Na trhu je nespočetné množství průmyslových odvětví a mezi nejdůležitější patří průmysl chemický, strojírenský či potravinářský. K jednotlivým výrobním a dalším činnostem neodmyslitelně patří obráběcí, frézovací, řezací, vrtací, lisovací a soustružnické stroje, dopravníky, třídící a montážní linky, svařovací stroje, CNC stroje, pily a další.

Opravy, servis i prodej nových zemědělských a stavebních strojů a techniky
Prodej a servis zemědělské techniky Zetor, John Deere, JCB, New Holland, Fendt, Case. Dle požadavku opravujeme přímo u zákazníka či v terénu. Působíme převážně ve Středočeském kraji.
Zemědělská technika Petr Trpák
Průmyslové i nízkonákladové tiskárny barevných etiket pro široké využití
Tisk barevných etiket je dnes nezbytnou součástí v průmyslu a výrobě. Tiskárny etiket pro každé využití naleznete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s.
Dodávka špičkových strojů pro zpracování potravin – ovoce, zeleniny, masa, ryb i mléka
Na dodávku strojů na zpracování potravin se zaměřuje společnost Ing. Václav Kroupa SKANEKO se sídlem v Třebíči, která zastupuje světové výrobní společnosti po celé České republice i na Slovensku.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zahradní technika, zemědělská mechanizace – prodej a servis
Stroje pro zemědělce a zahradníky, sekačky, štípačky, křovinořezy i mulčovače Vám dodá, servisuje i opraví společnost SITTA K + M s.r.o., která sídlí v okrese Olomouc.
Tisková a vázací zařízení pro polygrafickou výrobu
Polygrafické stroje a zařízení pro digitální výrobu skládacích krabiček, lepené a šité vazby, etikety, tiskařské stroje dodává společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Prodej surovin na výrobu ledové tříště, cukrové vaty, zmrzlinových krémů a dalších na Eshopu
Pronájem strojů na výrobu ledové tříště, zmrzlinových krémů, cukrové vaty a dalších pochoutek, ale i prodej příslušných surovin zajistí na Eshopu firma CORNiCO Company, s.r.o. sídlící v Hranicích.
CORNiCO Company, s.r.o.
Kvalitní zemědělská technika, přívěsy zemědělských strojů, náhradní díly a prodej Olomouc
Agro - Služby, Štěpánov Zdeněk Zahradníček je společnost z Olomouce zabývající se prodejem zemědělské techniky a náhradních dílů. Dodáváme spolehlivé stroje od předních evropských výrobců.
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Bazar hydraulické techniky Praha – aktuální nabídka za příznivé ceny
Nemůžete investovat do nové hydraulické techniky, kterou potřebujete pro své podnikání? Pak využijte aktuální nabídku bazarových vozidel za příznivé ceny u společnosti CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Dodavatel automatizovaných strojů do lisoven
Tváření a lisování plechů za pomocí našich automatizovaných strojů na míru, modernizace a zefektivnění výroby díky dodávaným strojům pro lisování – P/A Bohemia s.r.o.
instalace třídících,balících zařízení na zpracování dřeva
Komplexní služby zaměřující se na instalace třídících, balících zařízení na zpracování dřeva poskytuje v prvotřídní kvalitě společnost SD Install. Působíme po celé Evropě.
SD Install Gustav Schuh
Přívěsné podvalníky DAMCO Praha, prodej zemědělských podvalníků, přívěsných silničních podvalníků
Zajišťujeme servis a prodej přívěsných silničních a zemědělských podvalníků irské firmy DAMCO Trailers.
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci
Náhradní díly na traktory Zetor a ostatní zemědělskou mechanizaci prodává Zdeněk Zahradníček, Agro - Služby, Štěpánov u Olomouce. Zajišťuje také servis zemědělské techniky.
Zemědělská a zahradní technika Heřmanův Městec, zametač slámy, multifunkční vozidla
Novinky a inovace si společnost Agrometall připravila i pro letošní sezónu a to nový výkonný zametač slámy vhodný pro zemědělce.
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Servis hydraulické a kontejnerové techniky – záruční i pozáruční
O záruční nebo pozáruční servis hydraulických jeřábů a jiné hydraulické techniky nebo techniky určené ke kontejnerové přepravě se postará společnost CH + S servis, s.r.o. z Prahy.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Průmyslová instalace a montáž třídící linky na prkna a trámy
Specialistou na kompletní průmyslovou instalaci třídící linky na prkna a trámy je společnost SD Install ze Znojma. Máme bohaté zkušenosti s montáží dřevozpracujících linek.
SD Install Gustav Schuh
REMS Akku-Press 22 V ACC - novinka - super rychlé, bezpečné lisování
Elektrický nástroj REMS Akku-Press 22 V ACC, který umožňuje super rychlé a bezpečné lisování, je novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace
Jednoúčelové obráběcí stroje Praha, montážní a lisovací stroje, sériové stroje, automatizace, vyvrtávačky, CNC frézky, dvoukotoučová pila, brousící stroje.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin třeba do průtažných fólií zajistí v Brně firma UNIPROX, spol. s r.o.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Hydraulické lisovací stroje – montážní lis pro strojírenskou a průmyslovou výrobu
Špičkové zalisování matic, šroubů a sloupků do tenkých plechů, popřípadě plastů - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů