy, vertikutátory Brno
Půjčovna, pronájem zahradní techniky a příslušenství, internetový obchod, e-shop, pily, křovinořezy, foukače, vertikutátor, elektrocentrály jedině od firmy Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zahradní technika Husqvarna, sekačky, křovinořezy prodej i servis
Prodej, dodávka zahradní techniky zn. Husqvarna s příslušenstvím, sekačky na trávu, robotické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory nabízí Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Zahradní technika - široký výběr nářadí, postřiků, hnojiv nebo vodních pistolí
Společnost AGS Agro sortiment sídlící nedaleko Brna poskytuje profesionální a kvalitní zahradní techniku. Od velkých strojů až po pomocníky na Vaši zahradu - postřiky, hnojiva, nářadí a další.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej, servis a náhradní díly - spolehlivá zahradní technika Hecht - pravý pomocník na zahradu
Pokud hledáte pravého pomocníka na zahradu, zapřáhněte spolehlivou zahradní techniku Hecht, co ulehčí práci. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou blízko Letovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Robotické sekačky – krásný trávník bez námahy
Dokonale upravený trávní se sekačkami značky HUSQVARNA, které zakoupíte u autorizovaného prodejce zahradní a lesní techniky, společnosti Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Lesní a zahradní technika, motorové pily v prodeji za skvělé ceny
Prodej motorových pil, zahradní, lesní i komunální techniky za skvělé ceny najdete v Moravském Krumlově jedině u firmy Agroservis Holý
Postřikovače a aplikátory – prodej zahradní PROFI řady i s příslušenstvím
Pro aplikaci postřiků, hnojiv a chemických přípravků využijete postřikovače a aplikátory průmyslové, motorové, elektrické a zahradní PROFI řady i s příslušenstvím. Prodává firma AGS Agro sortiment.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Usnadněte si práci na zahradě pomocí AKU nářadí CUB CADET – prodej na eshopu
Zahradní AKU nářadí značky CUB CADET je nejlepším pomocníkem při práci na zahradě. Na eshopu prodává firma AGS Ing. Beneše se sídlem v Židlochovicích. Objednávejte nůžky, fukar, sekačka a vyžínač.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.