Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výroba a dodávka strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů
Komplexní služby od návrhu, výroby, přes montáž a servis strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů poskytuje firma SVAM LITOMYŠL spol. s r.o.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Porcovačka, kráječka masa – model DB20 od firmy JBT se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování
Strojem, který odkáže krájet maso bez kosti podle velikosti nebo váhy, je Porcovačka masa - kráječka od firmy JBT, model DB20 se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Prodej a autorizovaný servis traktorů ZETOR Velim, náhradní díly, generální opravy
Zajišťujeme prodej a autorizovaný servis traktorů ZETOR Velim, dodáváme náhradní díly a provádíme i generální opravy.
Pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou - výrobce nových tryskacích strojů
Jsme společnost OTECO CZ, spol. s .r.o. a v České republice dodáváme průběžná pískovací zařízení Maxima s válečkovou dráhou. Pořiďte si nové tryskací stroje přímo od výrobce a neprohloupíte.
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.
Návrh řešení, dodávka, montáž i servis hydrauliky značky Bosch Rexroth – válce, čerpadla, ventily
Na návrh, dodávku, montáž i servis průmyslové hydrauliky Bosch Rexroth se zaměřuje firma Ekosys, s.r.o. v Ostravě. Dodají válce, ventily, motory, čerpadla, převodovky či akumulátory.
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Zahradní maloktraktory VARI a další zemědělská technika za bezkonkurenční ceny.
Společnost Zahrada VYSOČINY poskytuje prodej a servis maloktraktorů VARI HONDA. Působíme v Jihomoravském kraji. Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop, kde si jistě vyberete.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
Linky na výrobu tvarovaného cukru Praha, plně automatizované linky, zařízení kostkáren
Naše firma plně orientovaná na potravinářský průmysl vyrábí plně automatizované linky pro výrobu tvarovaného cukru i jeho balení.
Čistička hlávek zelí Pigo vhodná pro odstraněné více vrstev listů
Nerezovou čističku hlávek zelí Pigo, vhodnou pro odstranění i více vrstev listů, dodává společnost SKANEKO. Čistička hlávek zelí je vhodná i pro nepřetržitý provoz ve větších podnicích.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Lesní technika a příslušenství Uniforest - dodávky a servis lesních strojů po celé ČR
Uniforest patří mezi kvalitní výrobce lesní techniky a příslušenství. Společnost B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy se zaměřuje na dodávku a servis těchto lesních strojů po celé ČR.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Technické zařízení pro kamenolomy
Prodej, montáž, zaškolení a následný servis – vše k technickému vybavení kamenolomů a ostatních průmyslových míst – Kool Trading s.r.o.
Prodej a servis laserů Jablonné nad Orlicí, popisovací lasery, gravírovací lasery, navařovací lasery
Naše firma se věnuje prodeji a servisu laserů pro řezání plechů, trubek, profilů a dalších různých materiálů, jedná se o popisovací lasery, gravírovací lasery a navařovací lasery.
Multifunkční CNC soustruhy MOOSTURN a CKE
Společnost M-MOOS spol. s.r.o. se sídlem v Lipníku nad Bečvou se zaměřuje na prodej kvalitních multifunkčních CNC soustruhů MOOSTURN a CKE, které jsou vhodné pro malosériovou výrobu.
M-MOOS spol. s r.o.
Opravy závad a servisní prohlídky pásových a stojanových brusek
Veškeré závady na stojanových a pásových bruskách nebo záruční a pozáruční servisy všech vyrobených typů brusek provádí firma HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Lesní lanový naviják UNIFOREST  - lesnické navijáky pro traktory s hydraulickým i mechanickým ovládáním
Kvalitní lesní navijáky pro traktory a malotraktory seženete u firmy B AGRO Březová s.r.o. se sídlem u Opavy a Ostravy. Dodáváme lesnické lanové navijáky UNIFOREST s dlouhou životností.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Dodávky hydraulických agregátů Rakovník, standardní, speciální a mini agregáty
Naše firma CHARVÁT HYKOM s.r.o. z Rakovníku vyrábí a dodává agregáty pro obráběcí stroje, jeřáby, letadla, lodě, stavební stroje, pro zdvihací plošiny, vodní a parní elektrárny, malé lisy apod.
CHARVÁT HYKOM s.r.o. hydraulické agregát
Průmyslová automatizace výroby Ústí nad Orlicí specializované stroje navržené a vyrobené na zakázku
Společnost LUX spol. s r. o. je vedoucí firmou v konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace.
LUX spol. s r.o.
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.