Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Potravinářské stroje - loupačka arašídů nebo nerezová zubová čerpadla od Strojírna Kukleny s.r.o.
Společnost Strojírna Kukleny spol. s.r.o. z Hradce Králové nabízí výrobu potravinářských strojů jako je loupačka arašídů nebo zubová nerezová čerpadla.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Zpracování mrkve a jiné podlouhlé zeleniny – loupače, ořezávače, škrabky, zakrajovačky a mnoho dalšího
Na prodej strojů na zpracování mrkve a jiné podlouhlé zeleniny, loupačů, ořezávačů, škrabek, zakrajovaček a dalších zařízení na přípravu potravin se zaměřují specialisté ze společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Technologie pro vinice – vinohradnické, zemědělské a komunální stroje a příslušenství
Pro usnadnění práce ve vinicích využijte zemědělské, komunální či vinohradnické stroje a jejich příslušenství. Na prodej se specializuje firma SYNPRO s.r.o. se sídlem ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Renovace pogumování povrchu oběžných kol pásových pil
Renovaci pogumování povrchu oběžných kol pásových pil provádí společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Výroba a vývoj hydraulických lisů a mechanismů
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických mechanismů a hlubokotažných lis.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Realizace posklizňových linek a sušáren obilovin na klíč
Realizaci kusových zemědělských strojů na klíč zajistí firma HAIVA Tasovice. Podle přání zákazníka vyrábíme posklizňové linky a sušárny obilovin.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Servis hydraulických čerpadel, hydromotorů - opravy na zakázku i rychlé řešení výměnným způsobem
Firma GLADIATOOLS Slušovice provádí servis hydraulických čerpadel a hydromotorů pro zákazníky z okolí Zlína, Slušovic, Vsetína. Je možná oprava na zakázku i rychlé řešení výměnným způsobem kus za kus.
GLADIATOOLS, s.r.o. repase hydraulických čerpadel Zlín
Eshop magnetické upínače pro EDM obrábění - permanentní upínací magnetické desky
Magnetické upínače zvyšují efektivitu obrábění - zakoupit je můžete v eshopu firmy VABEX s.r.o. Zlín. Permanentní upínací magnetické desky mají uplatnění pro EDM aplikace i další druhy obrábění.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Přesné a efektivní kovářské plynové výhně pro průmysl a školství - záruka kvality
Nabízíme špičkové kovářské plynové výhně určené pro široké spektrum technologických procesů, od kovářství po průmyslové aplikace, s garantovanou stabilitou teploty a vysokou efektivitou.
Kovářské výhně, s.r.o. Výrobci kovářských výhní
ZVU Servis a. s. - Vaše řešení pro rychlé a spolehlivé opravy strojů
Hledáte spolehlivého partnera pro opravy a údržbu vašich průmyslových strojů? ZVU Servis a. s. nabízí rychlé, efektivní a kvalitní služby oprav strojů pro různé průmyslové odvětví.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Efektivní plnění a uzavírání produktů – moderní a kvalitní plničky, víčkovačky a detektory vakua
Na dodávku a prodej moderních a kvalitních plniček, víčkovaček a detektorů vakua, které slouží k plnění a uzavírání produktů se zaměřuje společnost SKANEKO – odborník na zpracování potravin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Na prodej výkonný teleskopický manipulátor Manitou MLT 737-130 PS+ Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z Polešovic v okresu Uherské Hradiště prodá nový teleskopický nakladač Manitou MLT 737-130 PS+ Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Sušičky a sušící pásy na ovoce a zeleninu – zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin
Na prodej a dodávku sušiček a sušících pásů na ovoce a zeleninu se zaměřuje zkušený dodavatel strojů a zařízení pro zpracování potravin a potravinářský průmysl – společnost SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MLT 730-115 V Premium, jde o nový stroj z roku 2023 - 0 Mth. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Vizovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Servis hydraulických zařízení, revize nakládacích jeřábů
Hledáte odborného poskytovatele servisních prací pro hydraulická zařízení? Potřebujete rychle a levně sehnat náhradní díly? Chybí vám revize na provozovanou zvedací a manipulační techniku?
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pravidelná diagnostika a kontrola obráběcích strojů – servisní správa
Servisní správa obráběcích strojů od společnosti VTL Blansko zajistí nejen pravidelnou diagnostiku a kontrolu obráběcích strojů, ale sníží i riziko nečekaných poruch.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin, zemědělských produktů
Pravidelný servis a opravy strojů a zařízení pro zpracování obilovin a dalších zemědělských komodit svěřte do rukou firmy HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Laboratorní mixér pro tekuté pochutiny - vyzkoušejte si sami, návštěva zástupce firmy u Vás
Vyzkoušejte laboratorní mixér MyMix a obraťte se na společnost SKANEKO z Třebíče. Zapůjčení vysoce kvalitního stroje pro vyzkoušení Vaší majonézy, dresingů, kečupu, marmelád a dalších pochutin.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Laserové popisovací zařízení pro popisování kovových dílů, výrobků - průmyslové značení laserem
Dodavatel laserového popisovacího zařízení, firma VABEX Hvozdná, nabízí i práce na tomto stroji-laserové popisování, průmyslové značení kovových dílů i výrobků z plastu, dřeva či kůže.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín