Maloobchodní i velkoobchodní prodej vzduchotechniky, klimatizace a ventilace vám nabízí široký sortiment produktů pro domácnosti, firmy a další objekty jako ventilátory domácí i průmyslové, zvlhčovače, odvlhčovače a čističe vzduchu, klimatizace nástěnné, podstropní, mezistropní, kazetové, centrální, mobilní, VRF a další sortiment.

Servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek
Profesionální servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek i opravy vzduchotechniky v oblasti Jihlavy a Vysočiny zajistí společnost Energy Control s.r.o.
Odvětrávání panelových a bytových domů, montáž ventilačních turbín, Praha
Pro efektivnější odvětrávání panelových a bytových domů montuje naše společnost TAURIS plus, s.r.o., se sídlem v Praze 4, ventilační turbíny.
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, Praha
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, odstranění prachu, mastnoty, plísní z potrubí VZT Vám zajistí naše společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha.
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky VZT, rotační kamerou Praha
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky, zjišťování a odstraňování závad, revize, monitoring ležatého i stoupacího VZT potrubí zajistí společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha 4.
Klimatizace pro dopravní prostředky, klimatizace drážních vozidel
Nabízíme, dodáváme a montujeme klimatizace pro dopravní prostředky - klimatizace drážních vozidel - EKOKLIMA A/C s.r.o. Ústí nad Orlicí
Střešní klimatizace, klimatizace autobusů, sanitek Ekoklima
Firma Ekoklima provádí dodávky a montáže střešních klimatizací. Střešní klimatizace je vhodná zejména do dopravních prostředků.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.
Výroba kvalitních odsavačů par v bílé nebo hnědé barvě
Kromě zámečnické práce se také zabýváme výrobou odsavače par neboli digestoří - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
Ventilátory axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární
U firmy Ventilátory Zlín zakoupíte kompletní sortiment ventilátorů - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, koupelnové, krbové, požární včetně příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
Údržba, servis a montáž klimatizací a vzduchotechniky jižní Morava
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna působí po celé Moravě a zajistí Vám kvalitní údržbu a servis klimatizace, vzduchotechniky, výměnu vzduchových filtrů i revizi požárních klapek.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
KORAVENT® - tichá větrací jednotka od Korada
Větrací jednotka je vyvinuta tak, že účinně zachycuje jemný prach a pyl. Současně vpouští do místnosti čerstvý vzduch.
Vzduchotechnické systémy Liberec - Generální opravy, renovace, přestavby
Generální opravy, renovace, přestavby - Vzduchotechnické systémy - DencoHappel CZ a.s. Liberec
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Systémy chlazení pro elektrotechniku Praha
Vysoké teploty mohou poškodit elektronické komponenty v nejrůznějších elektroinstalacích. Hledáte proto kvalitní chlazení pro skříňové rozvaděče? Nebo snad střešní ventilátory pro průmyslové objekty? STEGO Czech s.r.o. se zabývá návrhem a následnou realizací chladicích systémů pro nejrůznější elektrotechnická zařízení. V nabídce najdete tři ...
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Návrh, montáž a servis klimatizací, odborné prohlídky vzduchotechniky
Potřebujete-li zajistit odbornou prohlídku klimatizace, můžete se obrátit na firmu Energy Control s.r.o. v Brně, která se zabývá montáží a servisem klimatizací a působí po celé Moravě.
Stegojet - výkonný vestavěný ventilátor pro ochlazení zdrojů tepla, prodej Praha
Pokud potřebujete zajistit cílené ochlazení zdrojů tepla, pak je tu kompaktní, výkonný vestavěný ventilátor Stegojet, ideální řešení od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace, výroba, montáž, Plzeňský kraj
Služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a rekuperace zajistí společnost IPC Klima s.r.o.. Zabýváme se projekcí, výrobou, montáží a servisem vzduchotechnických zařízeních.
Montáž klimatizačních zařízení a vzduchotechnických jednotek
teplovzdušné vytápění, vzduchotechnika, chlazení a klimatizace budov, klimatizační, jednotky, větrání s rekuperací, odsávání zajistí bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.