Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Servis vzduchotechniky, topení, chlazení a měření regulace Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic nabízí odborný servis vzduchotechniky, topení, chlazení i měření regulace včetně hlídání pravidelných servisních prohlídek.
Návrh, prodej, montáž, údržba a servis klimatizačních jednotek Praha
Komplexní správou klimatizací se zabývá společnost Trane Praha. Pokud potřebujete navrhnout systém klimatizací pro budovu, provést montáž, údržbu či opravu můžete se na ně kdykoliv obrátit.
Jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře
Firma FRESH AIR Vám poradí jak vybrat vhodnou klimatizaci do bytu, domu, kanceláře, kritérií při výběru klimatizace je hodně. V okrese Zlín, Uherské Hradiště jsme Vám k dispozici.
Tichá, úsporná klimatizace Toshiba pro byty, domy, komerční prostory
Pořiďte si klimatizaci u firmy Fresh Air. Pro byty, domy, komerční prostory je vhodná klimatizace Toshiba, je tichá a úsporná. Montáže v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Podstropní, nástěnné klimatizace Acond, LG, Sinclair, Toshiba
Pro chlazení interiéru v létě jsou ideální nástěnné či podstropní klimatizace - Acond, LG, Sinclair, Toshiba. Montáže v regionu Zlín, Hodonín, Kyjov nabízí firma Fresh Air.
Odsávání průmyslových objektů a výrobních hal Liberec – montáže vzduchotechniky
Provádíme montáže vzduchotechniky, montáže odsávání průmyslových objektů a výrobních hal - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení, klimatizace budov
Zabýváme se výrobou vzduchotechnického zařízení od roku 1966, dříve jako provozovna v.d. STAVBA Havlíčkův Brod a od roku 1992 jako KOVO VZDUCHOTECHNIKA spol. s r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Nástěnné klimatizace, průmyslové chlazení-montáže, opravy
Průmyslové chlazení, nástěnné klimatizace v regionu Zlínský kraj, Hodonín, Kyjov, Veselí nad Moravou dodá firma FRESH AIR. Provádíme montáže i opravy chladící techniky.
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení budov – projekty, dodání, servis
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a chlazení budov od návrhu, dodání a montáže po servis.
Záruční, pozáruční servis bytové klimatizace - kontrola chladiva, dezinfekce
Firma FRESH AIR zajišťuje v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín záruční i pozáruční servis pro bytové klimatizace. Pravidelná údržba, dezinfekce, kontrola chladiva prodlouží životnost klimatizace.
Střešní ventilační turbína Edmonds, Lomanco - odvětrávací turbíny pro rodinné domy, průmyslové budovy
Pro odvětrávání vzduchu z objektu jsou vhodné střešní ventilační turbíny Edmonds, Lomanco. V regionu Zlínský kraj dodá odvětrávací turbíny pro rodinné domy i průmyslové budovy firma KLEMPOS - STŘECHY.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte dodavatele komponentů a dílů pro vzduchotechniku včetně nestandardních rozměrů? Spolehněte se na společnost ALIATECH Metal s.r.o. z Plzně, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, výroba z pozinkovaného plechu, Plzeň
Vzduchotechnické prvky, komponenty a díly, spojky, hlavice, potrubí, kolena, přechody i atypické části z pozinkovaného plechu vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Výroba vzduchotechnických komponentů
Vzduchotechnické komponenty z pozinkovaného plechu ve standardní i nestandardní rozměrové řadě vyrábí společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně.
Vzduchotechnika a klimatizace Pardubice - vzduchotechnické služby soukromníkům a firmám
Provádíme projektové, poradenské a dodavatelské činnosti v oblasti technického zařízení budov firmám a soukromníkům - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Už žádná tlaková ztráta se vzduchovými filtry FGO
Filtry FGO bez obsahu silikonu - pro použití ve všech aplikacích stlačeného vzduchu – řada filtrů FGO účinně odstraňuje prach, oleje, vodu a jiné nečistoty - Dost Vrchlabí
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Průmyslové, zemědělské, tangenciální ventilátory, výroba vývoj, prodej
Ventilátory pro průmyslová nebo zemědělská odvětví pořídíte od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se již dlouhodobě zabývá vývojem a výrobou ventilátorů, které neustále zdokonaluje.
Měření, validace a kalibrace Praha – vzduchotechnika a čisté prostory
Hledáte spolehlivou firmu pro měření všech parametrů prostředí, validaci a kalibraci vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů? Spolehněte se na služby firmy AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha