Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Nezávislé ochlazovače do aut
Ochlazovací přenosné systémy pro větší automobily, prodej příslušenství k nabízeným ochlazovačů, servis a pozáruční služby, nejkvalitnější ochlazovací jednotky na trhu - TOP Servis – Holan s.r.o.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Chladící zařízení, klimatizace, vzduchotechnika České Budějovice, výčepní chladicí zařízení
Prodej, montáž a servis chladících zařízení, klimatizace, vzduchotechniky, výčepní chladicí zařízení, mobilní klimatizace do bytů, rodinných domů, kanceláří, hotelů.
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Dodávky vzduchotechnika, klimatizace Chrudim, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Zajistíme dodávky klimatizací a vzduchotechniky do bytů, rodinných domů, kanceláří i do průmyslových prostor.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře
Revize a servis vzduchotechniky, klimatizací, požárních klapek a detektorů kouře pro rodinné domy, firemní objekty a objekty občanské vybavenosti zajišťuje TZB TECHNIK, s.r.o. se sídlem v Hranicích.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Prodejce klimatizačního a chladícího zařízení v Jihomoravském kraji
Kvalitní klimatizační technika značek Gree a Aux Air, klimatizace s nejlepší cenou, nejrychlejšími dodacími termíny, spolehlivou montáží a pozáručním servisem od společnosti Klima 1 – Jiří Radda.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dodávky a montáže klimatizací Sinclair a Samsung - pro restaurace, kanceláře a komerční prostory
Klimatizace Sinclair a Samsung pro restaurace, kanceláře a komerční prostory dodává firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic. Montujeme v Přerově, Novém Jičíně, Opavě a dalších regionech.
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, kanceláře i rodinné domy
Dodávky a montáže vzduchotechnických zařízení pro výrobní haly, komerční prostory, restaurace, gastronomické provozovny, kanceláře a rodinné domy zajišťuje firma TZB TECHNIK, s.r.o. z Hranic.
Chladicí zařízení pro domácí použití i průmyslové aplikace
Chladicí zařízení, klimatizace, výčepní zařízení a kondenzační jednotky pro použití v domácnosti i průmyslu Vám dodá společnost SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení
Prodej a montáž klimatizace, odborné poradenství, realizace klimatizačního zařízení od KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - poskytování kvalitních služeb v oboru klimatizace.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven a pekáren
Průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnika kompresoroven, pekáren a potravinářských provozoven od firmy KlimaTechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji.
KlimaTechnik s.r.o.
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha