Pro usnadnění manipulace se zbožím a pro další účely jsou i na prodejnách s různým sortimentem potřebné stroje a zařízení. Podle individuálních potřeb si můžete vybrat nejen různé pokladní systémy, ale také balící linky, chladící a dávkovací zařízení, nářezové stroje, vážící systémy, rozpékací pece, čistící stroje a další komfortní výběr.

Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení
Vybavení obchodů a prodejen, samolepící etikety Hradec Králové, chladící a mrazící zařízení, skříně, boxy, vitríny, termotransferové etikety, etikety na roli nebo archu, obchodní váhy.
ATOM HK s.r.o. Samolepicí etikety Hradec Králové
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, vitríny
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, chladící vitríny, cenovky, stojánky a držáky, mrazící skříně, obchodní i skladové regály.
Elektronická evidence tržeb (EET) na čerpacích stanicích s řídicími systémy UNIDATAZ s.r.o.
Zpracování ekonomického řešení pro zajištění elektronické evidence tržeb EET a předání cenové nabídky, provedení upgrade systémů v požadovaných termínech zajistí UNIDATAZ s.r.o.
Kompletní vybavení interiéru i exteriéru prodejny, správa a údržba budov
Společnost MONTELA MH, s.r.o., Kladská, Hradec Králové, která realizuje navržení, montáž a vybavení nové prodejny dle přání zákazníka a následná údržba prodejny.
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Pokladní systémy s EET, Praha - TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS
Pokladní systémy POS TOSHIBA, POSIFLEX a COLORMETRICS s dotykovým displejem, tichým provozem, základní jednotky a štítky Vám dodá společnost ARC Technologie, a.s., Praha.
RFID Technologie – radiofrekvenční systém průmyslové identifikace
RFID technologie – radiofrekvenční systém identifikace – systém pro rychlé zpracování a co nejrychlejší přenos dat od společnosti ALEDO s.r.o. z Prostějova.
Realizace prodejny na klíč, vybavení pro řeznictví, potraviny
Realizace prodejny, supermarketu na klíč, vybavení pro řeznictví, uzenářství, potraviny, dodávku zařízení, regálů, stojanů, vitrín, košíků realizuje intaPLASTIC s. r. o., Havířov.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
Prodej a servis - pokladny, pokladní systémy - kompletní řešení EET
Se společností JOPOS ze Zlína se EET bát nemusíte, má pro vás kompletní řešení. Pokladny a pokladní systémy nejen prodáváme, ale instalujeme a servisujeme ve Zlínském, Jihomoravském i Olomouckém kraji
Pokladní a skladové systémy pro gastroprovozy, realizace EET
Registrační pokladny s EET, pokladní a skladové systémy pro gastroprovozy, restaurace, kavárny, jídelny, fast-foody vyvíjí a dodává společnost ALTO PRAHA s.r.o.
Pokladní a vážicí systémy pro obchody, nářezové stroje, dodávka a servis
Váhy pro obchody, registrační pokladny, pokladní a vážicí systémy, nářezové stroje, příslušenství dodává a servisuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl.
Inteligentní pokladní sítě, vyšší pokladní systémy pro EET - velkoobchod, instalace, servis
Inteligentní pokladní sítě a vyšší pokladní systémy pro EET dodá v lokalitě Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj firma JOPOS Zlín. Náš velkoobchod zajistí instalaci i servis zařízení.
Kvalitní elektronické registrační pokladny pro EET - prodej, servis pokladen
Firma JOPOS Zlín se zabývá prodejem a servisem elektronických registračních pokladen, pokladních systémů v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Dodáme kvalitní registrační pokladny pro EET.
Spolehlivý pokladní systém pro EET WinApls a7-pro všechny druhy provozů, na propojení s eshopem
Společnost APLS Zlín dodává spolehlivý obchodní a pokladní systém WinApls a7, který je připraven pro EET, je vhodný pro všechny druhy provozů i na propojení s eshopem.
Vybavení obchodů - obchodní váhy Praha – široký sortiment a garance spolehlivosti
Obchodní váhy jsou součástí vybavení většiny obchodů nejen s potravinami. Široký sortiment od základních po skutečně sofistikované nabízí zákazníkům firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Tiskárna čárového kódu Praha – pro rychlý tisk a nízkou spotřebu
Je Vaše zboží označeno čárovým kódem? Pak jistě potřebujete spolehlivou tiskárnu pro rychlý tisk čárových kódů. Širokou nabídku těchto tiskáren naleznete u společnosti ARC Technologie, a.s. z Prahy.
Elektronická evidence tržeb - EET – eshop – nabídka registračních pokladen a příslušenství
Podléhá Vaše podnikání elektronické evidenci tržeb a nemáte k tomu potřebné vybavení? Eshop společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí registrační pokladny EET i s příslušenstvím.
Kompaktní váhy Praha – jednoduché a lehké zvážení potravin
Kompaktní váhy pro jednoduché a lehké vážení potravin Vám nabízíme v naší prodejně v Praze.
Váhopokladny BIZERBA určené pro EET – jednoduché a bez starostí
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízejí svým zákazníkům výraznou pomoc při zavádění systému EET, váhopokladny s pokladním programem zabezpečujícím funkce splňující zákon o EET.
Automatický vertikální nářezový stroj VSI – zabudovaná kontrola cílové hmotnosti
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízí automatický vertikální nářezový stroj VSI s integrovanou kontrolou cílové hmotnosti a intuitivním ovládáním.
Tiskárny etiket GLP Praha – rychlý tisk a snadná obsluha
Společnost BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy nabízí kvalitní tiskárny etiket GLP, které se používají v mnoha odvětvích průmyslu a logistice k označení zboží.
Kontrolní, obchodní či přesné váhy - eshop - Dynamická kontrolní váha CWHmaxx
Vítáme Vás v našem eshopu, kde najdete kontrolní, obchodní či přesné váhy pro Váš obchod.