Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Výrobce technologií na zpracování obilovin
Společnost Haiva se sídlem v Tasovicích se zabývá výrobou technologií na zpracování obilovin, zahrnuje také dopravu, čištění, sušení a uskladnění osiv, luštěnin a dalších produktů.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Etiketovací stroje a plnící stroje - výroba a výměna dílů při změně výrobního procesu
Společnost Vladimíra Jarůška z Mikulova poskytuje kompletní služby pro nápojářský a pivovarský průmysl, ke kterým patří i výroba a výměna dílů pří změně výrobního procesu u výrobků.
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Zemědělské stroje pro zemědělce, vinaře  a zahrádkáře Židlochovice
Zemědělské stroje pro farmáře, zemědělce, vinaře a zahrádkáře, zemědělská technika,stoje pro zpracování půdy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Nerezová výroba Jičín – Kovovýroba, konstrukce
Naše firma svůj výrobní program zaměřuje především na nerezovou výrobu jako jsou konstrukce, nerezové stoly a pulty, kotle, kráječe atd.
Výroba zásobníků a obilních sil pro skladování potravin
Obilní sila i zásobníky do potravinářského průmyslu vhodné pro uskladnění zemědělských plodin vyrábí na zakázku z kvalitních materiálů společnost HAIVA Tasovice s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Komplexní dodávka montážních linek s roboty a automatického skladu Chrudim
Zabýváme se ucelenými dodávkami montážních linek s roboty a automatického skladu, které splňují požadavky našich zákazníků.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Servis, oprava kardanových hřídelí a průmyslových pohonů
Oprava spojovacích a kloubových hřídelí, kardanové hřídele, náhradní díly, průmyslové pohony, vyvažování kardanů, řešení pro jakékoliv nákladní auto
Opravy, repase a výměna dílů etiketovaček nápojů  - komplexní práce pro nápojařský průmysl
Komplexní služby pro nápojářský průmysl, včetně oprav, repasí a výměny dílů etiketovaček nápojů provádí společnost Vladimíra Jarůška JV Servis v Mikulově.
Generální opravy, servis a prodej CNC strojů
Společnost DMGO s.r.o. se zabývá profesionálními generálními opravami, servisem a prodejem CNC strojů. Provádí opravy frézovacích, soustružnických a obráběcích CNC strojů.
Prodej štípacích automatů pro zpracování palivové dřeva - stroje od českého výrobce
Pořiďte si štípací automat pro zpracování a výrobu palivového dříví. Jsme firma Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky a dodáváme kvalitní techniku, která vám usnadní práci.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Homogenizátory, mixéry pro výrobu tekutých potravin s různou viskozitou
Všestranné a účinné homogenizátory a mixéry vhodné pro přípravu dresingů, bramborových kaší, tavených sýrů a dalších tekutých potravin s různou viskozitou pořídíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výroba, stroje, zařízení, těžba ropy, námořní manipulační a dopravní technika, svařované ocelové konstrukce, Bruntál
Společnost ELFE, s.r.o. se zabývá činností v oblasti výroby strojů, zařízení a náhradních dílů v oblasti těžby ropy, nerostů a přepravy plynu a také na výrobu námořní manipulační a dopravní techniky.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Opravy CNC strojů Čelákovice - modernizace i programování
Sesterská společnost CZ.TECHU KOPRETINA s.r.o. nabízí v Čelákovicích generální opravy a modernizace CNC strojů. Společnost provádí modernizace a opravy elektrických částí strojů. Dále poskytuje smluvní servis pro výrobky společnosti Heidenhain pro ČR a SR. Opravy: - soustruhů - karuselů - obráběcích center - frézek - vyvrtávaček - ...
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Přesný obsah tuku v mase, případně i bílkovin a dalších látek zjistí analyzátory obsahu tuku
Dodávku analyzátorů obsahu tuku a dalších špičkových potravinářských strojů včetně náhradních dílů zajistí společnost SKANEKO, která působí po celé České a Slovenské republice.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Automatické linky pro obrábění dřevěných nosníků a dílců Zlín – špičková kvalita a maximální výkon
Pokud hledáte kvalitního dodavatele špičkových obráběcích strojů ze Zlína jste na správném místě. Dodáváme stroje od italského výrobce CMS Industries.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Opravy a renovace dílů odstředivek Hradec Králové, špičkové odstředivky určené pro separaci
Zabýváme se výrobou strojů pro potravinářský a chemický průmysl, provádíme opravy a renovace dílů odstředivek, servis odstředivek, drobná kovovýroba.
Dovoz a prodej zemědělské, lesnické a kompostárenské mechanizace
Vlastníte farmu a přemýšlíte o koupi nového traktoru? Obraťte se na specialisty, konkrétně firmu Agriimport, která má velký výběr zemědělské a jiné techniky.