Krásná zahrada je výsledkem nejen skvělých nápadů, zeleně a vybavení, ale také kvalitní péče a údržby. Díky moderní zahradní technice vám údržba půjde od ruky. Stačí si vybrat sekačky, křovinořezy, kultivátory, vertikutátory, drtiče, štípače, nůžky na živý plot, trávu a keře, vysavače a fukary, tlakové myčky, zahradní traktory a další.

Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Internetový obchod - tip na dárek jako zahradní technika - naleznete v našem eshopu
Zahradní technika potěší každého zahrádkáře či chalupáře, tip na dárek naleznete v našem eshopu Gardentech s.r.o. Brno.
Gardentech s.r.o.
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Ruční a zádové foukače Husquarna za výhodné podzimní ceny
Ruční a zádové foukače Husquarna, které se hodí pro úklidové práce okolo domu, zahrady i v parku, zakoupíte za výhodné podzimní ceny v prodejně Agroservis Holý.
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
Prodej, servis, náhradní díly na sekačky, křovinořezy Hecht - snadná údržba zahrady
Sekačky a křovinořezy Hecht Vám pomohou s údržbou zahrady. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT