Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Opravy a renovace dílů odstředivek Hradec Králové, špičkové odstředivky určené pro separaci
Zabýváme se výrobou strojů pro potravinářský a chemický průmysl, provádíme opravy a renovace dílů odstředivek, servis odstředivek, drobná kovovýroba.
Dovoz a prodej zemědělské, lesnické a kompostárenské mechanizace
Vlastníte farmu a přemýšlíte o koupi nového traktoru? Obraťte se na specialisty, konkrétně firmu Agriimport, která má velký výběr zemědělské a jiné techniky.
Mlecí kola – drtič kaolinu z přírodního kamene a přesné žulové válce na hřídeli
Výrobu a prodej mlecích kol, drtičů kaolinu z přírodního kamene a žulové válce na hřídeli s použitím například pro potravinářský průmysl zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba zařízení na zpracování střev – potravinářské stroje
Zajišťujeme strojírenskou výrobu, výroba potravinářských strojů - zařízení na zpracování střev - Strojírna Kukleny spol. s r. o. Hradec Králové
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Návrh, výroba, dodávka, montáž a servis hořákových systému pro všechny průmyslové aplikace
Předním světovým dodavatelem a výrobcem hořákových systémů pro veškeré průmyslové aplikace je společnost ZM SERVIS MORAVIA, s.r.o., která se dále zabývá i servisem a montáži hořáků.
Plničky lahví, plnící linka na víno na pivo, stroje na láhve.
Široký sortiment pro nápojářský a pivařský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek z Mikulova, která poskytuje plnící linky na víno a pivo a etiketovací stroje na láhve.
Velkokapacitní průmyslová kostkovačka na všechny druhy ovoce a zeleniny
Velkokapacitní průmyslové kostkovače na všechny druhy ovoce a zeleniny od belgické firmy FAM zakoupíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Servis, výroba, projekce hydraulického, pneumatického a speciálně filtračního zařízení
Hledáte firmu, která se zabývá projektováním hydraulických, filtračních a pneumatických zařízení? Ekosys, s.r.o. působí převážně v Moravskoslezském kraji a zajišťuje tyto komplexní služby na míru.
Prodej, renovace a servis traktorů ZETOR Velim
Provádíme renovace traktorů ZETOR Velim po kterých opět stroje dokonale prokouknou a budou spolehlivě pracovat - Jan Kuchař – Velim
Popcorn - stroje, suroviny, obaly a doplňkový materiál a hotový pražený popcorn
Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Neváhejte a obraťte se na firmu CORNiCO Company, s.r.o., která poskytuje prodej i prodej strojů a zařízení na výrobu popcornu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Půjčovna komunální a zemědělské techniky – skvělá volba před samotným nákupem
Chcete si pro své podnikání pořídit nový zemědělský stroj a chcete si nejdříve vyzkoušet jeho obsluhu? Nebo stroj využijete jen občas, a proto je jeho koupě zbytečná?
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
Servis a revize nakládacích jeřábů a hydraulických zařízení v Praze
Sháníte profesionální servis pro vaše kontejnerové nosiče či nakládací jeřáby? Zasekla se vám nakládací plošina a nevíte si rady? Pomůžou vám profesionálové z firmy CH + S SERVIS, s.r.o.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pronájem otočných manipulátorů - skvělý pomocník pro manipulační práce
Chcete na Vaší stavbě přesunout nějaké těžké břemeno a nechcete při každé operaci stroj přemísťovat? Pak si můžete pronajmout otočný manipulátor u firmy JEŘÁBY BESTA.
Mobilní drtiče, třídiče, podvalníky, dopravníky, strojů pro drcení a třídění nerostných surovin
Stroje pro drcení a třídění nerostných surovin a demoličních sutí, dopravníky a podvalníky prodává servisuje společnost INGES spol. s r. o.
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Technologické linky na zpracování potravin předních  výrobců potravinářských technologií
Technologické linky předních světových výrobců pro potravinářský průmysl pořídíte u firmy Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Prodáváme širokou paletu řešení pro zpracovávání a třídění potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Prodej strojů na zpracování obilovin – aspiratéry, kontejnery na sypké hmoty
Výrobou a prodejem strojů a technologií sloužících ke zpracování obilovin, jako jsou aspiratéry a kontejnery na sypké hmoty, se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Bramborové spirálky - prodej strojů a obalů
Spirálky jsou velmi oblíbené jak u dospělých tak u dětí. Firma CORNiCO Company s.r.o. se zabývá prodejem strojů a příslušenství na výrobu bramborových spirál a spirálek.
CORNiCO Company, s.r.o.
Opravy, servis traktorů ZETOR Velim
Svým zákazníkům zajistíme opravy traktorů ZETOR Velim, malotraktor i přívěsů, provádíme generální opravy traktorů i motorů Zetor.
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Potravinářské stroje a linky pro zpracování brambor a další kořenové zeleniny
Linky pro zpracování brambor a dalších druhů kořenové zeleniny dodává firma SKANEKO. Postaráme se o dodávku loupačů, třídičů, děliček a dalších strojů na zpracování brambor a kořenové zeleniny.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje