Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Průmyslová automatizace výroby Ústí nad Orlicí specializované stroje navržené a vyrobené na zakázku
Společnost LUX spol. s r. o. je vedoucí firmou v konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace.
LUX spol. s r.o.
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Lisy na balíky SIPMA - svinovací a vysokotlaké lisy, stroje na balení a lisování balíků slámy, sena a senáže
Lisy na balíky SIPMA dodává společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy a Ostravy. Vybrat si můžete svinovací i vysokotlaké lisy pro lisování slámy, sena i senáže.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Vše pro nástrojářské frézky - prodej nových i repasovaných, náhradní díly
Široký sortiment nástrojářských frézek vám poskytne firma Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. ve Zdicích u Berouna. Zajistíme nové i repasované frézky včetně náhradních dílů.
Tomáš Pavel stroje a zařízení, spol. s r.o. nástrojářské frézky
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Prodejce nástrojů k obrábění, frézování a soustružení
Dodavatel obráběcích nástrojů, nástroje určené k frézování, obrábění a soustružení, klasické i atypické nástroje k strojní výrobě od společnosti NESKAN.
Eshop náhradních dílů pro šicí stroje České Budějovice, textilní stroje, jehly, cívky, patky, pedály
Nabízíme náhradní díly na velmi spolehlivé šicí stroje pro domácnost Veritas, Lucznik, Lada a Lucznik Finesse, patky, pedály, péra, pružiny, ruční kola, řemeny a řemenice atd.
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Servis a prodej hydraulických nástaveb a jiných hydraulických zařízení
Hydraulická zařízení, jeřáby, válce, kontejnerové nástavby, doplňkový servis, prodej hydraulického příslušenství a systémů zajišťuje CH + S SERVIS s.r.o.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Zemědělská, lesní a zahradní technika Opava - eshop s lesní technikou a zemědělskými stroji
Eshop s lesní technikou a zemědělskými stoji najdete u firmy B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy, která prodává zemědělskou, lesní i zahradní techniku.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Komunální technika  – kvalitní vysavače, kartáče, mechanické zametače, zametací stroje
Komunální techniku najdete u nás ve společnosti B ARGO Březová, a to jak v naší pobočce, tak i na e-shopu. Vybírat můžete kvalitní komunální vysavače, kartáče, mechanické zametače a zametací stroje.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
Ultrazvukové leštící přístroje pro leštění forem včetně spotřebního materiálu Praha
Ultrazvukové leštící přístroje pro leštění forem a nástrojů včetně spotřebního matriálu Vám dodá spolehlivá společnost NOVAPAX CZ s.r.o. Praha.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
LUME-SOS - Zemědělské stroje a technika, agrobazar Nová Cerekev
Nabízíme širokou nabídku nových i použitých zemědělských strojů zejména těchto značek VALTRA, KVERNELAND,VICON,AGROSTROJ,TRAC-LIFT,ROZMITAL.
Optické a laserové třídiče na potraviny se zdokonalenou detekcí vad a cizích předmětů
Kvalitní třídiče brambor, zeleniny a dalších potravin se zdokonalenou kontrolou kvality a detekcí cizích předmětů prodává firma SKANEKO. Vyzkoušejte perfektní třídící stroje značky TOMRA.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Hydraulické pohony strojírenských zařízení pro použití s vysokými silami
Hydraulické pohony strojírenských zařízení, které jsou vhodné pro použití s vysokými silami dodává společnost Ekosys, s.r.o. v Ostravě, která se zabývá komplexním řešením hydraulických systémů.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl
Etiketovací stroje pro potravinářský i stavební průmysl a etiketovačky na láhve jejich výrobu, montáž a servis pro Vás poskytuje firma Vladimír Jarůšek z Mikulova.
Projektování, servis hydraulických a pneumatických zařízení - komplexní služby
Komplexní služby v oblasti projektování a servisu hydraulických i pneumatických zařízení zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na jejich náhradní díly.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh